Psychology

en bok på engelska, 900 sidor och stor som en tegelsten det var boken vi hade till psykologi kursen. jag hoppades innerligt på att det skulle ta slut och att jag aldrig me skulle behöva öppna den. Men vad gör jag just nu? Jo, sjävklart sitter jag och läser om Maslows behovstrappa då vi måste komplettera det imorgon. men jag hoppas innerligt att det är sista gången någonsin jag behöver öppna den boken. . .

Once upon a time

Igår hade jag steg jag upp från sängen för 5 min sen idag sitter jag redo för skolan vid samma tid. Bättre på att komma upp ur sängen idag var jag känner jag. Men även om jag bara hade 30 min på mig igår blev allt gjort som man måste göra på morgnarna, även hann jag klippa min lugg även om jag borde gå till någon som kan klippa den rakt till mig då den är lite sne. Men som min pappa hade sagt, jag är ju alltid lite sne så det gör ju inget...
Och till en helt annan sak, var är solen och värmen? Jag vill vara brun och fräsch igen!

What doesn't kill you make you stronger

Som rubriken säger, man måste våga chansa föratt bli starkare !

högstadie

Min föreläsning idag handla om tabeller och diagram, man kunde tro att jag var tillbaka på högstadiet igen. Dock var det ju lite mer invecklat men ni fattar själva grejen. Snälla, snälla låt dessa 10 veckor gå fort så vi kan börja läsa roliga saker igen !

Castle

Så igår var jag på möte med socialnämnden angående att blir kontaktperson, dem fråga vad jag gilla att göra på fritiden sa alla vanliga saker men kommer på idag att jag borde sagt kolla på serier. Tittar alldeles för mycket på serier alltså ! Har tittat på 11 avsnitt av Suburgatory på två kvällar... Pinsamt men avslappnande !

School

Så första dagen i skolan denna termin idag då ja. De senaste två veckorna har gått åt till att plugga inför salstenta och hemtenta, så jag hade EN hel dag igår där jag inte pluggade en endaste sekund. Kände att det var otroligt skönt dock gjorde jag mycket annat, lämna in tentan, skrev in mig på gym (nu ska nya livet börja), gick på stan, hade möte med socialnämnden om att bli kontaktperson, åkte till chili och ÖB med Annie (där jag köpte Nutella, HEJ nya liv) och självklart körde Josse och jag ett träningspass! På kvällen var jag så trött så jag halvsov framför datorn hela kvällen. Otroligt bra dag och vill ha fler såna men det går ju inte nu när föreläsningarna börjar igen. Och i ett ämne som låter fruktansvärt tråkigt nämligen "Socialpsykologiska undersökningsmetoder". Döda mig nu eller senare?

2 år senare...

Så som ni ser har jag ju inte direkt bloggat under de senaste två åren. Men det är ju inte heller sant då jag hade min AuPair blogg (hannalarssonaupair.blogg.se). Men nu när jag börjat mitt svenska liv igen, i ännu en ny stad och mina närmaste vänner bloggar blev jag sugen på att starta igen.
Jag skulle dock börja helt nytt men då alla braiga (ja, det heter braiga) namn var upptagna tänkte jag att jag kan ju använda min gamla!
RSS 2.0