Fotboll

Då var ännu en tunering till ända. Jag fattar inte varför jag inte kan ta vissa bollar blir så sur på mig själv. Men sista matchen satt precis som det skulle var väldigt nöjd med den kan jag säga !! Och ett plus är ju att vi inte kom sist :D

Ikväll skulle vi till J. men det blev inställt får se om vi hittar något annat roligt att göra :)

Vilken dag

Tror att dem flesta på elevhemmet håller med mig när jag säger detta kan inte den här dagen bara ta slut? Eller den här månaden? Ingen bra början på det nya året för många och jag är glad att jag inte är en av dem som varit med om något hemskt i år. Tycker så himla synd om dig och jag hoppas att jag slipper få ett sånt samtal när jag är här uppe.

Slutat

Ja, nu har man slutat skolan för dagen hade bara 2 timmars matte väldigt skönt. Fast jag gav upp med matten när vi hade 15 min kvar var alldedes för jobbigt.
Jag vill baka men vet inte vad ...

Ikväll blir det teoriträning med fotbollen :)

Onsdag

Tänkte precis skriva att det var tisdag när jag kom på att det var onsdag!

I alla fall, idag spela vi Galen Panna på teckenspråket skit roligt. Ni som inte vet vad det är för något synd om er säger jag bara för jag orkar inte förklara men jag kan säga två roligare saker som jag kommer få med därifrån. Jag trodde att jag hade djungel på en av lapparna så jag började sjunga på Djungelboks Låten men djungel var fel men sen kom jag på att jag hade Baloo Björnen istället så när jag sjungit på den ett tag kom jag på det skojigt värre kan jag berätta. Den andra saken var A. tidingsartikel "Personen är väldigt nöjd när allt är vitt" Platsen var Sälen och personen var såklart Hitler. Hahaha

Now It´s Done

Nu har jag lämnat in min dator på lagning känns ju bra. Men vad ska jag hitta på med nu? Och tänk om jag inte får tillbaka den innan lovet vad ska jag göra på tåget då? har ju blivit av med mitt headseat igen tur att min mamma hittat mitt andra som jag glömde hemme.
Kollar på Handboll med S. M. T. och O.K det går inte så jätte bra för svenskarna eller rättare sagt dem är urkassa som missar alla straffar.

Ingen frukost idag

Min säng var otrolig skön idag kan jag berätta ! Jag ville verkligen inte gå upp så jag hoppade över frukosten så jag fick sova 20 min längre ungefär väldigt skönt kan jag berätta. Tur att jag bara hade en lektion och sedan håltimme annars hade jag varit väldigt hungrig nu.
Nu sitter A. och jag i tvrummet och väntar på att gå och äta om en timme. Sen blir det till att gå på två lektioner innan man slutar. I eftermiddag kommer jag blir av med min dator igen :( Jag ska lämna in den på lagning för min nätverkskontakt fungerar inte. Inte roligt!

Monday

Idag var början på den nya veckan! Grattis till det smarta citatet Hanna !
Skolan idag var väl som alla andra måndagar lång dag utan håltimmar men idag kollade vi på Hipp Hipp Hora på PL roligt med lite omväxling i lärandet. Men jag lärde mig mycket ändå.
Träningen på kvällen var grymt rolig jag och A. den andra målvaken har ganska roligt tillsammans när vi står. Och jag är så grymt glad över att jag slipper träna på grus det är nog det värsta jag vet. Mycket skönare att träna på konstgräs. För hur många kan skryta med att man tränar utomhus på gräs i januari mån? Jag kan!
Nej, nu ska jag duscha och sedan får jag äta lite :)

Pain !

Ja, nu sitter jag i sängen än en gång och är för lat för att duscha fast jag stinker svet efter träningen inte världens godaste lukt kanske. Träningen skulle bli rolig och bra idag hade jag tänkt för jag hade helt glömt bort att jag sträckte mig på idrotten förra veckan och sprang med den i tors och det visade sig idag att den inte släppt ännu. Inte bra vill ju vara frisk i mina ben på lör då det är Kvantum Cup även kallad kommunmästerskapet eller som det blev förra året kräksjuka cupen. Men i alla fall så hoppas jag verkligen att mitt ben blir bättre så jag kan vara med. Vill så gärna ju!

Ikväll blir det Bingolotto med I. och A. hoppas vi vinner ;)

18 år

Igår var jag hos A. och firade hennes artonårsdag väldigt roligt med mycket skratt och singstar. Vi skulle åka hem från fyrkanten halv 1 men vi gick lite sakta så vi hann inte med den så AM. pappa fick hämta oss väldigt snällt :) Tack så mycket.
Tack för en trevlig kväll Anna <3

När jag och A.s kom hem åt vi upp hennes glass den var god i alla fall sen blev det säng vid kvart över 2.
Idag ska jag sticka och träna om en timme så himla skönt att vi slipper vara i Frändefors på gruset för i så fall hade jag åkt om 20 min lite jobbigt känner jag.

I Am Not Alone !

Läste precis en artikel om singelpappa.blogg.se han förlora sin fru och sitt ena arn i en bilolycka för ett år sedan och det "roliga" med honom är att han gråter till Extreme Home Makover och det jag vill ha sagt med detta är att jag inte är ensam om detta som S. tror hela tiden. haha

Det tog inte lång tid !

När jag fick veta att blondinbella skulle vara med i Let´s Dace tänkte jag ner nu kommer hon komma långt pga alla som läser hennes blogg men nu när jag kom upp och kollade på Expressens hemsida så ser man vadå? Jo att hon har åkt ut. Väldigt bra tyckte jag för hon kunde ju knappast dansa men kanske till och med Kitty var sämre men skönt att man slipper se henne nu i alla fall.

Annars så är det SIng Star på elevhemmet som gällde ikväll för mig. Dem håller nog  fortarande på där nere om ni vill komma. Men jag ska snart gå och sova så det blir inget mer sjungande för mig. J. borde inte heller få vara med och tävla egentligen han tål verkligen inte att förlora den pojken men roligt värre är det att kolla på.

I. och A. har varit på Opera idag i Göteborg sen skicka A. sms till mig att deras buss inte gick så dem inte kunde åka hem förrän imorgon vid 7 och först gick jag på det för det kunde vara en sån korkad sak dem skulle göra, men sen kom E. på att dem driver med oss, vilket dem också gjorde så dem kommer väl om en halvtimme eller något tror att jag sover då.

God Natt God Natt Sov Gott :)

Snäll?

Kollar just nu på Let´s Dance och jag måste bara ställa frågan har Tony blivit generös? Han har gett högsta poäng av juryn till nästan alla som dansat. Jag är chokad men lte roligt jag och S. undrar om det är för att han har blivit kär?

Idag har jag varit inne på bellasuger.se den var väldigt rolig att läsa folk som mobbar blondinbella är aldrig fel. !

Sommarjobb

Jag har sökt jobb på  kollo i sommar  som ledare där det bara finns barn som använder teckenspråk. Hade varit väldigt roligt om jag får jobbet då kommer jag inte glömma bort teckenspråk under sommaren i alla fall. Får se och hoppas på det bästa!

Helg

Helgen står äntligen för dörren. Ska bli väldigt skönt. Vakna i morse och ville verkligen inte gå upp det var så varmt och skönt under mitt täcke ju. Så jag hoppa frukosten så jag fick sova en halv timme längre jag vet inte bra men det funkade idag.
På schemat idag stod först naturkunskap sedan blev det 2 timmars håltimme där man inte gjorde så mycket och sen på teckenspråket gjorde vi räkne övningar och handalfabets övningar väldigt lärorikt. Men jag slapp engelskan idag i alla fall för jag är redan klar med period 2 det var skönt som bara den. !

Imorgon blir det att åka till Anna som fyller 18 ska bli väldigt roligt.

Idag fyller mina mamma år Grattis till henne !
Säger inte vilken ålder lite taskigt ;)

*Jippi*

Bara för att mitt internet funkar igen. Jag gillar verkligen data nissarna på min skola dem är så snälla som hjälper mig. Men jag tipsa dem om superstart.se hemsidan också och den blev väldigt uppskattad!
Ni som känner mig vet ju att mina tekniska saker går sönder som tex min mobil men min dator har ju varit hel sen jag köpte den trodde jag i alla fall. Men idag fick jag reda på att min kontakt till nätverkskablen ska sitta fungerar inte och sen behövs mina gångjärn smörjas också. Så det blir en tur till expert i morgon. Men den funkar i alla fall !

Nu kom Emma och säger att man får rädd fantasi när man går själv i mörker. För det var en kille som "förföljde" henne !

Funkar eller inte?

Jag och E har ett stort problem funkar blogg.se när man ska kolla på varandras bloggar? För vi kan bara gå in på en av våra vänners bloggar. Konstigt! Aja det löser väl sig.

Jag och A. prata innan om man ska få dricka sprit innan man är 18 och vi tycker att man ska få göra det men sen får vi också göra det för våra föräldrar. Men om man är 18 år och man har inte fått gjort det innan så borde man ju få göra det nu då för när man är över 18 får man ju tom köpa sprit på krogar och sådana ställen. Men om jag hade varit över 18 och velat dricka men inte fått för mina föräldrar hade jag gjort det ändå för en protest eller något! Men det är då bara min åsikt.

E och A är lata och orkar inte träna idag ! Illa tycker jag!

elva åttioett arton

Försökte precis få Amanda att ringa till elva åttioett arton och hon gick nästan på det. Haha komisk kan man vara.
Eller inte. !
Jag kom precis på eller rättelse Amanda kom precis på att jag har läxa till imorgon i spanska men min kompis har min spanska bok där min läxa står och hon har inget internet så det får nog bli att jag läser på imorgon i skolan. Det kommer nog gå bra får vi hoppas.

Mitt internet fungerar fortfarande inte så jag får låna Amandas dator fortfarande lite jobbigt men hon är så snäll att låna ut det!

Helgen

Det är lite jobbigt att blogga när man ej längre har internet men nu vet jag vad felet är i alla fall så jag får gå¨till datanissen imorgon.

Helgen bjöd på singstar i fredags kväll fisken är sämst på att sjunga ifall någon vill veta haha.
I lördags spela jag inomhus cup gick väl sisådär med resultatet men vi spela ändå riktigt bra! På kvällen var jag total slut nästan så jag gick och la mig tidigt och sov i 11 timmar typ haha.
Idag har jag varit duktig och städat mitt rum, lagat lasange och tränat fotboll. Skit vilken jobbig träning kan säga att jag nog hade den jobbigaste träningen av alla. Mina ben kommer värka imorgon kan jag lova. Men då vet jag att det gett något i alla fall !

Irriterad

Mitt internet fungerar ej blir lätt irriterad och dem på Expert kunde inte hjälpa mig. Man har ju ingen hjläp från dem ju! "Tyvärr är jag ingen datanörd"Killen på expert

Annars är det skönt att ha kommit upp igen men man måste ju diska, tvätta och betala maten här nu. Inte roligt. Har kommit på att jag kommer ha en del utgifter den här månaden därav körkort inskrivning, högskolerovet, födelsedags presenter och sen funderar jag på att åka till Hovfjället med skolan på friluftsdagen. Men det löser sig nog.

Idag bär det av

Om 1 timme går mitt tåg från Smedstorp eller om man ska vara exakt om 1 timme och 2 minuter men innan att jag är klar med det här inlägget blit klockan 10.34. Nu har jag nästan packat allt ska bara lägga i maten i kylväskan så är allt klart. Ska bli skönt. Sen är det att sitta på tåg i nästan 7 timmar. Ska bli så otroligt skönt och jag har filmer uppladdade på min dator som jag ska se. Gillar verkligen att åka tåg själv. Men ett minnus är nu att jag har blivit av med mitt head seat men jag har mitt gamla sim tur är.

Packning

Vad är det för saker jag har med mig upp till Vänersborg? Förstår inte hur det tar så mycket mera plats upp än ner. Blir galen på min resväska har fått sitta på den för att jag ska kunna stänga den. Och sömarna håller på att spricka inte bra. Fick ta ut ett par jeans, långärmad tröja och en filt. Får verkligen inte plats med det. Jag kommer vara värsta packåsnan imorgon. Ska ha en resväska, vanlig axelväska, dataväskan och en kylväska med mat i. Kommer bli tungt att bära på. Men det är bara nästan 7 timmar jag ska stå ut med det Haha. Måste vänta nästan en timme i Malmö också :( Men sen blir det X2000 därifrån ska bli skönt !

Sara 18 år

Den 27 dec förra året fyllde Sara 18 år. Grattis till henne :) Igår var vi hos henne för att fira den här stora dagen. Det bjöds på kassler gratäng, Cheescake, melon och lite snacks till det. Väldigt gott! Och väldigt roligt att träffa er igen innan jag åker imorgon. Kommer sakna er ! <33

 Födelsedagsgrisen :D <3

And The Day Gets Better

Men nu fick jag en liten stjärna att leva för idag. Jag ska få övningsköra till Tomelilla med pappa idag för han ska in med bokföringen eller något sådant.! Och sen får jag köra till Sara ikväll! Yes

Ångest

Hur mycket packning ska jag ha med mig egentligen? Den är ju redan full och jag har massor av saker kvar. Trodde det skulle bli bättre på hemvägen för då hade jag ju blivit av med julklapparna som jag hade med mig ner. Men icke nu har jag nya kläder, ny present och andra småsaker som ska få plats. Jag är i alla fall glad att mina läxböcker får plats i min dataväska så jag slipper bära runt på den. Men jag förstår inte hur jag ska få plats med två låntröjor, en handduk och träningskläderna i den. Inte bra detta. Men det är inte dagen problem för jag kan ändå inte packa allt. Får vänta med det till imorgon eller kanske tom i övermorgon.
Sen har jag inte hittat mitt headseat ännu. Var är du?

Listan

Jag har en del saker som jag vill göra innan jag dör.
- Hoppa fallskärm
- Hoppa bungy jump
- Åka till USA (kanske flytta dit)
- Spela upp massor av pengar i Las Vegas
- Åka jorden runt
- Bada i Geisher

Detta är bara en del som jag vill göra och jag hoppas att jag en någon gång blir färdig till att göra det !

Gratis Bio ?

Om ni är mycket för att gå på bio borde ni gå med i Gratis Bio en länk kommer här!
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=51882 

Väldigt bra sida som gör att man slipper betala biobiljetter :)

Boan

Idag väckte mamma mig kavrt i 9 *suck*. Vi skulle åka till Bo Ohlsson och köpa lite saker till jag åker. Det blev schampoo, strumpor, födelsedagspresent och lite annat smått och gott. Och det bästa med allt mamma betala. Haha

Nu efter maten har jag hämtat ved skit vad tråkigt det är att göra det dag efter dag. Visst det tar kanske bara 10 min men ändå!
Jag har blivit av emd mitt bra headseat också har ingen aning om vart det är. Om jag inte hittar det innan sön måste jag ta det andra och lyssna hela vägen till Vänersborg och det vill jag ju inte.

*3 dagar kvar*

Beroendeframkallande?

Inte bra detta har börjat läsa blondinbellas blogg nu. Innan läste jag den typ en gång i månaden och nu har jag läst den varannandag i en vecka. Hoppas att det bara är tillfälligt nu när jag är hemma och har inget att göra! HJÄLP!

Vem sa att man blir för gammal för att åka pulka?

Idag skulle jag gå ut gå men istället ringde mina kusiner och fråga om jag ville åka pulka med dem istället. Vem kan säga nej till 3 små smöta kusiner och pulkaåkning? Inte jag i alla fall! Vi gick ut till "mina" backar och åkte så det ryckte svin skoj var det verkligen. Men sen dum som jag är hade jag inga temorbyxor eller jacka så det blev lite kallt men det fick man tåla. Sen åkte jag rakt in i en gren så dulkan gick sönder och mina byxor med inte jätte roligt men skit samma.

4 dagar kvar :)

Erkas

Jag har en kompis som precis klippt sig och hon är så hilma snygg i de nya frisyren  :D

Snart åker man till Vänersborg igen och då ska jag ha med mig majskyckling :)

Baka

Igår kväll var jag hemma själv bakade pizza och åt ostbågar för fullt! Men var ganska trött så jag gick och la mig vid 11 skönt som bara den.

Idag har det blivit lite gjort. Har gjort engelska, spanska, gått 1 timme och lite till och sedan hämtat ved som alla andra dagar! Funderar på att baka något men vet inte riktigt vad. Det har även blivit lite One Tree Hill och Gossip Girl tittande väldigt bra avsnitt på båda lite synd bara att jag måste vänta till nästa gång jag är hemma innan jag får se nästa :(

Imorgon bär det av för några till Vänersborg som börjar på tors, men min klass börjar inte förrän på fredag eftersom vi antingen fått i skolan på en studiedag eller att vi gått luciatåg på en lör. Jag för min del är ledig anledningen lyder att jag ska till tandis på fredag men egentligen är det att det känns onödigt att åka upp för 2 lektioner men ångrar det lite nu faktiskt. Hade varit skönt att åka upp på fredag i alla fall. Men nu blir det sön sitta på tåget hela dagen skönt:)

Statist

Ansökte precis om för att vara statist i någon film i "Film i Väst". Vill tjäna lite extra pengar men känner inte riktigt att jag har tid med det varje kväll pga skola och fotbollen. Men får se om dem hör av sig.

Någon som kan rekomendera någon bra film? Vill köpa nya bra filmer men kommer inte på någon.

Yes I Did It

Jag kollade på Arn igår kväll med mamma. Den var väldigt bra precis som förra gången jag såg den. Mamma hade inte sett filmen innan bara läst boken och den skilde ganska mycket mot varandra men det strunta jag i. Gick och la mig vid 11 var svin trött efter att inte sovit så länge natten innan.

Idag vakna jag vid halv 10 väldigt fint väder där ute funderar på att gå ut och gå en sväng senare. Men det är säkert svin kallt men det får man ta. Och sen måste jag bara duscha mitt hår är ju en fettbomb eller nåt.

Idag är det den 5 januari vilket betyder att jag har namnsdag tillsammans med alla andra som heter Hanna eller Hannele. Det roliga är att ingen i min familj sagt något men jag har fått två sms. Haha

Spa kväll

Spa kvällen med tjejerna blev väldigt lyckad. Skön massage, ansiktmask och fotbad. Sen blev det ju mycket prat, film, spel och onyttigeheter också. Vi somna väl halv 4 eller något och sen blev det till att gå upp vid 9 eftersom E. och S. skulle iväg.
E. släppte av mig vid idrottshallen för jag skulle kolla fotboll kan säga det var ju pinsamt att kolla när Sankt Olof spela förlora stort och stod bara stilla. Glad att jag åker snart så jag slipper skämmas!

Sen har det blivit en dag framför datorn och kollat på Greek en gasnka bra serie må jag säga men nu är säsongen slut och det var inget bra slut, men det ska man få fixa till någon gång i framtiden.

Om en vecka åker jag tillbaka till Vänersborg ska bli roligt att träffa alla igen :)

Australia

Igår åkte Amanda och jag till Tomelilla för att kolla på Australia (jag vågar inte säga hur jag kom dit lite pinsamt) Ja, i alla fall den filmen var så fin, man grät av den och den hade ett så bra slut. Jag vill verkligen se den igen och den var värt sina 100 kronor som den kosta. Lite dyrt men 2 timamr och 45 min för 100 kronor och en sådan grymt bra film kan man lägga ut.

Idag ska jag till Simrishamn med tjejerna vi ska ha spa kväll det ska bli väldigt roligt :)

Fruktsallad

Nu har det gått en dag och några timmar in på det nya året men jag känner ingen skillnad. Utom att det står 2009 på datum.

 Idag gjorde jag fruktsallad till frukost så himla gott. Jag tog banan, vindruvor, clementin och sen lite hackad mandel på det. Mumsmums :) Jag tycker det är lite roligt att det finns recept på fruksallad man tar ju bara det man har. Haha
Nej, recept på fruktsallad är överskattat enligt mig.

Nytt år och nya möjligheter

Ja, nu har det gått ännu ett år som var fullt med roliga och tråkiga saker. Undrar vad jag mest kommer att minnas från detta år? Självklart kommer jag minnas vattenkriget sista dagen i skolan innan sommaren det var grymt skoj! Sen är det ju självklart Disney On Ice den 13 januari förra året det glömmer jag inte heller i första taget. Sen är det alla dem roliga saker vi gjort på elevhemmet typ vattenkrig inomhus det är inte varjedag man får uppleva något sånt. Haha nä jag kan säga att 2008 året gjorde mig lycklig och träffa många nya människor som jag inte kommer glömma i första taget. <33

Igår var jag med tjejerna och hade god mat och trevligt. Det bjöds på lax macka till förrätt, kyckling till huvudrätt och sedan frukt med vitchoklad och kokos och glass till det Mycket gott.
Det blev mycket snackande, skrattande och lösanade vem som var mördaren i Cluedo!

Tack för ett underbart år till alla <33

RSS 2.0