Tosselilla !

Idag bär det åt til Tosselilla med Amanda, Jesper och Milla. Jag och Amanda har varit så snälla och följa med våra små kusiner dit men det är bara roligt med små barn där också! Det ska bli väldigt roligt har ju inte varit där på ett år tror jag. För er som inte vet vad Tosselilla är, är det ett sommarland!




Senare ikväll ska jag träna för tredje gången denna vecka. Det har verkligen varit skönt att ha ett uppehåll men det ha varit ännu skönare att äntligen börja med fotbollen igen. Har verkligen saknat den. Lite otur bara att jag har ont som bara den i mitt finger men man måste lida lite.

Polisen kom...

idag fick Sankt Olof badet besök av två poliser. Det var så här:

Det kom tre killar in på badet bland det första dem gör är att hoppa snett från tornet detta får man INTE. Sen stänkte dem ner oss (badvakterna), det också satte varandra på axlarna och hoppa ner från tornet vilket man självklart inte får. Vi sa till dem här killarna först blev den ena avstängd men han accepterade inte det så han praktiskt taget fortsatte bada hans kompisar fortsatte att bada och den ena höll på ännu mer vilket ledde till ännu en avstänging det blev väldigt sura och börja klaga och sa att det inte förstod varför de inte fick bada mer. För det vägra gå upp jag blev svin arg och sur tillslut börja jag gråta jag orkade inte med dem. Så jag försökte få tag i vaktmästaren men han svara inte så då ringde jag till han som äger badet men han svara inte heller gick även in till en som bor nära som också är involverad i badet men han var inte hemma så vad skulle jag göra? En mamma kom fram till mig och sa att jag skulle ringa polisen så det gjorde jag. Efter 40 min kom dem det tog nog 15 min innan dem hade lyckast få ut dem. Den ena killen var tydligen van vid att prata med polisen så han brydde sig inte så mycket.
Ja, så var min dag idag sen nu ikväll har jag tränat gjorde ont i mitt finger men det gick.

Finger

Äntligen träna jag igen har ju haft uppehåll i en och en halv månad nu.
Och igår träna jag igen har inte insett hur mycket jag sakna det, det var så roligt att träna igen!
Fast även om jag stuka mitt lillfinger vädligt ordentligt så att det ät dubbelt så stort och blått nu så går det ändå bra!
 Nu ska man träna ikväll efter jobbet också ska bli så skönt känns att jag verkligen behöver detta innan jag åker up till Vänersborg igen och tränar med mitt riktiga lag.


17 år

För exakt 17 år sen döptes jag. För nio år sen döptes mina två kusiner. Men vi går tillbaka till mig igen. Undrar vad det skulle bli av med mig 17 år senare efter att jag hade fått mitt namn. 17 år är en lång tid egentligen tänk så mycket som har hänt under dessa åren, lärt sig krypa, gå, prata, springa hoppa, cykla, simma och sen allt man lärt sig i skolan. Det är inte lite kunskap det alltså. Jag tror inte att någon kunde gissa vad det skulle bli av med mig 17 år senare men nu sitter vi här nu är det inte lilla skrickiga Hanna längre utan nu är det Hanna badvakten eller Hanna som är där uppe någonstans och går i skola. Ja mycket har hänt under dessa åren och jag hoppas att mycket händer i alla de åren som jag har framför mig som jag hoppas på är betydligt fler än "bara" 17.
Annars idag har jag jobbat börja 7 jobba till 14. Sen cykla jag till Sankt Olofs dagen firande.
Inte så mycket men satt där och prata med farmor farfar !

Idag

Idag blir det mycket motion. Ska först övningsköra till min kusin sen ska vi gå till Annorluna (tar typ en timme) sen ska vi gå hem och grilla och efter det tar vi cyklen och cyklar in till stan och köper glass!

Älskar min kusin <33

  Har hon däckat?

Trött

Solen är vädligt bra egentligen men också jobbig när man jobbar.
Jag sitter ute hela tiden mitt i solen och har massor av småbarn skrikande och plaskande i bassängen.
Jag gillar mitt jobb för det mesta men man blir så trött av bara sitta i solen.
Hade varit skönare om man kunde doppa sig och bada. (Vilket jag gjorde två gånger idag)
Men jag ska inte gnälla för jag fick ju min lön idag !
Kanske inte så mycket men ändå.

Elin<3

På måndag får jag äntligen träffa Elin igen hon har varit på Irland och praktiserat.
Längtar får även träffa Sara som jag inte heller har sett på jätte länge :(.
Och Anna såklart med men henne såg jag i lör med men det ska också bli roligt!

Snart snart snart :D

Blogga

Undrar hur många det är som har blogg egentligen gissar jag på.
Jag tycker det är väldigt roligt att skriva blogg man kan ju skriva vad man vill och i alla fall så tänker inte jag alltid på att folk läser den utan jag skriver mest för att det är roligt.
För det är ju ingen som kan säga till mig vad jag ska skriva och vad jag inte ska skriva och det gillar jag.
Man få vara sig själv utan att någon ställer några krav. !

SOLEN <3

Nu har äntligen solen kommit tillbaka :)
Men nu måste man ju jobba.
Men jag gick upp 10 imorse och gick ut direkt för att sola lite.
Sen vid elva åkte vi till Eljaröd och tog simborgarmärket.
Och nu ska jag snart äta sen blir det av att jobba igen.
Där jag kan få lite färg på benen och armarna i alla fall vilket är bra.
Och jag kan ju alltid steka i solen hela helgen!

Snart?

Vad betyder snart egetligen är det om en timme, några år om en-två minuter? Vem vet egentligen?
Man kan ju säga jag kommer snart dit när någon ropar på en då betyder det ju en-två minuter eller kanske lite mer men det handlar ju knappast om år. Sen finns det ju att vi börjar snart skolan och det är ju om en månad men de ju också snart för att vi har ju haft mer än halva sommarlovet redan. Och om några år kan ju var frågan på när jorden kommer försvinna även om det handlar om 100 000 år är de ju ändå snart för att jorden har ju funnits i 6 miljarder år. Eller hur? Alltså betyder snart från flera år till bara några sekunder det beror helt på vad man pratar om tänk att ett enda ord kan betyda så mycket det är inte klokt.
Men så är sanningen.

Egen åsikt

Varför vågar alla inte alltid att ha en egen åsikt?
Jag ska inte säga något för ibland är jag likadan det är lättare att hålla med än att säga emot.
Man ska väl ändå få ha en egen åsikt utan att bli utskrattad eller det bara är jag som har fel?
Men jag kan ju inte ha fel för det är ju MIN åsikt.
Så hur ofta är något rätt eller fel just den här saken kan ju inget vara fel och rätt men om det t ex är när jag fyller år så kan ju något vara fel och något rätt.
Men just på andra saker som man pratar om Alla borde få ha en egen åsikt men det är ofta de som är dem starkaste som får sin åsikt hörd de som är mer tysta och lugna vågar inte säga emot lika mycket vilket är FEL egentligen.

Ledig

Har två lediga dagar att se framemot nu ! Det ska bli skönt. Idag tänkte jag ta en tur ner till badet och simma lite sen blir det väl sola lite. (Har ju knappt fått någon solbränna).

Jag förstår inte vart tiden har tagit vägen det känns som igår som jag skulle åka upp till Vänersborg för första gången nu har det snart gått ett år sen dess. Man har lärt känna så otroligt många nya männiksor som är helt otroliga. Jag ångrar mig knappast att jag valde den skolan och är glad att jag snart får träffa alla igen!

Stora Problem

Idag på jobbet kom det en mamma fram till mig och fråga när vi skulle få det varmt i vattnet igen och klaga varför det var så kallt (hon var inte den enda som sa att det var kallt) och det värsta med detta är att vi har 29 grader i vattnet det här fick mig att tänka på hur stora våra problem vi egentligen har här i Sverige för att hur många grader det finns i vattnet eller vad vi ska ha till mat ikväll eller om vi är för lata för att laga mat själv så åker vi och köper. Men tänk på de andra länderna där oroar de sig för om de har rent vatten om det ens har någon mat att ge sig själva och barnen de hade ju aldrig kommit på tanken att köra och köpa mat bara för att man inte orkar laga själv. Nä, jag tycker att vi ska acceptera att vi har det väldigt lätt jämföresle med många andra länder och jag tycker inte att vi ska klaga över små grejer. Vi har det väldigt bra här i Sverige faktiskt.

Ja, och till en annan sak som jag har funderat på. Varför heter Östersjön just Östersjön det är ju ett hav eller hur?
Och vad heter fräknar i singular? Fräken? Hmmm

Komiskt Eller INTE!

Okej lite roligt är det här iallafall med min dåliga humor. 
När jag gick in på bilddagboken idag (ovanligt) så var det
 tre stycken som hade lagt upp bilder den ena hade lagt
upp 3 st den andra 2 och den tredje 1. Erkänn lite komiskt;)

En månad och en dag

Idag skrev Ida till mig att om en månad börjar vi skolan igen. Fast det är inte riktigt sant för det är om en månad och två dagar men jag kommer få träffa alla igen om en månad och en dag :D. Skit vad jag längtar efter detta och även kolla vilka dem nya ettorna är det ska bli vädligt spännande att se. Och dessutom kommer jag ju inte vara ensam från Skåne längre vilket är lite tråkigt för då är jag ju inte ensam om något men hoppas att de nya skåningarna är trevliga. Den här delen av sommaren har verkligen gått fort och jag vill bara träffa alla igen men det får jag vänta en månad till men jag kommer fuska lite och träffa Amanda den 8 aug och de som bor i Vänersborg den 6 aug då jag ska dit ! Längtar!

Men men Idag gick jag upp kl 6 Skulle börja mitt jobb kl 7 Jätte roligt alltså fast man blev pigg ganska fort men det var svårt att hitta något att göra det sluta med att jag satte mig ner och läste en bok och det fick jag betalt för lite roligt faktiskt.

Då var den markanden slut för det här året

Nu har man varit på markanden mån och tis och den ser ju likadan ut som alltid nästan bara lite mindre knallar och karuseller den här gången men det gick ändå. Kunde ju ändå inte köpa så mycket med min budget som var på 100kr. Haha och jag blev väldigt stolt att jag klara det för 2 kr över räknas inte. Och mina föräldrar blev också chokade Haha.
Igår var jag ju även parkeringsvakt och såg en hel del gamla lärare dem förföljer mig jag lovar. :P




Idag har jag jobbat det var ganska mycket folk så det blev inte så jätte tråkigt men när man kom hem ville man bara slänga sig å sängen och sova skit vad trött jag är ska gå och lägga mig 9 idag har jag bestämt mig för börjar ju 7 imorgon hur ska jag klara detta?? Shit alltså.

Göra nu?

Igår blev det då ingen Kulla åkte till Vitemölle och grilla och kolla lite på marknaden medans den byggs upp. Just nu har jag inget alls att göra lite tråkigt men senare idag bär det åt mot Kivik och äntligen ska markanden börja! Har ju varit ett helt år sen sist. Det är verkligen sommarens höjdpunkt. Och innan dess ska jag väl sitta här och Kukelura. Hmm?!

Just det en sak till Amanda kommer nog och hälsa på mig den 8 aug !

Göra

Igår var jag på Sankt Olofs cupen det var trevligt. Hjälpte till att stå och sälja godis. Sen på kvällen var jag hos farmor farfar och hjälpte dem att passa småtingarna en stund sen körde han mig hem så kolla jag på en film.



Idag har jag varit på badet och simmat (kallt bara 25 grader men skönt  ändå) sen när jag skulle cykla hem såg jag Kajsa och Danielle sitta och prata vid kyrkan typ så jag satte mig där och prata liite med dem.



Ikväll ska jag antingen grilla med mina föräldrar eller så åker jag kanske till Kulla får se.

Saknar <33

Det finns så många som jag har saknar just nu. Sen finns de ju de som jag saknar mer eller mindre. Men de finns några som jag saknar mer än andra och bland dem är det Min bror det har nu gått 3½ år och jag kan inte fatta att jag inte kommer få se dig igen, Sen är det ju de underbara Amanda, Idorna och Emma skit alltså vill bara till Vänersborg och träffa er igen. Det känns för långt till vi börjar skolan.

ÄLSKAR ER ALLA <33







Och en liten rad får även min kusin som har det lite tufft för tillfället. Amanda det blir bättre Älskar dig <33

UNGE

Jaha igår jobbade och innan jag skulle cykla hem var det en kille som tog ut all min luft ur däcket *jippi* Hans försvar ville bara kolla om du blev sur HALLÅ? Vilken del av hjärnan tänker han med? Inte jätte smart eller.

Men men Idag har jag endast jobbat gick upp halv 9 åkte till jobbet halv 10 och kom hem för en halv timme sen alltså 21.23. Det betyder att jag har nästan jobbat ett halvt dygn idag. Lite jobbigt men jag tjänar pengar åtiminstone.!

Imorgon är det Sankt Olof cupen ska bli väldigt skoj att se vilka som vinner i år! Sen är det ju snart Kiviks Marknad ska bli roligt.

Senaste två dagar

Igår åkte jag då till Göteborg för att gå på Liseberg med Amanda, Carro och Emma. Dagen börja ju då inte så bra. Steg upp tio över 6 åt frukost och gjorde mig i ordning för att sitta på ett tåg i 4 timmar. Pappa och jag körde till Smedstorp där mitt tåg skulle komma 07.34. (Troddde jag) Men när jag står där kommer det ett tåg men från fel håll. Inte bra. Så jag kolla tidtabellen och ser att de tåget jag tänkte ta kommer endast på helger. INTE BRA! Pappa hade ju kört och jag ringde direkt
-Pappa du måste vända vi måste köra till Ystad tåget går 08.08 därifrån.
-VA?
-Bara vänd och kom hit.
Jag börja gå och möta honom han hade ju inte hunnit så långt som tur var. Vi körde i ilfart till Ystad där mitt tåg stod och vänta kom du hela 5 min innan tåget skulle avgå (!). Ja, som ni ser ingen bra start. Men sen satte jag mig där och färden börja klev av i Malmö där jag skulle byta tåg som jag är så van vid det här laget. Där var det något strul med dem tågen så vi blev ju försenade innan vi kom ut från Malmö. Haha.. Men långt om länge kom vi fram till Göteborg där vi alla träffades (träffa amanda och carro på tåget innan också). Emma hade med sig en jättegod krämig sak. Lite som glass men ändå inte.
Sen gick vi då till Liseberg vi åkte det mesta och vi gick även Gasten jag blev rädd. Men jag gick faktiskt sist!  Vi spela ju såklart på cholkadhjulen också. Vann ett litet plopp men Amanda vann en daim påse, gott och blandat påse och en ask med chokladhjärtan. Hon hade då tur. Hade väldigt trevligt där fast det börja regna vid 5 och regna från och till sen. Vi gick därifrån vid 9 och åkte hem tjugo i 10.

Hade en väldig trevlig dag med er och längtar till jag får träffa er igen ! <333




Idag har åkte jag hem från Varberg och innan det spela Amanda, jag och hennes lillebror guitar hero och sjöng singstar!
Åkte från Varberg 14.24 på tåget var det lite folk det var så skönt på vägen upp var det ju smockat inte lika roligt. Här hade jag en fyra plats nästan helt själv hela vägen! Satt där och läste och lyssna på musik hur skönt som helst. Älskar verkligen att åka tåg själv och långt. När jag kom till Malmö böt jag där och åkte till Ystad där min bror kom och hämta mig. Vi gick och åt på en resturang (åt kycklingsallad). Det var trevligt han betala ju tom haha (TACK). Sen åkte vi hem och här sitter jag nu och skriver om mina två dagar!

Jaså

Vad skulle vi göra utan en dator man sitter ju här varje dag nu när jag är hemma i alla fall. Igår kolla jag på den ny Narnia filmen den var bättre än 1an tyckte jag. Sen efteråt sov Amanda här (!).
Idag kolla vi på Arn filmen, den gillar jag men min bror som läst böckerna tycker den är dålig. Annars så har jag bakat en kaka till ikväll. Vi ska ju till Kulla och lyssna på Lasse Stefans. Inte för att jag åker dit för att lyssna på honom. Ska väl blir lite trevligt att träffa lite folk.

Nä nu ska jag gå och göra mig i ordning inför kvällen. Och jag måste packa lite saker inför i morgon då jag ska till Liseberg!!

SOL<3

Jag älskar sol och havet ! Har inte badat i havet förrän idag och gud va skönt det var och det var 19 grader också :D Perfekt! Men nu har jag då blivit lite bränd på ryggen men det får jag väl tåla.

Ikväll ska jag och Amanda och kanske Louise åka till Tomelilla och se Narnia, hoppas den är bra. Sen ska Amanda sova här. Annars har jag inte gjort något idag inget vettigt i alla fall.

Emma

Tänkte bara visa min och Emmas konversation på msn precis

Ove säger (11:08):

ja

Hanna säger (12:06):

nu också?

Hanna säger (12:07):

nähä

Hanna säger (12:07):

tydligen inte...

Hanna säger (12:07):

synd det för ja hade behövt prata med dej faktiskt

Hanna säger (12:07):

om något väldigt viktigt

Hanna säger (12:08):

men nu när du inte är där går du miste om detta

Hanna säger (12:08):

synd för dig alltså

Hanna säger (12:08):

lite tråkigt

Hanna säger (12:08):

eller vad säger du?

Hanna säger (12:08):

ja har ganska tråkigt ifall du inte märker detta

Hanna säger (12:09):

men iaf ja hör av mig i mon eller ikväll om du kanske är inne då så kan du få veta den här vitkiga saken för den är faktiskt väldigt viktig

Hanna säger (12:09):

tänkte ifall du ville veta detta

Hanna säger (12:09):

jaha jaja men va gör du då emma?

Hanna säger (12:10):

inte för du kan berätta det för att du är ju inte där

Hanna säger (12:10):

men ja tänkte fråga ändå

Hanna säger (12:10):

ja ska iväg och jobba om en timme så efter det behöver du inte försöka få tag i mig

Hanna säger (12:10):

men vem vet du kanske ligger ute i solen och steker eller ngt

Hanna säger (12:11):

det hade jag gjort om jag inte suttit här iaf.. men de bränns lite nu så ja tänkte gå in en liten stung

Hanna säger (12:11):

stund



Jag har lärt mig att hon inte är vid datorn i alla fall.
 För låt Emma men ja gilla bilden ;)

Biten :@

För två dagar sen blev jag biten av en hätfluga på min högra fot igår blev jag biten av samma äckliga sak på mitt högra ben så nu är jag uppsvullen på två ställen och det kliar och plus så har jag myggbet och andra konstiga bet som också kliar detta är verkligen inget roligt...



Idag ska jag baka kaka till jobbet sen ska jag cykla till jobbet och äta upp den. Fast jag kanske ska jobba också ja just det jag ska jobba till 9 ikväll. Det kommer ju vara jätte mycket folk för det är ju så fint väder ute. Men det blir ju trevligt Amanda kommer också dit :). Sen får jag tänka på att jag är ledig i 4 dagar nu. *JIPPI*. Men idag får jag nog sitta på något annat sätt så att jag blir solbränd på vänstra arm också för just nu är min högra arm bränd och den vänstra likadan som innan. Haha.




Jag vill också skänka en tanke till min kompis som är den bästa Ida i hela den här världen som har det lite jobbigt just nu men allt kommer att bli bättre det lovar jag. Det finns så många som älskar dig och som inte vill dig något ont.
Älskar dig <33


 

Igår

Jag tänkte skriva igår men tror ni att jag orka det? Nä, jag var så trött efter dagen så jag gick och la mig dirket när jag kom hem !
Igår jobba jag först svin varmt i solen och hade huvudvärk inte jätte skoj att jobba då och sen när ungarna inte lyssnar på mig vilket tillslut sluta med att den ena blev avstängd men så blir det när man INTE lyssnar på badvakten. Men annars var det ganska lungt :). Sen kom mamma och pappa och hämta mig sen åkte vi till Hörby marknad där vi gick lite runt inte för att vi köpte något eller ju det gjorde vi en hamburgare till mig (svin hungrig), en godis rem till pappa, tre munkar och en påse med marknadsgodis. Och hela den här tiden klagade jag hela tiden på något jag var ju så trött och ont i benen (jag gick faktiskt til jobbet idag 5 km :P) så tillsut i bilen somna jag nästan men precis innan jag gjorde det kom jag på att jag glömt vattnet till badet (inte bra) så innan vi körde hem fick vu köra en liten omväg dit.

Ja det var då min onsdag idag ska jag jobba och sen inte göra något tror nog att jag måste slå en pling till en behövande vän. Får göra det på jobbet om det inte är mycket folk, ikväll vid halv 10 eller kanske i morgon,

Kristianstad = INKOMPETENT

Kristianstad och deras affärer kan sammanfattas med ett enda ord och det ordet är inkompetent. Förklaringen är följande:


Kom till Kristianstad gick först till Telenot butiken och tog en kölapp som vanligt var det mycket folk och det tar så lång tid för dem där så jag tog kölappen och gick mot specsawer istället. Där skulle jag få en ny lins för min har gått i sönder. Men eftersom jag har fått mina nya linser från Vänersborg (fast naturligtvis i samma butik) så var dem tvungna att ringa till dem först och se om Kristianstad eller Trollhättans butik skulle betala och dem ringde ju inte meddetsamma utan de bara tog nummret och sa att det skulle ringa senare. Det värsta var att det fanns ju inget folk där men men.  Så jag gick därifrån lite sur men det gick ju.


Sen kom jag till Telenor butiken igen det hade kanske flyttats två steg framåt men jag stanna kvar och vänta. När det äntligen var min tur efter lång tid sa jag då att min mobil var i sönder och jag ville att den skulle in på lagning. Jag sa även att jag inte hade något kvitto eller garantin med mig eftersom den har jag blivit av med men sa även att det funka i Göteborg för det kunde hitta den ändå. Men han här kunde inte det men han sa att om jag ringde till kundtjänst kunde det faxa kvittot till butiken men när jag ringer dit tror du då att de kan faxa det NÄ för det måste pappa skriva in en skriftligt brev till dem och säga att de vill ha. Jag blev så sur på den kvinnan att jag la på i mitt i en mening men HALLÅ dem kanske borde informera butikerna om detta(!).


Så sen bestämde jag mig för att åka hem men kom fram till att jag missat bussen med en minut så jag gick in på H&M och köpte en tröja sen gick jag till bankomaten för att ta ut en hundralapp eftersom jag inte visste om jag hade råd att åka hem på rabattkortet men då var ju självklart dem slut på 100 lappar (!) Kan man ha en värre dag? Men som tur var hade jag råd att åka hem iallafall.



Detta var då min "roliga" dag i Kristianstad.

Allt och inget

Igår sa en viss tjej till mig att jag skulle skriva mer i min blogg (fast jag tycker att det räcker att endast skriva en gång om dagen men men).  Så nu sitter jag här en gång till och ska komma på något att skriva om min kompis sa att jag skulle skriva om allt och på ett sätt skriver jag om allt nu när jag skriver om henne. Men allt kan också innebära att jag ska skriva om en film, musik eller någor tv program. Eller så kan allt vara så som jag skrivit innan och berätta vad jag ska göra idag eller vad som har hänt.
Så allt är verkligen allt, kan man tänka sig?

Men just nu tror jag att jag håller mig till att berätta att om 11 min skjutsar pappa mig till Ravlunda där jag ska ta bussen till Kristianstad, där det är tänkt att jag ska lämna in min mobil på lagning och sedan köpa ett nytt minnes kort till mobilen och nya hörluarar. Kanske lite dumt att köpa det innan min mobil är hel igen men dum som jag är tänker jag nog göra det ändå.

Sen blir det nog att åka till badet och bada med min älskade kusin Amanda hon är verkliigen den bästa kusinen man kan ha som står ut med mig så mycket som hon gör.
RSS 2.0