Nyår :)

Nu har ännu ett år gott förbi fullt med skratt, glädje och även en del tårar. Årets mest saknad är Andreas som vanligt men i år måste jag även lägga till min mormor R.I.P <3  Ni finns alltid i mitt hjärta :)

Annars har väl året varit som dem flesta andra åren kanske lite mer festande nu på hösten än innan. Och jag får ju inte glömma heller att jag kopm in på krogen i sommras och sen på en pub i Stockholm inte illa det. Men det är ju faktiskt bara 5 månader kvar innan jag får lov att göra det lagligt! Ska bli så himla skönt. !
I år har jag träffat månfa nya människor alla dem nya på elevhemmet och sedan nästan hela min klass som är så grymt bra. Vill knappast byta ut min klass mot någon annan.

Och sen vill jag bara säga att jag har spelat poker två gånger i år och den ena gången vann jag och den andra kom jag tvåa det måste ju bara vara grymt bra :D Eller kanske nybörjar tur !

Shoppingdag

Idag väckte mamma mig vid halv 10 för vi skulle åka till Kristianstad och shoppa ! Det blev en del nya kläder och om jag skulle betalt allt hade mitt studiebidrag bara varit inne på mitt konto och vänt innan det försvann igen. Men nu har man en snäll mamma som köper kläder åt en. Fick ett par jeans, en tjock tröja och en BH av mamma. Och sen köpte jag två tröjor och mascara själv:. En väldigt lyckad shopping dag om jag får säga min mening !

Körkort

Säger Grattis till Ida som klarade sitt körkort idag :D Duktig flicka. Du får mig att tänka på att jag snart måste börja med det. Kommer gå åt mycket pengar nästa år på just körkortet så vill egentligen inte ta det men det är ett måste att ha så vad har jag för val?

Dagen börja med en joggingtur skönt skönt fast det är roligare att springa i Vänersborg :) Sen åkte mamma och jag till SImrishamn för hon skulle prata med hennes chef om lönen eller något. Sen gick vi till Ica och handla. På Ica träffade vi många vi kände bla såg jag en lärare från Vänersborg tyckt det var grymt roligt fast jag vet redan om att han är här nere ifrån men ändå komiskt kan man säga ! När jag sa till mamma att min lärare var där ¨så svara hon inte från Vänersborg väl? Och jag bara jo. Haha roligt kan man ha en dag i Simrishamn .

BlondinBella

Var precis inne på blondinsbellas sida och jag undrar hur hon kan ha blivit så könd bara genom att skriva lite om hennes liv i en blogg. Hade varit väldigt coolt att haft ett sådant liv, men är nog ändå glad över att slippa. Hon kan inte gå någonstans utan att någon känner igen henne. Måste vara lite jobbigt ibland.

Another Cinderella Story

Igår när A. och jag var i K-stad hyrde vi också film Narnia 2 och Another Cinderella Story. Tyckte namnet på den andra var svin töntigt men gasnka bra ändå för hur många filmer finns det inte som handlar om Askungen ? Men båda filmerna var bra och jag ångrade inte att jag hurde dem :)

Kristianstad

Idag har då jag och min underbara kusin Amanda varit i stora staden Kristianstad och handlat. Det blev en del ett par jeans, två tröjor, benvärmare, hårfärg och lite annat smått och gott :) Väldigt lyckad dag och som ni såg så kan man hadnla fast man bara har 11 kronor på sitt konto tacka vet jag att vi vann espressomaskinen så vi kunde sälja den så att fattiga Hanna fick pengar :)

Sen vill jag säga Grattis till Idas kompis Elin som blev mamma igår till en liten Theo :)

Snart kommer Amanda iegn då ska vi kolla film och käka godis så det växer ut öronen sen !

11.23

Jag och Jenny ska båda ut och shoppa imorgon fast typ 35 mil ifrån varandra. Hon har 23 öre på hennes konto och jag har 11kronor tror du vi kommer att kunna shoppa järnet på dessa stora summor?

Boy´s Dont Cry

Var hos Johanna ikväll, spela kort, snacka skit och kolla film.
Vi såg Boy´s Dont Cry den handlar om en tjej som vill vara en kile som då klär ut sig till en kille. En sann historia också men jag tycker inte titeln passar alls men annars var filmen bra ! :)

Hade en trevlig kväll med Johanna och hennes kille :)

Ahha

Gårdagen bjöd på julfirande med pappas sida av släkten och sen åkte jag med Amanda i hennes epa till E. och sen åkte vi vidare in till Tomelilla där vi körde runder.
Haha Okej, kanske inte världens coolaste sak att göra men jag hade världens bästa sällskap :)
Var lite sugen på att testa åka till Tingvalla men Amanda ville inte och hon är ju bara 15 och jag har ju egentligen 6 månader kvar innan jag får gå in där. Men så blev det inte och tur var väl det för när jag vakna imorse hörde jag att en i min förra klass hade blivit tagen inne där med en annans person leg och nu blir det böter och rättegång !

God Jul

Man bara måste följa strömmen och hälsa alla en God Jul och hoppas att alla får en jättebra julafton med god mat, bra sällskap och fina klappar !

Min jultomte kom inatt och lämna julklapparna stora som hur är dem :D

Julstök

Idag har mamma och jag klätt granen och satt fram alla julsaker så nu är det riktigt juligt i vårt hus :) Väldigt mysigt. Ska bara ställa fram mina saker på mitt rum också så blir det perfekt.

Ikväll blir det julmys med familjen med julmat och så :)

Och imorgon blir det julafton med släkten men först måste man ju kolla på Kalle Anka !

Blogg?

För en tid sen fråga en kompis till mig varför jag hade en blogg och det var bara töntar som har det ! Gissa vem som skaffa blogg idag ? Jo, hon ! Haha

Två dagar kvar till julafton då kommer tomten :D

Städa

Dagen började med att mamma väckte mig och fråga om jag ville följa med och handla och till banken. Och jag har ju inget bättre för mig så självklart följer jag med !
Nu ska jag städa eller har faktiskt börjat lite en hel byrålåda har jag tömt och städat. !

BARN !

Kollade precis på "Tomten är far till alla barnen" det är en film man bara måste se den är helt sjuk och lite svårt att hänga med i svängarna om vilka föräldrarna är till barnen. Men det är sevärd film som man måste titta på någon gång under livet.
Tänk bara att bo i det huset eller vara en del av den släkten jag tycker min släkt är konstig vad är inte den??

Vit jul

Dem säger att vi kommer få en kall men kal jul. Men jag vill ju ha en vit jul ser mycket trevligare ut då och man blir så mycket gladare. Jag hoppas att vädermänniskorna har fel.



Idag har jag köpt ett par nya stövlar ! Jag är inte säker på att jag gillar dem men jag tror att jag gör det och om jag inte gör det kan min mamma ta dem för hon tyckte dem var sköna . Haha

111

Detta inlägg som jag skriver just nu är mitt 111. När jag såg det kom jag på att tänka på att jag vill dö när jag är 111 år gammal den 11/11 klockan 11.11. Det hade varit coolt faktiskt. Och det är tillräckligt gammal för då har man varit med om mycket och har lärt sig att upskatta sitt liv mycket och är nog nöjd över att man fått varit med om så mycket. Tänk bara om jag blir så gammal har jag både varit med om 1900- talet, 2000-talet OCH 2100- talet det hade varit ganska unikt då faktiskt
.

Julgodis

Idag har jag och mamma gjort julgodis vi gjorde knäck, snickers och två andra chokladgodisar!

Ikväll ska jag till Anna och dela julklappar med dem andra, ska bli roligt och se vad man får :)

Mikael städar och det borde jag också göra men jag har fastnat framför datorn och ser på Private Practise det börjar bli ganska bra nu !

Julpynta

Dagen borjade med att mamma väckte mig för jag skulle vara hos tandis klockan 11. Dem skällde inte på mig för en gångs skull sa bara att jag skulle bli bättre på att använda tandtråd!
Sedan gick jag till mammas jobb där jag fick äta julbord och ris a la malta så himla gott !
Vi handlade också julmat och ingredienser till julgodis billigt var det inte men gott ska det bli !
Nu sitter jag hos min morbror har varit här och julpyntat ikväll och fått taco att äta. Mina linser är uttårkade som dem bruakr bli efter en lång dag och såpeciellt när jag är så trött som jag är. Får nog säga till mamma och pappa att vi måste åka hem snart innan dem fastnar i ögonen !

Anna imorgon ! <33

Home !

Nu är jag hemma och har varit det i nästan två timmar !
 Det blev inge tåg från Malmö idag utan jag åkte buss från Lund istället.
Blev 14 kronor dyrarare men jag slapp vänta i Malmö i en timme och jag kom hem fortare !

Imorgon blir det tandis... Dem kommer skälla på mig !

Hem !

Om en timme och 30 min åker jag hem !
Ska bli så himla skönt och det ska bli intressant att åka intecity första klass :D.
Nu sitter jag hos Malo och pratar lite skit. Har precis haft engelsk uppstats
den gick väl bra förhoppningsvis. Jag började en timme innan alla andra
så dem kolla konstigt på mig när jag gick efter bara 20 min efter dem andra börjat!

Städa

Ikväll har vi haft städdag på elehemmet hela köket städa jag och några till verkligen duktiga är vi ! Och det är vädligt bra att det inte finns massor av frost på kylskåpet ser mycket renare ut nu :D Vilket är tur nu när vi hållt på med städningen i 1.5 timmar !
Nu borde jag städa mitt eget rum men vet inte om jag orkar så jag hamna här istället. Har faktiskt packat klart lite stolt över mig själv faktiskt men min resväska blev ju typ halvfull (eller halvtom) av julklappar och böcker !

Idrotts lektion !

Jag och Amanda planerar vår idrottslektion för fullt just nu !
Vi kommer ha en väldig rolig sådan också :D

Jordbävning

Okej, när det är jordbävning i Skåne måste man ju bara tala blogga om det! Hur ofta händer det och sen är det uppe på 4.7 på ritcherskalan också största i Sverige på 104 år! Det är vid sådana här tillfällen det är lite synd som jag inte bor hemma för detta hade jag velat vara med om och känna hur det kändes. Mamma sa att hon vakna av att elementet skaka kraftigt och att böcker trilla ner från bokhyllan. Kan bara säga en sak skolan hemma har fått något nytt att prata om.

Hasch

Jag vet en tjej som gillar hasch ;)

Växa?

Du borde kanske växa upp?

I don´t wont to !

Jag hade sett fram emot en trevlig första klass resa med internet
och eluttag ner till Malmö på tors men nej istället blir det en resa
med inter city tåg utan eluttag och antagligen inget internet heller
eftersom det finns tåg brist på X2000 tågen !
Blir lite sur faktiskt men glad att jag bara betalt 96 kronor för resan !

Helgen

Min helg började redan i torsdags då jag åkte till Stockholm. Hade väldigt roliga två dagar i Stockholm där jag tom köpte cider och en drink det var ju nästan helgens höjdpunkt! Sovde gjorde man den natten men det blev ju knappast för mycket om man säger så.
På fredag vid 4 åkte jag hem till Skåne där mitt tåg blev en timme försenat. Men tillslut kom jag hem utmattad och somna när jag lagt mig direkt.
På lördagen blev det till att stiga upp vid 8 och slänga sig i maten och åka till kyrkogården där vi la en blomma vid Andreas grav sen bar det åt till Onslunda där Lucia-Cupen skulle spelas.
Vid elva kom tidingen och intevjua mig var ju tvungen att göra lite reklam för skolan för sedan vid 12 teckna jag Lucialåtarna dem jag sedan prata med tyckte det var väldigt fint och roligt att se !

Mitt andra finger ont !

Klämde precis mitt långfinger i dörren
ont som bara den gör det och blöder gjorde det också !
Fy farao vad ont det gjorde.

Klockan kommer ringa 04.59

Imorgon kommer min klocka ringa
1 min i 5 för imorgon för då åker vi till
STOCKHOLM ! Ska bli så himla roligt ! :D

Stockholm

Stockholm imorgon !

Jag vet en person som är väldigt väldigt smal !

Nina mat om 4 min!

Sofia vill börja laga mat om 4 min men Nina vill börja laga mat om 5 vilket dilemma dem har!

Jenny tror att jag och Amanda prata om Rök-Guden när vi egenligen prata om J. Haha hon är dålig på att gissa ;)

Teckenspråk

http://www.youtube.com/watch?v=X4HLDS_zxEM

Kolla in ! 

Lucia!

Idag när jag vakna trodde jag knappast dagen skulle innehålla så mycket !

Lucia tåget började med ett fiasko där Lucians ljus var precis nedanför en brandvarnare och man kan ju bara gissa vad som hände. Två brandbilar och en polisbil kom!
Men sen flöt det på bra och Filip äger på att teckna Hej tomtegubbar!

Sen har jag även bestämt tid med en tidning där hemma som ska göra ett repotage om  mig när jag tecknar Lucia tåget på lördag där hemma ! Haha vilket skämt ;)

Billigt?

 
" Det är billigare, eller det är det egentligen inte, men det kostar mindre."

( Citat från E. )

Domingo

Idag är det söndag vilket betyder att helgen snart är slut
och skolan börjar i morgon igen :(
Idag måste jag verkligen göra läxor har ju ett matte
prov och en redovising imorgon. Och sen funderar jag på att prata
 med Jenny-Penny också. Jaja får väl börja snart kanske !

Holländska

Nina vill lära sig holländska hon har
kunnat en mening men hon visste inte hur man uttala det!

Lördag

Vet ni vad? Det är lördag idag! Jag har den smartaste kommentaren på länge!!!

Igår var jag på en fest på bangatan hos en estetare. Hade väldigt skoj där faktiskt och ångrar inte att jag gick dit :)

Idag har jag tränat men tränade endast halva för sen trodde jag att jag skulle spy. Inte bra att träa hårdträning om man sovit dålig och knappt ätit någon frukost kan jag få tala om ! Nu sitter jag på mitt rum alldeles själv med min dator i knäet och pratar med Jenny på msn. Amanda och Haak är i Göteborg och ska kolla på opera!

Och jag fryser som en gnu !!

Vattenkrig/äggkrig

Kom hem från träningen och kollar ner på trappen där ligger ägg krossade! Går upp där uppe och får reda på att I. och I. Har haft äggkrig. Det ska påminnas att dem är 18 resp 17 år gamla!!!!
Sen började jag laga mat lax med ris gott gott ! A. börjar hälla vatten på mig inte snällt alls. och hon är 16 år gammal. Äter upp och diskar det då häller hon mer vatten på mig och vattenkriget at igång på övervåniningen i köket. Roligt kan man ha det en vanlig ons!

La prueba

Idag skrev jag ett vykort det var väldigt svårt kan jag berätta. Var tvungen att skriva var jag var, vad jag hade på mig, hur jag trivdes, vad som var bra med platsen m.m. Och det själva svåra var ju själv klart att det var på spanska. Jag som inte kan så mycket spanska tyckte ändå att det gick hyfsat bra. Så det är jag ju nöjd med!

Sen var det ju två och en halv timmes håltimme JIPPI verkligen! Innan naturlektionen sedan tog H. i min klass mitt papper om infetion och inflammation. Och sa att han gjort av med det ! Jo tjena tänkte jag. Men lektionen börja så jag fick sätta mig ner och vara tyst (!). Jo du det gick bra tills H. går fram med MITT papper till läraren. Illa du. Men iaf fick jag tillbaka det tillslut men gav det till D. istället kände mig snäll idag.
BTW J. tog min mobil samma lektion!




Ikväll har jag varit på Maxi och handlat mat åkte dit för att handla bananer och köttbullar. Kommer hem med
Bananer
Ballerinakex
Apelsin
Ananas
Choklad
Chokladmousse
Film
Balsam
Hudlotion

Men Hanna glömde såklart köttbullar!

Skolenkät

Vad är det roligaste man kan göra i skolan? Joo, att göra enkäter. Just idag har vi gjort två stycken och den ena var ju miljoner frågor på nästan. Ganska mycket lite tråkigt !

Jag och Jenny ska få MVG på hörförståelsen på engelskan på fredag har vi bestämt :)
Säger bara lycka till, till mig själv !
RSS 2.0