Everything happens for a reason

Så veckan har bestått av skola, träning och hängt med dem bästa på kvällarna. Måste säga mitt liv är ganska grejt ändå ! Igår blev det utgång (som vanligt på torsdagar) MEN denna gång gjorde jag och Josse något spekaktuelert (hur fan stavas det?) vi gick nämligen ut NYKTRA ! Och jag måste säga att gå ut nykter var roligare än vad man trott, hade svinroligt igår kväll så det kan rekomenderas! Idag har det varit pluggning, kollat fotboll och intervjuat en blivande AuPair och nu ska vi snart gå och grilla med några i klassen. Livet leker helt enkelt! Imorgon kväll blir det utgång igen men denna gång kör vi onyktert och har roligt då med.

Life is good

Hemtentan är inlämnad, solen skiner och det är vår i luften. Kan man annat än älska livet just nu?
Ikväll blir det musikquiz och drickning hemma hos Amanda då vi ska fira att tentan är klar !
LOVIN LIFE !
Om man bara hade haft en strand här också...

missing the states

kollar på filmer där småbarn gör otroliga och roliga saker får mig att sakna mina små barn i USA. Problemet är ju att dem inte är så små längre.. Oh, gud vad jag saknar mitt liv därborta, åka till stranden 9 månader om året, åka och shoppa utan att få ångest över pengarna, gå ut och äta 6 dagar i veckan och MYSA med mina barn. Hoppas innerligt att jag lyckas puzzla ihop min sommar så jag kan åka dit och hälsa på. Jag saknar ju dem så jag försvinner en bit här...
Kan ju säga såhär om jag inte hade haft underbara vänner här i Skövde vet jag inte hur jag hade klarat mig utan min extra familj där borta. Vem hade vetat det för ett år sedan när jag och Johanna satt i deras soffa och kolla på oika utbildningar att jag skulle sitta i Skövde ett år senare med världens bästa vänner? INTE JAG ! Men jag är sjukt lycklig över det !
RSS 2.0