Ingen skola!

På tors är min sista dag i skolan på ett tag, nästa vecka har vi påsklov, veckan efter det åker vi till Wien och är där till tisdagen veckan därpå. Men resten av klassen är där längre så då slipper vi ju lektioner! Vilket betyder att man kan säga att jag inte kommer gå i skolan förrän 27 april vilket ska bli väldigt skönt! Är så himla skoltrött just nu så jag behöver ett litet break från skolan nu!

Shoppning

Idag fick vi pengar idag gjorde vi av med pengar! Ungefär 500 kronor visst det låter hemskt men etthundra ska till Frändefors, två hundra till Wien resan och sen var det min kompis som skulle ha födelsedagspresent och jag skulle ha lite mat.

Kollade film idag i skolan Girlfight, en kommentar var skönast "Nej, vi är tillsammans ibland bara" Haha har dem ett deltids förhållande då eller?

Försov sig

Jag är duktig! Jag glömde att sätta igång alarmet igår kväll
så jag vakna av att Amanda skicka ett sms till mig och fråga
om jag var vaken. Kanske inte jätte bra men jag hann i tid till
lekionen fast då hade jag inte ätit förvisso men ändå. Tur att
vi har håltimme nu så jag kunde komma hem och äta lite.

dsshdfeuufbebdksefjjduejddjfkjfjefufböaFSBFHEIEEFIEBF

Något jag hatar är att komma på någon bra överskrift till bloggen. Det är ganska jobbigt att skriva tycker jag!

Min PL lektion idag var den roligaste jag varit på, på länge skratta hälften av den. Att diskutera hur det skiljer mellan manliga och kvinnliga ledare med Didrik och John är inte det lättaste. Men men, jag kom fram till att jag hade rätt och dem fel bara för att så som jag tyckte, tyckte även klassen och vår lärarbok så då borde jag ha rätt tycker jag allt!
Ikväll har jag haft träning mycket passningar var det på schemat, tråkigt men väl behövt. När vi sedan skulle åka hem så "bråka" mina tränare om vem som hade fyllt i vilka som tagit kalendrar och vem som skulle redovisa det för kancliet och det var en upplevelse jag skratta så jag grät. Så om jag har träningsvärk i magen imorgon skyller jag på skrattning och sit ups!

Körlektion

Idag steg jag upp halv 7 vad duktig jag är alltså. Men det var ju bara för att jag skulle ha körlektion kvart över 7 annars hade jag sovit som en stock en timma till. Jag åt två stycken vita rostade mackor med bara smör på så gissa om jag är hungrig nu eller? Jag har en banan i min väska men den har jag tänkt spara till eftermiddag då jag går till halv 5 idag. Men sedan är det purjolök och potatissoppa till mat vilket knappast är min favorit rätt genom tiderna.
Jaja skit samma. Idag hade jag då ingen engelska för jag har gjort klart den här perioden, och svenskan är inställd idag så jag börjar 10 i tolv idag egentligen det är väl roligt gå upp halv 7 men börjar 10 i tolv. Något fel på mig kanske?
Men vi måste faktiskt göra klart matteuppgiften för den ska vi redovisa idag och vi är inte kara ännu. Shit vad grymma vi är tycker jag!

Och en sak till jag klarade fas 1 idag på teoritesten på körskolan Grattis till mig!

Gissa vad?

Om man har en egen dator så har man inget annat än att göra än att sitta framför den. För nu sitter jag här igen och vet egentligen vad jag ska göra på datorn men ändå sitter jag här. Var ju nästan bättre när datorn var på lagning då städa jag rummet i alla fall!

Teori

Jag håller på att läsa lite i körkortsboken ska ha körlektion imorgon! Det är ganska intressant att läsa om det men också väldigt tråkigt. Har körlektion kvart över 7 till kvart över 8 imorgon bitti och efter det börjar jag skolan 10 så jag har bestämt mig för att göra något test på trafikskolan också medans jag ändå väntar och är uppe. Jag skulle haft engelska egentligen men jag är redan klar med den här perioden så det slipper jag! Annars ska jag städa mitt rum, göra läxor och tvätta idag. Trevligt värre alltså!

Kanske sova?

Sitter i min säng och snackar lite på msn, funderar på att sova men jag orkar inte ta ut linserna och gå i sängen. Vilka problem jag har! Imorgon ska jag i alla fall sova länge vilket ska bli väldigt skönt. Jag ska även plugga, städa och tvätta har jag tänkt. Trevligt värre kan det ju inte bli.

God Natt för idag

Ni släckte lamporna och sånt innan va? För det gjorde vi, vi myste med stearinljus och spela kort :) Eller vi på övervåningen!

Nu var det gjort

Nu är det gjort högskoleprovet. Det var svårt men det var ändå roligt. Och det känns skönt att man gjort det nu, tror knappast jag fick så bra men det kommer typ tredje gången man gör det, det är då man får det bästa. Och hur ska jag knappt 18 år kunna alla gamla konstiga ord? Nej, sånt kan jag inte.

Om en timme får vi stänga ner allt! Vi på övervåningen här ¨på elevhemmet ska släcka överallt och stänga tvn och släcka lämporna vi ska spela kort med stearinljus! Men dem där nere ska tända överallt tycker det är väldigt mycket fjantigt! Blir nästan lite sur på dem funderar på att gå ner och hitta strömbrytaren. Hmm?

Nej, det finns spansktalande spanjorer i Spanien!

Amanda gick in på metro innan och läste en artikel om dem 10 sämsta klagomålen olika resbolag fått in. Ett var att dem klaga på att det fanns för många spanjorer som talade spanska i Spanien! Hmm undrar varför det är det?
Ett annat var att ett gift par hade bogat flygbiljtter långtifrån varandra men flygbolaget hade satt dem bredvid varandra för em trodde det blivit något fel. Då hade mannen velat få pengarna tillbaka för att han hade behövt sitta bredvid sin fru hela vägen! Det var grymt roligt att läsa vill jag påstå :D

Om 10.5 timmar sitter jag och skriver första delen på högskoleprovet önska mig lycka till !

Gömmasak

Amanda och jag har gömt varandras godis för att vi inte ska äta upp det. Och jag hitta var Amanda gömt sitt på andra ställer jag leta och Amanda hitta hennes på fjärde jag är grym på gömmasak helt enkelt!
Är lite nervös inför imorgon Anna sa att hon hade gjort ett gammalt högskoletest på internet och att det inte gick bra det heller. Men det ska bli roligt och se hur dåligt det kommer gå!

Diggeloo digeley

Idag hade vi uppvsning på teckenspråket. Uppvisningen var melodifestival låtar vi tränat på och den bästa var självklart Diggello Digeley dem dansa ju bäst också!
Efter det hade vi engelska gjorde klart mitt prov och sedan gick jag sluta. Då gick Amanda och jag ner till stan och köpte godis och mat som vi kan äta imorgon när vi gör vårt högskoleprov. Känner att det börjar närma sig nu lite pirrigt men det ska bli väldigt roligt! Och efter provet ska jag direkt till fotbollen och spela match. Fart och fläng!
Ikväll blir det tv-tittande och slappa ska ju gå upp tidigt imorgon:)

Ledig från skolan vad gör man då?

Idag var vi ldig från skolan gissa vad min klasskompis Jona gjorde då

"injectserat lite heroin i armen och sprungit runt som en rabies smittad idiot och skrickit mig hes" Haha han är allt lite rolig han!

Onödigt

Om man säger att du fåt INTE öppna brevet det gör jag själv när jag kommer hem nästa vecka. Så betyder det såklart att hon inte får öppna brevet men vad gör hon? Hon öppnar brevet, jag ville inte att någon skulle veta när jag hade min uppkörning och teori men det har min mamma förstört bara för att hon inte kan sluta vara så himla nyfiken. Om min dotter hade sagt så till mig hade jag inte öppnat det. Men det är bra då kan jag börja öppna min mammas brev när jag hemma och skylla på att det kanske var något viktigt som du behövde veta när du jobba. Det är grymt onödigt så det inte är sant, jag sa ju att du inte fick öppna!  Så otroligt irriterande!

Det värsta är att dagen hade varit så bra, min körlektion gick bra, mitt teoriprov på datorn gick hyfsat bra, jag har fått tillbaka min dator men så förstör hon det på en sekund! DÅLIGT.

Jag borde städa mitt rum
                               tvätta
                               göra läxa
                                öva på högskoleprov
                               göra ledarskapsutb till lägret i sommar

En trött liten Hanna!

Efter att vi hade lyssnat ¨på gamla barnprogramintro och gamla poplåtar gick jag och la mig i min sköna säng då var klockan kvart i 12 tror jag. Men då kände jag mig inte jätte trött så därför börja jag läsa min bok och helt plötsligt var klockan halv 1. Det är det som jag alltid sagt böcker är inte bra och här är ju orsaken. Idag är jag ju trött som jag vet inte vad. Eller egentligen inte men när jag vakna var jag det. Nu sitter jag i skolan och ska skrivaom romantiken men jag kan ingenting om romantiken och då är det lite svårt at skriva om romantiken.

Igår var jag på Blic Optik för jag ska ha nya linser och en sån dära synundersökning, jag fick reda på två saker eller kanske tre, jag har fått ett (en?) brytningsfel på mitt vänstra öga som jag inte haft innan men det är så litet så det behövs inte fixas med mina linser ännu. Det andra är att mina ögon har försämrats 3 steg sen förra året, jag såg inte ens översta raden med mittt högra öga med min lins på! Och tre jag är verkligen blind utan glasögon.

Våffler ikväll efter träningen! Men Sofia och Nina gjorde våfflor imorse.

Spice Girls !

Jag och Amanda övade på "Jag ljuger så bra" på youtube och helt plötsligt tänkte vi på Bubbles (dem var faktiskt med i melodifestivalen ett år) så vi lyssna först på gamla låter av dem och sedan gick vi över till Spice Girls. Gissa vilka minnen eller? Dem var ju alla tjejers dröm. Vilka tjejer hade dem inte som idoler, deras skiva eller något med dem? Dem var ju bäst helt enkelt. Min favorit var ju självklart Emma, hon var glad och söt och alltid vitklädd ju. Amanda hade Mel C men Amanda är ju konstig ;)

Och nu bkev det Agua Barbie Girl såklart

Nu kom vi över till Sailormoon men vi hittar inte den braiga låten.

Erkas inlägg

Tror att Erkas tyckte mitt förra inlägget var plagiat från henne. Men jag hade ju redan skrivit ett långt inlägg och precis då kommer Sofia och säger att hennes pappa druckit alkoholfri öl idag!

Imorse hade jag körlektion, det roliga med mina körlektioner är att varannan gång har det varit snö och varannan inte så på torsdag är det ingen snö för alla som vill veta!

Lyssna på två treors projektarbete idag om döva och hur dem har det i samhället väldigt intressant må jag säga.

Imorgon är det våffeldagen då blir det våfflor och imorgon åker Emma till prag så då blir det en mindre på elevhemmet.

Skostorlek

Sitter i skolan och har mattelektion utan lärare pch för en gångskull gör vi något! Vi har gått runt till olika klasser för att fråga vilken skostorlek dem har så att vi kan göra en statiskt undersökning. Dem flesta som vi frågar fyller i det på allvarligt sätmen vissa skriver att dem har 50 i skostorlek och att man är född 1945 hur barnslig kan man bli? Det förstör ju bara för oss andra.

På svenskan idag prata vi om projektarbete, antingen ska jag åka till Filipinerna kolla på dövskolor och samla ihop lite penagr så vi kan ge dem nya pennor och sådana saker till skolorna, om jag inte får ihop penagr till detta ska jag istället åka runt fär hemma till olika högstadieskolor och informera om min skola och vad som är bra och dålig med den. Och varför man ska välja teckenspråk. Detta kommer nog bli bra tror jag.

Alkoholfri öl

Sofias pappa har druckit alkoholfri öl idag

The Weekend

I fredags åkte jag hem till Amanda, på kvällen på hennes två kompisar till henne och vi sjöng singstar, spela buzz och spela kort. Jag vann på buzz en gång faktiskt fast det var första gången jag spela. Känner mig ganska duktig där faktiskt!
I lördags steg vi upp kvart i 7 för att vi skulle åka från busstationen till Ullared klockan 8. Där shoppa man loss lite, det blev två långärmade, en t-shirt, ett linne, en klännning och lite underkläder. Sen blev ju lite  små saker också. Jag köpte plastpåsar som varit slut i några månader så nu slipper jag fråga dem andra om jag kan få av dem. När vi kom hem till Amanda igen åkte vi hem till hennes kompis Josse. Då gick vi upp på ett berg och fika. Väldigt roligt och jag trilla två gånger så jeansen blev lite skitiga.

Idag spela jag och amanda kort, sjöng singstar och spela guitar hero rockband, väldigt trevligt. Och nu sitter vi framför tvn i Vänersborg och kollar på Beck.

Har lite ångest över att jag inte gör läxor har ganska mycket just nu. Och nästa vecka är det dags för högskoleprovet.

LJUGA [PI] BRA

Sitter på teckenspråks lektionen och övar på Jag ljuger så bra med Amanda. Vi försöker även övertala Jasmine att hon ska sjunga sin låt. Men hon är lite envis av sig! 
Åker till Amanda om några timmar och fick precis reda på att två av hennes kompisar ska komma till henne ikväll och sjunga sing star det är ju trevligt att jag får veta saker. Och att vi ska åka klockan 8 imorgon bitti. Men men hon sa det ju nu i alla fall.

Min mamma är snäll jag har fått pengar av henne som jag kan shoppa med på GeKås väldigt snällt tycker jag alltid! Och jag vet om att hon kommer tycka det är väldigt snällt av mig att jag skriver det här. Fast pappa kommer säkert läsa det först för jag har hört att det är han som mest läser min blogg. Lite roligt ändå.!

Hade körlektion idag och den gick super duper bra! Väldigt nöjd med mig själv och körläraren tyckte också jag var duktig. Men det roligaste är att förra körlektionen som jag hade förra veckan var det nästan snöstorm och idag var det vårväder på hög nivå. Vad kommer nästa vecka?

Statiskt

Vilken skostorlek har du? Vilket år är du född? Och vilket kön är du?
Så ser vår statiskt undersökning ut som vi ska ge till 100 personer ungefär. Och Jenny är för feg för att gå in i klassrummet så hon tycker vi ska ge enkäten till lärarna så dem får ge dem till eleverna. Hon är nog rädd tror jag. Hoppas att hon inte läser detta, fast det kommer hon säkert till att göra. Så Hej Jenny!

Och till Amanda F jag har fortfarande ont under hakan sen jag fick din armbåge där. För det var knappast mitt fel.!

Idag skiner solen för tredje dagen i rad här i Vänersborg och det måste vara rekord, och bara för jag skriver det här kommer det spöregna imorgon. Förlåt!

Jenny håller på att skriva ett blogginlägg hon också jag kanske skulle sluta skriva så jag blir klar förre henne men det är ju lite tråkigt. Och för det andra så hann jag inte för hon la ut inlägget precis. Hanna du är ju seg! Nej, nu ska jag sluta skriva innan det helt spårar ut vilket det gjorde på Jennys inlägg.
>Bara en sak till Jenny glömde ett L i Jasmines efternamn på vår enkät

Min dator var är du?

Sitter på Amandas rum har fått en håltimme för teater läraren var sjuk idag. Så nu har jag gjort klart "Sola en casa" skönt. Ska snart gå tillbaka till skolan där jag ska ha spanska och efter det blir det att gå snabbt till körskolan där jag ska på teorilektion, efter den blir det till att skynda sig till tränaren för att träna ikväll. När ska jag hinna med och äta? Illa du Hanna!

Nu har jag väntat i 7 veckor tror jag efter min dator och jag är lite sur över att den inte kommit tillbaka, har varit och pratat med dem flera gånger och minst två gånger har dem sagt att dem ska ringa mig dagen efter men har dem gjort det? Nej. Jag vill ha min dator!


I helgen ska jag följa med Amanda hem till henne i Varberg och då ska vi på ge kås också :D

Sola en casa

Någon frivillig att skriva en resumé på Sola en casa på 100 spanska ord till mig? Bara till att erbjuda sig för jag vet om att ni vill!

Dillbakad fiskfilé eller äta hemma?

Sitter hemma på håltimme nu. Väldigt roligt, kollade precis på Top Model men det tog slut. Och nu försöker jag bestämma mig om jag ska äta äcklig dillbakad fiskfilé i skolan eller göra pannkakor. Gissa vad jag bestämmer mig för! Rätt självklart jag går jag till skolan. Eller kanske inte, fisken går väl an men jag hatar verkligen dill så nej tack jag tror jag håller mig till pannkakor.

I helgen spela jag två fotbollsmatcher båda lika dåliga, eller ja jag gjorde väl bra ifrån mig delar av matcherna men det är ändå surt när man släpper in mål. Igår var det träning men ganska lugn för vi hade ju spelat två matcher i helgen och det kändes, jag var grymt trött efter träningen. Men det kan också handla om att jag inte hade ätit så bra på dagen för jag hade grymt ont i magen på morgonen.

Idag blir det snart skola igen och sedan måste jag göra min spanska och läsa lite i min körkorts bok. teori lektion i morgon!

Ledare hit och ledare dit

I sommar ska jag jobba som ledare på ett teckenspråks läger, det ska bli otroligt roligt. Men för att få göra detta måste jag gå en distansutbildning om ledare. Och detta tyckte jag kändes lite onödigt för jag går Pedagigisk Ledarskap i skolan. Och visst vissa delar känns det verkligen onödigt för det har vi redan tagit upp i skolan. Men sen kommer också vissa delar som handlar om hu hörselskadade reagerar på vissa situationer och hur dem gör när dem inte hör vad ledaren säger, vilket jag inte lär mig i skolan. Så det är väl en ganska okej kurs att gå åndå :)

"Det är inte lätt när det är svårt"

Nu har jag samma rubrik som "17 år och tre barns mamma" har och det är inte för jag vill vara som hon utan för att det är mitt citat. Det var jag som kom på det eller vi säger det i alla fall. Förra året sa jag det hur ofta som helst och jag tyckte det var lite roligt att hon skirver det nu.

Idag har jag en huvudvärk som inte är speciellt rolig och jag känner mig lite trött och förkyld. Hoppas jag inte äe på väg att bli mycket förkyld. Jag ska ju spela match ikväll! Och jag måste spela lika bra idag som igår. Vill verkligen vinna nu.

Rätt låt?

Nu var melodifestivalen slut för en än gång. Och den ständiga fråga är såklart Vann rätt låt? Vad tycker ni? Jag hoppades lite svagt på snälla snälla inte för jag gillar den utan för att om den vann skulle Amanda och Ida gifta sig, och jag skulle fått vara deras brudtärna/best man och det hade ju varit roligt faktiskt! Men jag tror att det kommer gå bra i Eurovison. Hon ha ju en otrolig röst i alla fall. Och våra kära musikvetare på elevhemmet säger att den var bäst så !

Du verkligen är vad du äter

Man ska inte kolla på "Du är vad du äter" och sådana program man blir väldigt äcklad. Efter matchen idag var jag otroligt sugen på en pizza men jag kan ju berätta att det är jag knappast längre. Jag tänkte också gå och köpa lite fredagsgodis men det blir nog inget med det heller, eller kanske det blir lite senare ikväll när jag är sötsugen! Okej, jag skrev fel såklart jag mena ju lördagsgodis. Men jag är lite lagom trött.
Program ledaren i "Tre tjocka kvinnor en smal klänning" är besatt av bajs och hon har 62 trappsteg hemma hos henne. Bara en parantes sådär.

Nu ska Ida gå igen för hon ska på hennes praktik. Hon kom hit under hennes fyra timmars rast. Väldigt trevligt tös hon där! <3

one year

Ett år har gått sen mormor dog, saknar dig fortfande.

Idag har jag spelat fotboll klockan ringde halv 7 jippi var ju kanske inte tanken jag tänkte, men det gick bra att gå upp. Matchen var väl kanske inte den bästa för laget men min tränare sa att andra halvleken var den bästa han sett mig spela så jag får kanske nöja mig och leva på det. Hoppas bara jag gör lika bra match imorgon när vi ska spela mot en i min klass!

Petiteser

Jag skrev tydligen i förra inlägget att jag bara hade haft två lektioner i ons jag "glömde" att nämna att jag och Amanda "försov" oss till idrotten. (Ville inte ha idrott med 5 pers) så vi sov. Skönt kan jag berätta att det var. Nog om det. !

Idag har jag kört igen men jag var lite "borta" eller distraherad kanske man kan säga. Jag glömde bort vad jag skulle göra och glömde bort att svänga. Dåligt Hanna skärpning som gäller. Men nu är det en vecka kvar tills jag har nästa skojigt värre. Efter den gick Amanda och jag för att äta och sedan gick vi till Malo och prata skit med henne. Tråkigt att hon inte får följa med till Wien men Anna följer med istället ju. Vi bestämde också med Anna och Sara att vi skulle äta taco ikväll och spela spel. Ska bli väldigt roligt. Länge sedan bara vi fyra umgicks. Men ändå synd att ingen annan kunde :(

Fika dags

Igår spela vi Monopol för typ tredje kvällen i rad den här veckan och det blev att gå och lägga sig halv tre igen för andra kvällen i rad nästan skilde bara en halvtimme från dagen innan. Men tur är i alla fall att igår börja jag 12 och hade två lektioner och idag var jag ledig! Och imorgon har vi bara en lektion men den kan jag inte gå på för jag ska ha körlektion då. Vilken vecka detta är alltså. Gör typ inegting den här veckan och jag har bara varit på stora skolan 2 dagar den här veckan. Ganska skönt, men jag måste till skolan imorgon ändå för hämta läxor som jag skulle tagit redan i tisdags om jag hade vetat hur veckan skulle se ut då.
Idag har jag fikat med Amanda, Amandla och Anna på nordfeldst det blev en Agnes bakelese. Ganska god men bädligt söt. Kommer nog inte köpa den fler gånger, skulle jag tro.
Spela Monopol någon ikväll? ;)

PAIN, IN MY BODY

Imorse när jag vakna hade jag en otrolig värk i min kropp. Fotboll är roligt men man kan få ont i kroppen av den. Och  mina axlar och nacke tål inte att slänga sig så mycket som jag gör. Otroligt stel är dagen ord, och otroligt trött.
Idag åkte samhäll samhäll till Frankrike med deras EU-projekt så vi har ganska slapp vecka denna vecka. Sovmorgon i morgon och inga lektioner på tors och endast en på fredag. Kan inte dem åka bort fler dagar? Nej, jag kommer sakna dem faktiskt.

Och gårdagens citat blev när vi prata om vi hade ingredienser för att göra tårta, och Emma sa att hon hade grädde över så undra jag om den kommer vara fräsch ända tills torsdag.
Hanna: "Men du har ju öppnat den."
 Emma:"Men det går att stänga den"
Skruvkork säger jag bara. Och även att det var otroligt roligt igår kväll när vi var väldigt trötta.

Ännu en söndag

Igår så blev det träning på morgonen den var otroligt jobbig var totalt slut efteråt. Sedan när jag kom hem åt jag först och sedan började jag städa mitt rum kan ju berätta att det aldrig varit så fint som det är nu. Och även är det fint idag också. När jag kollade på film så somna jag eller egentligen var det den andra filmen jag satte på som jag somna till med ändå. Vid 6 tiden åkte jag till Jasmine som vi skulle fira. Väldigt rolig kväll med skratt, dålig humör och Wii.

Idag har jag gjort läxor, kollat film och ätit. Jag satt i pyjamas till klockan var fyra fem eller något. Lite illa faktiskt men ändå. Jag har även kollat på 6 filmer denna helg. Men ine sett en enda helg. Jag har sovit till två, gjort läxor till två, städat till en, och suttit vid datorn vid en. Lite  roligt ändå. Men det låter ändå hemskt.

Idag är det fredag

Dagen började med min andra körlektion för livet. Gick väldigt mycket bättre idag ska tilläggas! Nästa vecka är det dags igen. Vill bara fylla 18 så jag kan ta det!
Sedan gick jag till Torpa skolan, för jag skulle informera för åttorna om teckenspråket. Ordentligt jobbigt att säga det om och om igen typ 5 gånger. Och dessutom lyssna på vanlig omvårdnad och samhäll lika många gånger. Lite mycket jobbigt faktiskt!
Nu ikväll har jag spelat fotboll, som jag brukar säga siffror är inte viktigt! Men men, imorgon är det spring pass på hög nivå med träningen. Jobbigt värre men skönt!

Dagens ord

Och priset för dagens ord blir
 kötta eller vad säger du Jenny?

Plugg

Jag förstår verkligen hur jag ska kunna skriva "Min egen teori" på hur man ska lära ut i skol världen. Ni har säkert hört tala som Waldorfpedagigiken. Och nu ska vi typ skriva samma sak fast på vårt eget sätt. Jag kan inte sämst på att hitta på saker. Otroligt svårt att komma på. Och detta ska vara klart imorgon innan klockan 09.00 tyck synd om mig.

Idag spela vi innebandy med Österikarna, Tyskarna, samhällsettorna och öppen ingång. Jag och mitt lag förlora dem första två matcherna stort. Men sedan tog vi igen (fast jag och Jenny ville förlora så vi kunde gå och äta) men dem andra spela bra så vi kom vidare till semifinal och sedan final där vi vann. Väldigt roligt inte för vi fick något pris men ändå


Hanna plugghäst (idag) !

Huvudnäs

Var på Huvudnäs skolan igår som inte är Huvudnäs egentligen men det heter det fortfarande. Dem har byt skola för er som inte vet det. Men i alla fall var där igår och berätta för åttorna om vad teckenspråkslinjen handlar om. Detta gjorde man 6 gånger och det får väl an (säga samma sak 6 gånger) Men att lyssna på vanliga OP och vanliga SP 6 gånger också det är lite jobbigt faktiskt. Ska göra det imorogn och på fredag också men jag lyckades byta bort den imorgon så jag får spela innebandy med Österrikerna och tyskarna.

Bowling

Sitter och lyssnar på gamla Britney låtar och Emilias gamla hit låt. Ida betsämmer musik ska jag också tilllägga. Men jag tycker verkligen om Britneys låt den "I am not a girl but not yet a women" den är ordentligt fin.

Idag kom österikarna och tyskarna till klassen väldigt små dem är vill jag också säga. Dem är typ 14 men ser ut som 12 skojar verkligen inte. Vi kollade även på Kristna skolgruppen som hade föreställnig idag var väldigt bra fast jag inte är så troende men ändå. Sedan så lyssna jag på Jonas som skrivit "Ett öga rött" han var grymt bra. Skratta typ hela tiden om ni inte hört honom är det ett måste innnan man dör.
Och efter skolan blev det bowling med spanjorerna. Mycket folk man ska hålla koll på nu den här veckan.

Och nu blev det " My heart will go on"

"Det stod så här

Du är den sötaste som finns
Du är den finaste jag vet
Du har allt det där som andra önskar sig
Hej jag diggar dig" Gissa låten !

Biljard

Igår gick vi till Carinas för att spela biljard men när vi kommer dit får vi reda på att dem är upptagna alla borden. Så vi sitter där en stund och sedan går vi hem till Marcus och festar i hans lägenhet. Väldigt rolig så länge det vara och jag borde kanske druckit lite mindre. Men det är lätt att vara efterklok.

Idag borde jag göra läxa och städa men jag ska bara städa. Det andra gör jag kanske. Om jag känner för det helt enkelt.
RSS 2.0