vill inte

Senaste veckorna har varit så otroligt härliga vi har haft det så härligt med sommar, sol, bad, festande och mysiga kvällar tillsammans - jag och mina vänner. Oj, vad jag kommer sakna detta i sommar. Igår hade vi ett "Hej då" till Hampus och Ponne. Vi var hemma hos Emma hela kvällen satt och drack, dansa och prata. Kvällen avslutades med "Sunes sommar" dock somna jag direkt när den börja (vi börja kolla på den halv 5 så kanske inte så konstigt?). Så jag gick hem och sov vid halv 6. Dessa veckor har även förstört min dygnsrytm kan jag ju säga.
Ikväll ska vi fira Annie - vin, kex, ost och vindruvor med tjejerna. Som sagt jag kommer sakna detta!
.
3 månader....


I give up

Igår hade jag antagligen sista mötet med min klient och efter det gick jag ner till "parken" och sooola! Så himla skönt väder jag bara älskar det. Efter solningen mötte jag upp Emma på stan och där stötte vi på Annie så vi tre tog en glass i solen och bara njöt. Eftersom det var Emmas sista dag i Skövde igår (NEEEEEEEEJ) så gick vi till Willys och köpte massa godsaker inför kvällen taco grejer, melon och godis. Gick hem till Emma tog ett glas vin och åt melon på balkongen så himla mysigt. Senare åt vi tacos och godis och bara mös i soffan framför en film och BB. Gud vad jag kommer sakna henne i sommar kan jag berätta! Inga sleepover inga spontana besök och inget hängande... Vi båda höll på att somna i soffan när vi kolla TV men när vi la oss i sängen blev vi pigga som få så då la vi oss vid balkongdörren och fick friskluft.
Tack för en grymt mysig kväll Emma, kommer sakna dig så oerhört mycket i sommar !
-
Nu har jag i alla fall sommarlov, läste igenom mina tentor idag och jag känner mig klar. Så nu ska jag bara lämna in dem så kan jag verkligen säga att sommarlovet är här !

Sommaren är här

Igår blev det pluggning på förmiddagen och solning på eftermiddagen med Amanda, Emma och Josse det blev en glass från pressbyrån också (glass tillhör ju sommaren). På kvällen tog vi bilen upp till Billinge och grillade. Så himla härligt att sitta däruppe och titta på utsikten och njuta av sällskaper. Sommar känslan var otrolig. Vet dock inte hur jag ska klara mig i sommar utan dessa underbara människor. Man kan ju inte direkt säga att mitt sociala liv hemma är något att skryta om men jag hoppas att jag hittar några sköna människor på COOP som jag kan hänga med.
Idag blev det tentaskrivande blev i princip klar måste dock kolla över en fråga till. I eftermiddag har jag solat, läst och suttit på balkongen och äta jordgubbar små som smultron. SÅ HIMLA GOTT !
-
Vill så gärna lägga upp bilder men eftersom mitt Iphoto SUGER går det inte ...

Söndag

En söndag med fint väder och varmt ute och vad har jag gjort? Suttit inne nästan hela dagen förutom när jag och Josse gick till gymmet, som var det sämsta träningspasset någonsin. Jag skyller på min fot....
Ikväll blir det mys med tjejerna hemma hos Annie innan vi åker hem till någon annan och kollar på BB. Rätt gött liv ändå måste jag säga!

pluggeliplugg

En lördag tillägnad plugg. Det är en lördag det! Skrev en sida om en gubbe kommer senare på att det inte är själva frågan utan frågan är att jag ska jämföra så får se om jag ska ha kvar det eller hur jag ska göra. Börja på nästa fråga istället och ska vänta på att mina kära vänner också ska börja med tentan så man kan diskutera lite.
Kan ju säga att denna vecka har varit väldigt lugn, nykterfri vecka och ingen utgång. Allt är fotens fel, annars hade jag varit ute och festat med mina vänner två gånger denna vecka. Men men, that's life känner ändå att det kanske var bra eftersom min plånbok ekar såhär på slutet på månaden. Allt för något gott med sig!
Nu ska jag försöka skriva klart en fråga åtminstone och sen tror jag att jag lägger ner för helgen, på en söndag ska man väl ändå inte plugga?

Just one of thoose days

Idag skulle det varit en pluggdag men motivationen var i botten av jorden så det blev bara en fråga skriven. Men en fråga är ju ändå en fråga och jag har ju ganska lång tid på mig om man säger så. Igår blev jag "klar" med en hemtenta dock så nu har jag "bara" tre frågor kvar innan jag kan säga att jag har sommarlov på riktigt.
Men som sagt motivationen idag var väl inte på topp, jag börjar känna att sommaren kommer med stormsteg och jag vet inte riktigt vad jag känner. Jag vill vara hemma i sommar och bara vara för det har jag inte varit på väldigt länge, men jag vill inte att terminen ska ta slut. Det finns tyvärr personer som man är nära nu men som antagligen inte kommer vara där när man kommer tillbaka och det SUGER. Vill inte att det ska ta slut men det är livet. Men man vet aldrig vad som händer.
-
Och denna vecka har än en gång bevisat att livet är kort och att man ska leva livet som om det är sista dagen för du vet aldrig när sista dagen är.
-
Var snäll mot varandra ni vet aldrig vad den andra personen känner inombords!

Long time no see

Så vad har hänt sen sist?
Jag var hemma en vecka då min kusin konfirmerade sig. När hon såg mig på torsdagen fråga hon mig vad jag gjorde hemma. Ja, du det kan man ju undra för det är ju inte alls så att det är DIN konfirmation denna vecka liksom... KUSINER !
Konfirmationen bestod av film, AVICII och att min 26 åriga kusin och jag vek pappersflygplan som vi ville kasta på konfirmanderna men blev stoppade av min faster.
Sedan blev det Valborg i Lund, härligt att sitta i stadsparken hela dagen med min fina vän Anna och bara ta det lungt. Kvällen blev det inte mycket gjort tyvärr men fick en god natt sömn i alla fall.
Vad har annars hänt? Åkte till Varberg en helg och hälsa på Amanda blev ju det traditionella besöket på GeKås, bio i GBG och på söndagen tog jag en långpaus i Göteborg och fika med min kusin. Trevligt att ha lite kusintid också.
I helgen fira vi min födelsedag, det var ja vad kan man säga, en spännande kväll. Sjukt bra måste jag tillägga av vad jag minns och vad andra sagt. Har en del minnesluckor om man säger så och om man kollar på min fot såhär tre dagar senare så är kanske minnesluckor bra. Trilla på vägen till Borgrens stuka foten väldigt mycket utan att jag hade ont så den dansa jag på tills det stängde... Akuten på måndagen fick det bli men inget brutit "bara" blödning i muskeler och sener. Aldrig mer Alkohol?
RSS 2.0