torsdag

Igår kväll kom jag på frågan varför man går ut en tors - det finns INGENTING på tv. Här sitter Emma I och jag och har inget att göra när vi bestämmer oss för att ta en kvällspromenad. Kvällspromenaden blev till en kärleksrunda. Vi lämna tuggummi och en bukett blommor till Amanda på hennes utebord och lämna ett kärleksbrev till Josefine. Vi hade väldigt roligt på vår promenad (där vi leta efter registreringsnummer också hitta 1 nummer...).
Idag har jag varit på gymmet, kollat serie och pluggat. Nu ger jag upp för dagen (är så förjävla tråkigt), ikväll blir det väl häng med brudarna!
You gotta love life!

Kaffe istället för Alkohol

Dagen börja med en timme på gymmet med Josse, träning går bra just nu hoppas bara att det fortsätter såhär.
Efter gymmet blev deten runda på stan innan jag gick hem och åt. Bra dag idag ändå, även om jag bara suttit i soffan hela eftermiddagen.. Ikväll blir det maskerad med föreningen i skolan Josse, Amanda och jag ska vara Charlies Angels vilket gör att vi slipper byta om när vi går ut sen. Blir nykterkväll också för den delen tar träningen på allvar nu förstår ni.
Nej, nu ska jag börja göra mig i ordning till en förhoppningsvis fantastisk kväll !
Tänk om man kunde vara såhär brun igen.... Och ja jag vet om att det är BÄSTA bilden

träning

Min kropp är helt ärligt helt slut efter veckans träning. Imorgon tar jag en välförtjänt PAUS !
Igår kom äntligen Emma I tillbaka till Skövde så det var massa mys med henne. Och självklart sov jag där som vanligt då det faktiskt är läskigt att gå hem själv på kvällarna.
Idag började dagen med träning innan jag kom hem och åt. Efter det kom Amanda över på kaffe och lite skitprat. Ikväll blir det BB-dejt med tjejerna. Mitt liv är kanske inte det roligaste då jag gör samma sak typ varje dag, men vet ni vad? Jag GILLAR'T !
Just det har faktiskt fått in lite plugg nu på eftermiddagen också, det var väl därför jag var här?
RSS 2.0