life

Har totalt fastnat framför serien "Hart of Dixie" och just nu passar den serien verkligen in på mitt liv - så himla komiskt eller något.
I alla fall denna vecka har det varit fullt upp med att nolla nollorna. Det har varit fest, fest, lekar och lite mer fest. Igår var det pubrundan väldigt trevlig kväll! Att gå upp 7 imorse var ju kanske mindre roligt men så värt det!
Senaste veckan har livet varit som en berg och dalbana men nu börjar det ordna upp sig, bråk reds ut, dagarna går och snart kommer nog allt vara så mycket bättre. De nya studenterna är i alla fall väldigt trevliga och roliga så det tackar vi för!

Helg

Torsdagen spenderades med att vänta på att Josse skulle komma och sedan började firandet av att vi alla är tillbaka. Kvällen blev det förfest hemma hos mig med mina underbara tjejer, tyvärr kunde inte Annie komma, och boysen i klassen. Så himla roligt att träffa alla igen och det kändes så himla bra att festa med alla igen. Det blev den traditionella utgången på husaren denna torsdag. Slutet på kvällen spenderades på Donken i 1,5 timme där Josse och jag prata med två ekonomer, dessa ekonomer......., inte för att man blev varken klokare eller gladare av det men men. Diskuterade iaf att jag trodde att det var bestämt från början när man föddes och när man dör men det trodde dem verkligen inte på och börja prata om atomer, evolutionen m.m. Ehh, ja ingen kommentar.
Sömnen denna natt blev kanske 4 oroliga timmar där jag vakna en gång i timmen. 07,30 var klockan ställd på. För 08.15 var det fadderutbildning. Bakis som jag vet inte vad - men dagen kom vi allt igenom. Igår kväll var det film kväll hos Emma med tjejerna såg dock inte slutet på någon av dem då jag somna - chockad? Inte jag iallafall.
Ikväll blir det faddersittning och är grymt taggad - känner på mig att detta året kommer bli AWESOME!

Back to normal

Så nu har jag varit i Skövde i några dagar och livet är som det ska vara. Laga min egen mat, träffa vänner varje dag, gymma och bara njuta av att bo ensam. Kan inte säga annat än att jag faktiskt älskar mitt liv här.
Så vad har hänt dessa dagar? Jag har hunnit bli aspackad - inte min bästa kväll om man säger så. Har träffat mina underbara tjejer bara Josse som saknas som kommer IMORGON! Jag och Emma I har självklart hunnit med vår tacos och slöande. Kaffe med Amanda har jag självklart hunnit med det med. Har även invigt mitt gymkort igår och idag för första gången sen innan sommaren, min kropp var ju knappast van vid träning så träningsvärken är ett faktum men det är sånt man får tåla. Imorgon blir det äntligen en efterlängtad torsdags utgång med mina tjejer vilket kan inte bli annat än TOPPEN!
-
It´s good to be back

Schövde

Hela sommaren har mina föräldrars plan varit att åka på kusinträff den 18-19 augusti och sen någon gång under kommande vecka köra upp till Skövde, beroende lite på hur vädret är till pappas lantbruk och hur mamma måste jobba. Så jag har ju tänkt att packningen behöver inte göras på läääänge och allt småfix kan jag göra i helgen. Igår klockan 14 kommer pappa hem och säger att vi ska köra imorgon (idag). Ehhh, jo men det är ju en bra idé förutom det att jag jobbar mellan 16-2030. Fatta paniken jag fick eller? Sprang upp och ner från trapporna innan jag var tvungen att göra mig i ordning till jobbet. Så nu är i alla fall de flesta kläder packade så nu är det bara saker och vissa fryssaker som ska packas ned. En tur till farmor&farfar ska också hinnas med då jag vill ge farmor en burk vinbärssylt och säga hej då till dem. Stressad - ja, lite. Så direkt när mamma kommer hem i eftermiddag blir det att köra mot Skövde med ett stopp på IKEA i Jönköping först.
The day has come the day is here - finally.

Shopping

Idag bjöds det på shopping, Anna kom och hämta mig vid 9 sedan bar det åt till Kristianstad där pengarna skulle ryka!
Blev väldigt nöjd med mina nya kläder och vill upp till Skövde nu så jag kan börja använda dem! Vi åkte även till Elgiganten där jag efter ett år äntligen köpt en extern hårddisk (som inte ville funka men tur är att man har snälla vänner på facebook som kan hjälpa). Så nu håller jag på att föra över 11000 bilder från datorn till den externa - tar eviiiigheter.
Imorgon blir det lite jobb på kvällen och under dagen blir det förhoppningsvis solning och löpning.

Frukost

Något som jag verkligen gjort rätt denna sommar är att jag ätit goda frukostar nästan varje morgon, början av sommaren blev det mina äggmackor med smoothies, sen blev det havregrynsgröt med frukt/nötter/kanel m.m. och just nu är jag inne i en yougurt med massa frukt period. Det är ju såååå himla gott! Kommer typ börja spendera alla mina pengar på frukter, nötter och andra gosaker man kan ha på youghurten och havregrynsgröten. Tur att jag hittat bra björnbärsställen här som jag ska råna innan jag åker upp till Skövde så jag får med lite bär också.
Om en halvtimme kommer kusin Anna och hämtar mig då vi, hennes mamma och hennes barn (som bara är 8 månader SÅ SÖT) och hämtar mig sen far vi mot Kristianstad.
Har satt över räkningspengar till ett annat konto och betalat av mina skulder för denna månad så jag inte gör av med för mycket pengar. Sen ska jag ju faktiskt till IKEA på söndag också så får väl spara lite till det med

Syltfabrik

Tur att sommaren snart är slut då vår frys och kyl börjar bli full med sylt och saft. Men nu kan jag göra massa scones och pannkakor till hösten och ha god svartvinbär, jordgubb och björnbär/hallonsylt på och dricka fläderblomssaft till det. Mmmmm, det vattnas ju i munnen redan. Okej, nu överdriver jag lite kanske men nästan. Dock fick jag massa skrapsår efter min björnbärsplockning idag så man kan ju nästan tro att jag tagit taggtråd och dragit över hela min kropp - JÄTTEFINT!

Saknad

En dag kvar på jobbet i sommar vilket är en kväll vilket i sin tur betyder att jag nu sagt hej då till dem flesta sommarjobb kompisarna man skaffat sig under sommaren. Många hade samma sak att säga "Vi måste bli vänner på facebook" "Ohh, kommer ju sakna dig och detta" "Vi måste höras". En gång i tiden hade jag samma känslor, jag börja gråta efter ett läger när jag var 12 år för jag tyckte att jag hade blivit så bra vän med en där (efter 5 dagar tillsammans) nu förstår jag det inte riktigt. Visst jag har blivit vän på facebook med många från jobbet och visst det var inte bara dem som skicka till mig utan jag skicka till vissa också, men varför? Det är inte så att vi kommer höras och prata. De gånger vi antagligen kommer prata igen är kanske nästa sommar om vi jobbar tillsammans igen. Jag känner att jag vuxit ifrån detta att bli vän med alla och sen säga "jag kommer sakna dig" för om sanningen ska fram kommer jag nog inte sakna någon från jobbet. Visst väldigt många var oerhört roliga och lätta att prata med men jag har mitt liv just nu i Skövde där jag har många av mina riktiga vänner sedan är mina andra vänner lite utspridda men det här med att träffa nya människor och sen säga hej då till dem, det är inte lika svårt som det en gång varit - på gott och ont. Jag har haft ett bra sommarjobb må jag säga som sagt har jobbat med väldigt roliga och O-roliga personer men allt som allt har jag faktiskt haft kul. Annars har sommarlovet inte innehållt så mycket förutom en tur till London och Tyskland. Klädesbutiker har skriket med sin frånvaro vilket har vart lika bra de då min plånbok har skrikit efter pengar med. Men allt som allt har jag haft en väldigt luuuugn och skön sommar där jag mest inte gjort mycket, vilket har varit otroligt skönt efter att mitt liv varit i full fart sen jag flytta till USA (två år sen) så några månader hemma gjorde mig allt gott. Några promenader i skogen, husmorsgöra och jobb har det bestått av och någon fest som man kan räkna på min ena hand. Men nu är jag utvilad och är extremt taggad inför hösten MIN lägenhet, handla mat själv, äta MIN mat, MIN balkong, klädbutiker 5 minuter från MITT hem och självklart MINA kära vänner som jag har saknat oerhört denna sommar.
Som sagt sista jobbkvällen är på tors sen är det bara en helg kvar innan jag äntligen tar mitt pick och pack upp till Skövde. Onsdagen blir det spendera-pengar-dag i Kristianstad (får ju äntligen min juli lön då ACK som jag väntat.
Såg att detta inlägget blev mer en roman eller något annat men så blir det när man inte skriver så ofta.
Bjuder på en gammal bild
RSS 2.0