5 dagar kvar

Hanna har fem skoldagar kvar den här terminen vilket känns så otroligt skönt! Jag har bara ett prov kvar vilket är om en vecka. Vilket betyder att jag typ kan börja ha sommar lov nu! Längtar verkligen till sommaren! Idag hade vi svenska uppstas i skolan det var så otroligt roligt, ifall ni förstår ironin i mitt språk! 

Liseberg i morgon :D

jippi

Jag har fortfarande ont i huvudet och halsen. Och jag pluggar teori, jätte roligt är det verkligen. Börjar tröttna på det, men när man väl har gjort klart det har man körkortet i hela livet förhoppningsvis!
Ikväll ska jag kolla på esterna som sjunger, hoppas dem sjunger fint, då dem dock inte är bra på att sjunga på elevhemmet eller dem försöker nog inte, eftersom dem skriker mest på varandra ;)

Första gången

Nu har jag röstat för första gången i mitt liv, det vart lite roligt. Inte för jag kan så mycket om saken men lite kan jag allt :)

Ajajajajaj

Jag har ont i halsen, ont i halsen onnnt iii haaalsen ! Jaja, sluta klaga nu Hanna. Prov i teckenspråk idag, jippi vad roligt. Hoppas det går bra, jag måste öva lite på det tror jag. Får göra det nu typ. 

tecken

Sitter hos Malo, vi har rast på teckenspråket. Kollade på teater precis, dem var väldigt duktiga!

Ikväll ska jag plugga, plugga och plugga! Funderar på att köpa Compeed plåster till läppen, även om det är försent men tänkte ha det i förebyggande syfte. Jag ska också gå och betala skuld till körskolan. :)

...

Blondinbella har ibland bra idéer faktiskt, för ett tag sen gjorde hon en DreamBoard och det var lite roligt tyckte jag och kände att sån ska jag göra i sommar. Men då började andra göra det på elevhemmet så jag gjorde en jag med. Det var skoj!Det här är min :)

Plugga plugga plugga

Jag pluggar teori, jag älskar teori det är så intressant, speciellt om kompletteringar, där jag får veta allt om bruttovikt, tjänstevikt och totalvikt! Det är så roligt! Ni fattar ironin va? Nu har jag pluggat i två timmar, för jag börja när jag vakna direkt vilket betyder att jag bara varit ute från min säng en gång och det var när jag var på toaletten, jag har ju inte ens ätit idag eller bytat kläder. Hmm något jag borde göra kanske! 
Nej, nu ska jag läsa igen, eller kanske äta!

AKBB eller AKBBB

Är du en AKBB (anonym kanelbulleberoende) 
eller en AKBBB (anonym kanelbullebakandeberoende) ?

Yeees

Min natt blev 4 timmar lång, 
nu är jag lite trött men sover inte,
 för jag är inte så smart! 
Gårdagen var trevlig det får vi göra om :) 

Göteborg

Eller Surte menar jag faktiskt. Är hos Jennys pojkvän och dricker och snackar skit :)

Göteborg

Göteborg ikväll :)

Woohoo

Det blev Lipz för Hanna igår ändå, fast knappast med högklackat. Men foten är nästan perfekt nu, men jag ska inte utmana ödet och springa en runda (inte för jag hade gjort det annars heller). Jag hade roligt igår med mycket dans och trevligt sällskap. Jag och mina kompisar vad dem sista som kom in utan att betala så där tjäna vi 80 kronor, vilket känns väldigt bra. Och det betyder att jag gick på krogen och gjorde av med 50 kronor. 20 till garderob och sen 3 glas vatten. Väldigt bra tycker jag allt.
Idag har jag haft körlektion nu på morgonen vilken gick väl helt okej, men jag börjar bli nervös för uppkörning och skrivningen nu. Hoppas det går bra. Nu sitter jag och lyssna på Fairytale på youtube. Älskar den låten! Och snart ska jag börja på att läsa på teroin. Blir nog till att cykla ner till Ica sen skulle jag tro.

den dära

Nu börjar jag tjata igen om den där körkorts teorin. Den är så tråkig men jag fick i alla fall alla rätt precis på vägmärkena. Men det är så tråkigt och sen har jag ont i foten, vilket inte blir bättre av att jag tvättar då jag måste gå två trappor ner! Gud vilken jobbig dag!

ajaj

Hanna är bäst, hon stukade foten igår utan att hon märkte det, eller hon märkte det fast trodde inte det var så farligt. Men nu när jag vakna kunde jag ju knappt gå på foten, det är synd om mig nästan! 
Idag ska jag plugga teori. Woohooo

trött

När man är trött är det ju självklart att gå och lägga sig för dem flesta, men inte jag utan jag sitter i min säng och pratar med Amanda. Vi har mycket att prata om eller prata skit om. Roligt är det i alla fall.
Idag gjorde jag tre prov mellan 08.00-09.00 två natur och ett svenska. Jag vet att jag bliv godkänd i naturen och tror jag blev det i svenskan. Jag hade en grymt bra kommentar i alla fall. Och ifall ni vill veta så har jag aldrig mer naturkunskaps prov vilket känns så otrligt skönt!

Plugga

Till Elna: Du måste bara bestämma dig ;)

Träning idag den var rolig och jobbig precis som det ska vara. Pluggandet just nu går väl ganska bra, kan alla öra och ögon delar, och även hur snabbt ljudet färdas i luft vilket är 340 m/s ifall ni ville veta. Jag har även pluggat svenska, men inte lika mycket för jag vet inte vad jag ska plugga på vilket är jobbigt. 

Imorgon är det match på Frändevi mot Ed, kom gärna och titta halv 7 ! 
Nej, nu är pausen slut ska plugga en timme till innan sängen kallar!

nej, nu alltså

Nu ska Hanna ta tag i sitt liv och börja läsa läxor ordentligt, jag ska göra allt som jag inte kan i spanska och förstå det och jag ska bli klar med den där naturkuskapen! Och sen måste jag plugga körkort också, så jag vet när man får köra en släpvagn med B körkort och när man inte får det! Vilekt jag nästan lärt mig nu!

Plugga

Jag pluggar naturkunskap vilket inte är så svårt egentligen då jag har facit till svaren (ops hoppas inte min lärare läser detta ;) ) och så pluggar jag självklart körkort. Till detta ser vi på färjan och lyssnar på Fairytale! Den är så otrligt bra! 

Imorgon ska jag få dosa till min internet bank så jag kan fixa med pengar själv och slipper beställa biljetter till SJ från automat.

Hungrig

Jag är verkligen super hungrig, men jag slutar inte skolan förräns om en timme. Jag har är så hungrig att jag får ont i magen!

Imorse kvar över 7 hade jag körlektion den gick bra, men det är inte roligt att tänka på hur många lektioner jag har kvar för det betyder bara att snart är det dags för proven. jag är så nervös och speciellt nu när man hör andra som klarar det eller som inte klarar det. Vill verkligen klara det så jag kan åka hem den 8 juni utan det hängande på mina axlar! Så det får bli till att plugga teori varje dag fram till den dagen.

Snart slutar jag! 11 dagar kvar i tvåan!

Äntligen

Nu har jag klarat alla övningsproven till körkortet vilket känns otrligt skönt!
Just nu lyssnar jag på vinnaren av Eurovision songcontest på youtube. Kan ni gissa hur många gånger den har blivit visad? Ni som gissa på 2 079 489 gissa rätt!
Och en sak till om han den där norsken, gissa vilket datum han fyller år ! Och än en gång om ni gissa på den 13 maj så var det rätt. Och vilket datum är jag född på? 

paus

Har haft en liten paus i körkorts pluggade nu men ska snart börja igen, ska bara ner till turken och köpa en chokladbulle :D

Körkort

Pluggar körkort som jag vet inte vad. Nu har jag i alla fall klarat ABCF faserna minst en gång vilket känns skönt. Men nu ska man bara komma ihåg allt till skrivningen. Jag är väldigt nervös kan jag säga. 

Jag och Amanda gör hel stektkyckling! Riktig söndags middag idag alltså och det luktar otroligt gott i korridoren och köket och den är snart klar det här kommer bli så gott. Och sen ska Sofia nog göra rabarberpaj vilket betyder mums! 
Igår fick jag världens coolaste present det var "varmchokladmassage" det kommer bli roligt att gå på hoppas bara att hon jag ska gå till har tid innan sommarlovet. Tänk bara att få massage med varm chokald. Gott kommer det lukta i alla fall!

Nej, nu är det dags att kolla på kycklingen :D

Duschen kallar

Känner att duschen kallar, ska åka om en och en halv timme vilket betyder att jag inte kommer ha plattat hår idag. För er som inte fattar varför är för det kommer inte hinna torka på den tiden. Amanda sitter här på mitt golv och gör en väldigt fin rim till Kajsa som vi köpt present till. Vi ska ju faktiskt fira hennes och min födelsedag idag :D

Och jag har precis klarat det tredje körkortsprovet på datan :D

Jordnötter

Hela dagen idag har jag haft ett stort sug efter jordnötter, jordnötssås och jordnöttsringar! Och nu har jag äntligen fått ringarna! Jippi och gott var det också kan jag berätta. Och nu har jag inget sug efter något längre vilket är skönt!

Jag har kommit på att mina glasögon är ganska så dåliga. Jag borde köpa nya men inga pengar så det får vänta till nästa år. Jag får använda mina linser istället vilket jag gör för det mesta som tur är !

Halka/Lippan

Igår var det halkan svin roligt var det verkligen. Och det var ju första gången man får lagligt köra utan lärare eller handledare! Det är något man gärna vill göra igen!

När jag kom hem var det till att ta en snabb dusch byta kläder och sminka mig, för nu när man är 18 får man gå till Lipz.
Men det blev nog lite för mycket för att mig att dricka på kort tid. Men jag hade roligt tills jag åkte hem!
Idag är jag magsjuk och efter 4 ska Amanda och jag åka till Överby och handla present till Kajsa :)

18 presenter

Jag hitta 18 presenter i min resaväska innan. Dem var från Amanda det var 18 godis förpackningar! Hon är väldigt snäll hon! Det är väldigt bra att fylla år vi åt på Castello idag och så fråga jag på skämt om man inte får rabatt när man fyller år och då fick jag pizzan helt gratis! Väldigt bra dag idag alltså. 

Och jag måste säga att jag skrev fel innan idag Erica var faktiskt 364 dagar också, men det glömde både hon och jag! 

18

Nu har jag varit 18 år i en timme och 27 minuter! Jag är ju gammal. Men det är roligt att fylla år för då får man massa sms och massa mejl!! Det är ju roligt!
Erica däremot är bara 17 år och  22 timmar och 40 minuter!

Jaa!

Nu har det gått 20 min och jag känner mig inte äldre men jag är ett helt år äldre! Jag har tom använt mitt leg för jag köpte ciggaretter inte till mig utan till någon som vill köpa det inom snar framtid för just nu har alla cigg tydligen. Men snart så! 

Snart

48 minuter kvar

Får eller inte?

Fick en present på posten idag. Får man öppna den fast det inte är förrän imorgon jag fyller år? Hmm?

Uppdatering: 
Okej, jag gillar paket och kan inte hålla mig ifrån dem! Så gissa vad jag gjorde precis? Japp, jag öppna det förlåt mamma och pappa men jag tycker om att öppna paket! Men ni kunde väl kommit på något lite bättre eller något mer än en el tandborste? Visst så vill jag ha en och velat ha det ny i ett och ett halvt år men ändå! Men nu kommer förhoppningsvis inte min tandläkare skälla på mig om mina tänder längre och då kommer jag spara pengar på att jag slipper betala tandläkar avgift. Så den här presenten var egentligen en grymt bra 18 års present egentligen. ! Och i alla fall en välidgt bra inverstering för mina tänder :D Hoppas att mamma eller pappa inte läser detta förrän imorgon även om dem vet ändå att jag öppna det idag!

Amanda

Igår när jag och Amanda hade gått och lagt oss var vi väldigt trötta och jag skicka sms till henne.

Jag: Gissa hur många sms jag skickat idag?
Amanda:  7st för ju är ju 7k!
Jag: haha vad dålig! Fast rätt men du måste lägga till 100
Jag: (Hon svara inte så jag skicka ett till) Tror att jag har feber för jag svettas som en gris.
Amanda: Jaha men då är det röda hund(ra) sjukan du har
Jag: Amanda sluta med dina dåliga skämt jag kan ju inte sluta skratta. Det är försent för dem!
Amanda: Feber brukar få ner om man sover under sängen, undertemp(ur säng)

Ja, Amanda är allt rolig ibland! Men dem här var ju ganska dåliga egenligen!

18 snart

Snart är jag arton och då tänkte jag vad jag egentligen får göra, gå på krog och köpa sprit och sen ta körkort är ju sånt alla vet. Men visste ni detta`?
18 år: Köpa vissa alkoholhaltiga drycker i butik och dricka all sorts alkohol på restauranger.
Ja, det låter ju intressant ! Haha

Och mamma du kommentera inte förra inlägget bara för jag skrev så!

uppe ur sängen

Var och handla för en timme sen ungefär och det var ju rena träningspasset var ju total slut när jag kom hem. Det känns inte så lyckat det där. Men nu har jag fått mat i mig i alla fall men sitter fortfarnde på mitt rum med tjocktröja och mitt täcke på mig. Fryser som ni kanske förstår. Frös när jag var ute också och då ska det tilläggas att solen strålar och det är varmt. 

Dagen

Imorse vakna jag av klockan konstigt jag vet(!) men klockan var tjugo i 7 och jag börja inte skolan förrän 9, jag skulle på körlektion kvart över. den gick väl hyfsad kunde gå bättre men men. Kom hem frös väldigt mycket och tog en kopp te och satte mig och kolla på tv. Kände att jag inte alls mådde bra. Frös, ony i huvudet och jätte trött. Som mamma säkert kommer skriva snart är det för att jag inte vilar. Och det är sant jag har gjort för mycket på sistone jag kommer inte ens ihåg sista helgen som jag var på elevhemmet eller i Vänersborg hela tiden. Jag har åkt runt från Wien, hemma, varberg och nu eskilstuna. Och sen har jag haft skola, körkort och fotbollen. Så nu säger min kropp till mig att vila. Så hela den här dagen har jag sovit och kollat på tv. 
Imorgon måste jag till skolan då vi har NP i matte B.

Hemma igen

Ja. då har jag kommit till Vänersborg igen efter en helg i Eskilstuna. Det var otroligt roligt att vara bland döva och hörselskadade men det är första gången jag känner mig utanför bara för jag hör, men dem var snälla ändå. 
Vi hade föreläsningar, första hjälpen, lekar och planera lägrena vi ska jobba på i sommar. Som sagt en väldigt rolig och nyttig helg för min del. 
Ska bara skriva om mitt, Jonas och Johannas samtal i går kväll.
Jonas: Men var kommer du ifrån då?
Jag: Hör du inte det?
Jonas: Nej, jag är så dålig på dialekter.
Jag: Men gissa då?
Jonas: Stockholm kanske.
Jag: Haha knappast.
Johanna: Dialekter är svåra att höra man hör ju bara om någon är från Skåne typ.
Jag: Ehhh jag är från Skåne.
Dem: Ojj, det hörs inte! 

Hahaha det var lite roligt ändå!

Eskilstuna

Om en timme åker jag till Eskilstuna. Då kanske ni undrar vad jag gör här? Jo, jag ställde klockan på tjugo i 7 och snoza som vanligt en halv timme. För jag trodde att det skulle ta längre tid för mig nu på morgonen än vad det brukar för jag hade ju inte packat klart än ens. Men vad är jag tjugo över 5 i halv 8? Jo, såklart är jag klar då! Jag kunde fått sova nästan en timme längre om jag varit smart. 

Kina mat

Jag, Amanda och Ida cykla till resturang gränden och åt kina mat innan. Så gott, och det var inte så dyrt heller som tur var!
Men jag har inte börjat packa ännu vilket är mindre bra. Men det tar väl inte så långt tid? Men vad ska jag ha med mig? Vad ska vi göra? Ska vi bara sitta och lyssna på föredrag? Eller vad ska vi göra på kvällarna? Jag kanske ska ta med mig något mellanfint ifall vi går ut och äter eller något. Men det kommer bli tungt att bära, om jag tar för mycket. Nej, gud vilka stora problem jag har egentligen! Kan ni förstå?

Romantiken/naturaliskt

Nu är jag klar med novellerna vi skulle skriva på romatisk och naturalistiskt sätt. Vi skulle skriva om en bilolycka på dessa två olika sätt då. Min romatiska novell blev en saga kan man säga och min naturalisktiska blev en fakta ruta nästan. Men det är väl den skillnaden det finns. Men jag kan ju i alla fall säga att ingen kommer ha så rolig romantisk novell som jag!

Nu har jag max 45 min kvar på den här skoldagen och även den här skolveckan vilket känns så otrloligt skönt. Ska hem snart och börja packa. Vet inte om jag ska träna idag känner att jag är förkyld och det kommer antagligen försärmas om jag tränar ikväll då det regnar. Men får se hur jag gör.

Imorgon halv 9 går tåget mot Eskilstuna!

Jobbigt sån´t dära

När någon addar mig på msn trycker jag nästan alltid acceptera fast jag inte vet men det är. För det mesta brukar jag sedan strunta i den eller ibland frågar jag vem det är. Nu har det hänt igen och han var inte inne när jag tryckte på acceptera så sen glömde jag bort det. Nu när jag kollade på ett mejl från en som jag ska jobba med i sommar stod hans msn med där med, alltså han hade fått samma mejl. Så nu vet jag i alla fall en som jag tryckt accepterat på vem det är! Grattis Hanna!

Onsdag

Idag fick jag godkänt på NP i pratning på spanskan! Det var väldigt skönt kan jag ju berätta! Jag har även kommit på att jag inte kommer ha fler Nationella prov eller andra prov i engelska med! Det är också väldigt skönt. Nu känns det verkligen som om skolan snart är över för det här året, det ska bli så skönt med lov och slippa skolan ett tag jag är så trött på den. 

På fredag åker jag till Eskilstuna för att gå på ledarutbildningen. Det ska bli roligt att se vilka som jag ska jobba med i sommar. 

Pizza

Det här är ju inte bra till lunch idag gjorde jag egen pizza som var väldigt god. Nu ikväll hade vi spelar möte för att prata om hur vi ska göra för att det går ju så dåligt, men i alla fall då fick vi också pizza! Woohoo vad jag är nyttig idag känner jag! 

Amanda sitter just nu och kollar igenom mina saker utan att hon frågat ens! Jobbiga person ;)

Äntligen erkänner hon

Äntligen erkänner min kusin att jag är bäst 
Hanna säger (16:14):
jag är ju bäst förstår du väl?  
Amanda// säger (16:14):
jupp, klart jag gör 

Jag är ju riktigt grym när det gäller!

Riskettan

Var på riskettan idag fick reda på att man ska sova om man är trött och inte köra bil när jag är full eller drogad. Oj då det visste jag ju inte? Nej, dem som varit med om det sjäva borde få slippa gå på den. Men icke, men den var inte så farlig som tur är. 

Nu tvättar jag för att jag är så smart att sätter upp mig på tvättid på fredag när jag är på väg till Eskilstuna smart Hanna säger jag bara. Men det fanns en tid ledig nu så det gjorde ju inte så mycket! 

klar

Nu är jag klar med min utvärdering till idrottlektionen! Äntligen säger jag bara.

Varför blir det anonym när vissa kommenterar mig, jag kommentera min egen blogg precis och det står anonym nu. Konstigt.! 

Nej, nu är jag jätte kissnödig !!

blodbad

Aldrig mer dricka på elevhemmet kanske? Det kan ju sluta med att alla som drack får prickar. Opsan! Det var ju kanske inte så bra. Men, men det var ju bara en jag kan fortfarnde få en till men om jag får två till så får jag nog börja kolla efter lägenhet. Men varför skulle jag få två till jag kommer nog inte dricka på elevhemmet på ett tag nu typ till nästa år för jag känner inte för att få fler prickar!

Och nu till en väldigt rolig sak! Jag fyller år om en vecka och 2 dagar! Men det känns som om det är flera veckor dit skit vad skönt! Och förhoppningsvis har jag körkort om cirka en månad. Det är ju det jag längtar mest till eller också Lipz nästa vecka!

Lyckad fest

Sitter på mitt rum och drömmer mig bort! Nej, okej inte riktigt men nästan. Jag sitter på mitt rum och kollar in facebook. 
Kom hem för en timme sen kanske från Varberg, festen igår var super rolig många hade grymt snygga kläder på sig! 
Vi åt mat, dansa fågeldansen, gick tipsrunda som var en aning svår då jag bara fick två rätt vilket nästan är hemskt! Och jag höll världens bästa tal till Amanda eller kanske inte världens bästa men det var lite roligt! 

Kanske borde berätta att Haak hade grädd krig med mig vilket resultaerade i att jag trilla på gruset och nu har mitt lår en liten uppsvullnad och det finns sår på den! Hemskt ont gör det också när jag inte sitter på sängen eller en annan mjuk plats!

Snart ska jag och Amanda iväg för att kolla på när Anna har dansuppvisning kommer bli roligt :)

 Tack för en rolig kväll :)

Snälla du!

Jag vet en som inte borde dricka mer än en gång per år! Knappt det ens! Han borde inte dricka två dagar i rad!

Och jag vet en som borde kolla synen och inte förvränga allt jag skriver till hans fördel!!!!!!!!!

Fotboll/Bada

Nu på kvällen har vi spelat fotboll tjejerna ägde eller i alla fall när små killarna kom och hjälpte oss! Efter det drog vi ner till roddklubben och bada. Kallt men roligt!

Nu håller Fisken och Swart på att slå ihjäl varandra eller kanske klämma ihjäl varandra.! Och ingen av dem ger sig! Detta kan sluta illa!

:)

Amanda är en grym talare och hon la även in lite skämt :)

Tal

Wohoo ska snart cykla ner till plantaget och lyssna på Amandla när hon gör sitt tal om skolan! Ska bli trevligt och lyssna på vad hon har att säga i år. Förra året prata om hon att man skulle dra ner på köttproduktionen vilket jag inte håller med om. Men får hoppas på att jag håller med om hennes framtid om skolan ! Ska bli trevligt i alla fall! 
Det ska också bli lite roligt att komma från min säng som jag suttit eller legat i hela dagen. Eller nej nu skämta jag, jag följde ju faktiskt med Amanda till pizzerian och jag har varit på toa, men ändå. 

Fredag/söndag

Ja, idag är det fredag men ändå söndag! Det är lite roligt tycker jag allt. 

Idag blir det nog till att gå ner till stan och köpa något till Amanda i födelsedags present. Det vi köpte i Trollhättan räcker inte tycker vi. Det blir nog mycket tv tittande också många är ganska trötta här på elevhemmet och många har redan pkt härifrån för att åka hem.

Gårdagen var rolig lite synd bara att vissa inte kan kontrollera sitt spritintag men det var inte mitt problem utan deras. :)
Imorgon är det 80-tals fest! Längtar :D

Snälla!

FIlip och Ida borde verkligen gå och sova!
 ALF har lugnat ner sig som tur är! 
Fast Ida också men FIlip borde verkligen gå och sova, om någon!
RSS 2.0