Söndag

Idag har jag städat mitt rum och lagt in min tvätt det behövdes vill jag lova. Senare idag blir det väl kolla lite på film och slappa. Några andra ska se på Mamma Mia på bio men jag har redan sett den två gånger så det känns lite onödigt.
Igår kväll kollade jag, Amanda och Anna på Arn den var väldigt bra! :D Efter det gick vi hem till elevhemmet och åt tacos med Emma väldigt god tacos vill jag säga men sen kommer Elvira och ska poppa popcorn vilet som hon bränner och tydligen går hon med påsen under brandvarnaren så den börjar tjuta mitt i maten. Vi var ju inte mätta så innan vi gick ut på trappan och vänta på brandbilen (elevhemmt är direkt kopplat dit) tog vi gör oss av maten och la den på tallriken. Sen stod vi där ute på trappan och vänta på brandilarna saom kom körnades med blåljusen på. De sa att vi inte skulle poppa popcorn mer hmm vad mena dem med det egentligen? :O Haha men gud vad roligt detta var faktiskt. Detta var ju precis som en vanlig lördags kväll på elevhemmet.


6 dagar

Nu har det gått 6 dagar sen jag kom till Vänersborg igen. I måndags åkte vi hit på kvällen blev det träning och prata lite med dem nya här på elevhemmet även kallt psykhem.
I tisdags blev det att gå till skolan igen, där var det först lite info och våra nya schema innnan vi skulle leka. Det var en ganska rolig men lång dag för vi hade tre timmar mellan vi fick vår info och vi skulle börja leka.
I onsdags började våra lektioner men vi gjorde inte så mycket fick mest betygskriterier och sen lekte vi än en gång fast nu var det på teckenspråken. Efter skolan blev det att jag åkte till Göteborg för att kolla på Sverige - Frankrike. Tyvärr förlorade Sverige men jag hade trevligt ändå.
Torsdagen var vi egentligen lediga men vi hjälpte till att leda lekar som ettorna skulle göra under dagen. Efter det skulle jag åka till vårdcentralen för att ta vaccinet mot livmoderhalscancer och för att kolla mitt finger som fortfarande är uppsvullit. Där fick jag en remiss till röntgen som jag åkte till igår.
Så igår åkte jag och Ida till NÄL kom in till röntgen fort slapp vänta! Det tog några foto och han kopm till mig och sa att mitt finger var brutit. Gissa som jag var förvånad trodde det bara var stukat först men sen eftersom det inte läkt trodde jag det var en spricka men nej det var brutit. Så dem skicka mig till ortopeden som sa att de inte kunde göra något eftersom det hade gått tre och en halv vecka och det är så länge skenan brukar sitta på, och att mitt finger hade läkt av sig själv och rakt. Så dem skicka mig till handterapin så nu har jag fått övningar som jag ska göra varje dag för att få ner svullnaden och få tillbaka rörelsen i mitt finger.
Och idag är det lördag, idag blir det att tvätta lite och sen ikväll blir der Arn med Amanda och Anna!

Vänersborg

Idag vakna man 06.24 mamma väckte mig. Vi körde väl tio i 7 ungefär. Då börja vår 42 mil långa resa. Vi kom fram till Vänersborg vid ett efter att ha stannat och ätit och handlat.
Det är så roligt att ha kommit hit igen.
Och nu ikväll har jag varit på träning.

Telefonsamtal

Sitter och äter med famliljen min när min mobil börjar ringa vem kan det vara tänker jag. Ser att det är Ida Haak. Han den killen är snygg säger hon. Och smart som jag är fattade jag inget vem? vad? var? Men tydligen ska det bo en som ska gå bygg på elevhemmet. Nu längtar man ju ännu mera till att åka dit för att se på den nya snyggingen och se dem nya nördarna. Inte för det har funnits någon innan men i alla fall!

Läsa

Idag har jag läst bok men eftersom jag är en slö läsare så är jag fortfarande inte klar med den men det kan också bero på att jag börjar bli lite trött på boken också. Det händer ju inget i den. Dem andra i serien har varit bättre. Men jag gissar på att det snart händer något roligt.  Så jag sluta läsa i den innan idag och får nog ta upp läsandet imorgon på jobbet om det inte finns något folk!

Idag har jag varit i Kivik med mamma och handlat lite saker på musteriet. Sen nu så väntar jag på att klockan ska gå för ikväll ska jag till Tobis på badvakts fest. Det ska bli trevligt tycker jag.

Blåser

Ja, jag vet inte hur det är på andra ställen i Sverige men här är det väldigt vädligt blåsigt. Det tog ju nästan dubbelt så lång tid som det brukar att ta sig till Sankt Olof pga den. Hade ju motvind hela vägen ganska jobbet vill jag säga.

Idag har jag varit och slingat och färgat håret. Blev väldigt väldigt nöjd. Är skönt att man i alla falla har fint hår när man börjar skolan nästa vecka. Jag kan fortfarande inte fatta att jag åker igen på måndag och sen inte kommer hem på ett tag. Det känns overkligt faktiskt. Men det ska bli så himla roligt att åka upp igen träffa alla vännerna och kolla in dem nya som flyttar in.

Ledig

Idag var man ledig men det första man gjorde när min klocka ringde i morse var att åka till jobbet. Där fick man smörgåstårta eftersom det är sista veckan! Vi fick även var sitt par trosor som present. Tack för dem Pigge :). Sen cyklade jag till mamma på jobbet och prata lite med henne. Cyklade sedan till farmor farfar för att prata lite med dem innan jag åker igen men dem skulle ju köra och fika en timme senare så jag fick skjuts hem! Det var nog tur det för annars hade jag haft motvind hela vägen lite jobbigt.


När jag sen kom hem börja jag med att hänga upp tvätt och gå ut med soporna. Sen började jag baka två olika sorter blev det båda lika goda såklart! När man äntligen var klar med det gick jag och satte mig vid datorn tills mamma ropa att maten var klar efter det blev det att åka till Tomelilla och se bio Mamma Mia. Den var mycket bra.
Och nu sitter man här och jag funderar på att sova eller kanske läsa min bok. Har kommit in i det spännande nu.
Emma du vet inte vad du missar ;).

Amanda

Ikväll blev det en trevlig kväll. Amanda kom och hämta mig med sin Epa sen drog vi till Vitemölle och åt glass och gick ut på piren där vi satt en stund och prata och åt glassen. Sen börja Amanda frysa så då gick vi mot Epan men innan vi kom dit gick vi förbi en lekpark och barnsliga som vi är kunde vi ju inte motstå den !  Så vi var där och lekte och hade roligt men sen kom det två barn som också ville leka så då gjorde vi plats till dem istället vi var kanske lite för gamla för det i vilket fall som helst. Tack Amanda för en trevlig kväll ! <33

Cykla

Jag bara måste vara bäst på att cykla badet där jag jobbar stänger klockan 6 varje dag. Idag så jobbade jag så att jag skulle stänga jag bor 4.5 km från jobbet och fast badet stänger klockan 6 var jag hemma 2 min över 6 ! Hur funar detta ? Jo kanske för att badet var dött så jag och Elin orkade inte sitta där till klockan 6 så vi stängde badet tidigare och cykla hem. Det var inte mycket folk alls idag den andra badvakten tog komp ledigt hennes två sista timmarna och den sista timmen jag och Elin jobba hade vi vattenkrig som var vädligt roligt men blött!

Så här fina bilder tog Elin idag:




Hon är helt enkelt bäst på att fota haha.

Jobb

Nu ska jag jobba igen efter att varit ledig i en hel vecka. Fast det går nog bra kommer nog inte vara så mycket folk nu sista veckan på sommarlovet bara dem gamla vanliga som alltid är där. Men jag tror ändå att vi kommer ha mer folk än dem andra baden i kommunen för de som  vill bada fast det är sånt här tråkigt väder åker ju till oss. Och det är ju inte bra om man vill läsa en bok. Jag fick ju mina böcker i fredags men har inte kunnat läsa dem för Amanda var här i helgen! Men ikväll blir det bara till att läsa. Slutar mellan 6 och halv 7 ses sen.

Lungt igen

Det var jätte roligt i Vänersborg och när Amanda varit här!
Åkte till Vänersborg i onsdags kom fram halv 6 då var Julia på stationen och vänta! Vi prata lite till Ida och Maria kom och hämta mig. Vi åkte hem till Ida och var där lite tills vi gick ut en runda vi hamna tillslut under ett tak på Tärnan skolan. Där satt vi bara och prata om allt möjligt jätte härligt och roligt. Tack för en indebar kväll Ida! <33
I tors åkte jag vidare till Vargön där Anna och Sara bor! Först kom Anna och hämta mig vid bussen sen traska vi hem till henne. Där åt vi först och prata (har ju inte sett henne på hela sommaren!) Sen kom Sara då kolla vi på en film och senare cykla vi till Roma och åt. Jag var då sämst kunde bara äta halva min kebabtallrik något fel på mig eller?  Men roligt hade jag!
I fredags åkte vi in till Vänersborg och fikade på Princess (jätte gott) sen gick vi en runda på Skräckland, innan min buss gick. Vi fick även sitta en stund på stationen och vänta för jag orkade inte bära min väska (TUNG) men Sara hjäpte mig ! Där satt vi och fjanta oss haha. Jag har haft det så roligt där uppe och längtar till nästa vecka när vi börjar skolan igen så jag kan få träffa er mer!

I fredags följde Amanda med mig hem vi åkte till Krisitanstad i lördags och köpte en väldigt dyr (37kr) men väldigt god chokladkaka. Sen kvällen blev det att gå in till grannen på hans 40 års fest där Amanda drack fler snapsar än mig. Haha och dansa med min brors kompisar fast innan hon gick upp teckna hon hjälp mig till mig men taskig som jag är hjälpte jag henne ej. Förlåt Amanda<33
Och idag åkte Amanda hem efter en slapp dag. Har haft roligt i Helgen Amanda och vi ses snart igen!

Väntar

Sitter nu vid datorn och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan köra. Först ska vi köra till Elgiganten och lämna in min mobil på lagning helt otroligt köpte den i fredags och gick sönder samma dag:(. Sen kör vi nog till en mataffär så jag kan köpa något att äta på tåget. Sen bär det av åt Vänersborg! Ska bli svin roligt.

Ses på söndag kväll igen då jag har kommit hem och Amanda har åkt hem.

Mmm...

Så igår slappa jag mest förutom på kvällen då jag körde (övningskörde) till Elin där Anna också var och Sara fast inte den vanliga Sara för hon var ute på Sarpen så hon var inte där men Sara var där istället Den andra Sara är Elins lillasyster! Ja, i alla fall så hade jag väldigt trevligt och Elin väldigt god Kladdekaka! Mycket snack och två filmer. Sen när man skulle åka hem blåste det som bara den massor av små grenar log på vägen och där var djur till höger och vänster. På vägen hem såg jag två paddor, ett rådjur och tre katter. Men det var ju mamma som körde så jag slapp egentligen bry mig. 

 Idag blir det en städdag har inte städat mitt rum på vet inte när. Och eftersom jag åker till Vänersborg imorgon (!) och på fredag när jag åker hem följer Amanda med mig så måste jag ju städa det nu. Jag måste även städa där nere dammsuga och så. Men det fixar sig allt. Sen ikväll blir det att dra på träningen igen. Ska bli roligt.! Det är skönt att man kommit igång nu igen.

Regn

De hade lovat regn och åska i helgen och jag väntade på det hela tiden så att jag kunde läsa och spela kort på jobbet istället för att kolla så ingen drunka men kommer det något regn? Nej såklart inte det är bara lite mulet men emellanåt är det strålande solsken. Och nu när jag är ledig så vad är det som jag väcks av på morgonen (egentligen var det telefonen men ändå) Joo att det spöregnar ute. :( Men en sak är bra med detta då kan jag sitta inne och kolla på film!


 RegnBara lite mulet eller vad?

Jobbat

Sista dagen på en vecka som jag jobba idag ska bli skönt med ledigheten!
Idag har jag övningskört det var roligt!
Funderar nästan på att gå och sova har inte sovit så mycket på hela veckan.
Men i alla fall på ons blir det att åka till Vänersborg och träffa lite folk ska bli jätte roligt längtar verkligen!
Och nu blev det verkligen allt på en gång jag hoppade ganska mycket mellan ämnen märkte jag men ändå :P

Emma Emma Emma

Du bara tror att du kan lura i mig allt men jag gick nästan på det, det akn jag säga eller jag gick nog på de men klockan avr mycket och jag var väldigt trött. Emma det känns som om vi pratar varje dag eller skickar sms till varandra varje dag stämmer verkigen detta? :O Haha <33

Skönt

Den här veckan har det hänt mycket. i måndags började det med att jag jobbade och direkt efter åkte jag till Anna för att träffa Sara och Elin och självklart Anna också. I tis börja jag jobba 7 på morgonen så det blev att gå upp klockan 6 lite trögt eftersom jag somna omkring ett dagen innan. Sen på kvällen var det ju den första träningen på länge. I onsdags var det den jobbigaste dagen på jobbet någonsin pga dem killarna och sen på kvällen blev det ju träning. På tors var jag ledig från jobbet men då åkte jag till Tosselilla och sen på kvällen tränade jag igen ju. Och igår åkte mamma och jag först till Kristianstad köpte två långärmade. ett linne, en t-shirt och en ny mobil! Och sen när vi kom hem var det bara att sätta sig på cyklen och cykla till jobbet och jobba till 9. Och sen idag har jag med jobbat till 6 och likadant imon. Jobbig vecka men ändå rolig. Men hela nästa vecka är man ju ledig! Då ska man ta tåget upp till Vänersborg och träffa lite folk ska bli svin skoj för sen när jag åker hem ska Amanda följa med mig hem!
                          Var på Tosselilla med dessa fjantarna :) <33
RSS 2.0