Fredag

Nu är det fredag igen (!) tiden går alldeles för fort. Igår blev det som sagt Thaimat med några vänner, så himla gott! Efter det gick vi hem till Josefine och hade förfest och drick kortspel. Att spela kortspel nykter är kanske inget att rekommendera men det var trevligt ändå. Vid 12 började Anton, Josse, Paulina, Johan, Lina och jag traska ner mot stan och Bogrens. Hyfsat mycket folk och bra musik som man kunde dansa till blev avslutet på kvällen. Trevlig kväll och det bevisa att man kunde vara nykter och ändå ha kul.
Imorse vakna och kände mig bakis(?) men efter en stund försvann det, gissar på att det var tröttheten av att somna sen och vakna halv 10. Blev lite serier i sängen innan jag steg upp och åt frukost. Blev någon timmes plugg innan jag drog till gymmet. Där blev det rygg/armar idag. Känns i ryggen nu så något måste det ha tagit!
Nu sitter jag än en gång med plugg har tänkt renskriva mina anteckningar innan jag tar kväll.

Torsdag

Haha, komiskt att jag dagen efter att jag skrev ett "nytt liv" inlägg så går jag inte ens och tränar. Men har tränat tre dagar denna vecka så tar en paus idag och tränar imorgon och lördag istället så blir ju ändå 5 dagar men som sagt lite komiskt är det allt. Idag blev det skola mellan 8-14 och sen en tur ner på stan där jag äntligen köpte en vinterjacka(!). Ikväll blir det thai med några vänner och kanske utgång (nykter).

Let's do this

Det man säger varje måndag varje vecka är "nu ska jag börja mitt nya liv" nu har jag faktiskt bestämt mig för att det är på tiden att faktiskt börja detta "nya liv". Senaste tre veckorna har jag tränat ungefär 5 ggr i veckan och det ska jag försöka fortsätta med. Dock fick jag ont i benhinnorna igår när jag sprang på löpbandet,beror kanske på att jag tränat för hårt men inte säker. Idag blev det simning istället för gymmet och det var så skönt! Ska försöka äta bra och inte så mycket sötsaker. Beställde hem sukrin (typ socker fast "nyttigt") vaniljpulver och protein så nu ska här göras nyttiga goda mellanmål. Dumt av mig dock att börja med detta en månad innan jul haha.

Livet är kort

Man vet om att livet är kort men alldeles för ofta bevisas det. En pappa, en man, ett barn och en vän har dött hemifrån och även om jag inte kände honom var han god vän till mina föräldrar, grannar och pappa till mina kusiners bästa vänner. Ta hand om varandra och glöm inte bort att tiden kan va kort.

Årets värsta dag?

Idag skulle det tydligen vara årets värsta dag men det håller jag knappast med om. Min iPhone kom igång imorse, seminarium som gick bra, ekonomistyrning som går framåt och ett VG i arbetsrättstentan! Livet går bra! Efter skolan tog jag mig ut på en löptur innan Emma kom över. Bra dag helt enkelt - fler sådana tack!

Livet går vidare

Blev Gävle i helgen vilket var super. Kom sent fredags kväll så då blev det bara mys framför tvn. Lördagen blev en runda till stan och sedan utgång på kvällen. Tydligen var vi bara ute en timme innan man gick men kändes längre. Sen att jag hade druckit en del gjorde kanske att min tidsuppfattning inte var den bästa. En sak jag lärt mig av helgen är att jag tydligen kan gå hem i högklackat i en halvtimme när jag är full utan att trilla eller få ont, nästan stolt över mig själv. Även om Gävle är en fin stad är Skövde ändå bättre då man slipper gå så långt hemma. Men en kvällspromenad har väl ingen dött av.
Gårdagen spenderades i soffan exakt hela dagen. Johannas pojkvän fick åka och köpa bakismat till oss så inte ens set behövde vi göra. Skön söndag helt enkelt!
Annars är livet helt okej ändå, önskar bara att människor kan vara mer raka och ärliga med vad dem vill men man kan ju inte få allt. Livet går vidare utan dig.

Livet

Mycket som händer i livet nu plugg som ligger upp över öronen exempelvis. En nära vän som mår dåligt som man vill hjälpa men man vet inte alltid riktigt hur. Och sen alla tjejers problem - killar...
Helgen kommer spenderas i Gävle med Johanna, ska bli otroligt skönt att komma bort från Skövde lite och tänka på annat.
RSS 2.0