London tomorrow

Dagen har bestått av jobb där jag mest har gått mellan golvet och kassan hela dagen - undrar hur många gånger dem har sagt "Kan Hanna komma till kassan? Hanna till kassan" idag i högtalaren. 
En kille på jobbet idag fråga mig hur mycket vi tjänar i timmen egentligen när jag sa 111 kronor säger han "jaha, du är över 18 år" ehhhh, ser jag ut som om jag är under 18??? Vet inte om jag ska ta det som en förolämpning eller inte. 
Efter jobbet åkte jag hem till farmor & farfar för att ta en duch, eftersom vårt hus just nu är en enda stor röra, köket håller på att renoveras vilket betyder att diskmaskinen är i mjölkrummet där ute, kylskåpet är i hallen där också grytorna är och alla andra kökssaker är i finrummet. Och sen är det så att vår panna har börjast läcka vatten vilket betyder att vi inte riktigt kan få varmvatten och inget vatten på natten för då har vi vattnet avstängt. Jag lever annorlunda nu än vanligt ja. Men det kommer ju bli så fint när köket är fixat och vi satt in en ny panna.
Snart bär det av mot Smedstorp där jag ska hämta Amanda som kommer med tåget eftersom vi ska åka till LONDON imorgon! Kommer bli så sjukt roligt, och skönt att slippa vakna om morgnarna till musiken av en hammare eller borr, med varmt vatten i kranarna och slippa gå ut för att lägga in disken i diskmaskinen. 
 
 
En väldigt gammal bild på mig och Amanda

you can call me sleepy

Första och enda gången på jobber som jag börja kvari 8. Kan ju säga att jag är glad över att det inte händer fler gånger helt slut nu. 
Midsommar bestod av firande i Varberg på midsommarafton och midsommardagen blev det Kulla. Söndagen spenderades i vårt kök som är ett stort kaos just nu. Vi ska nämligen renovera (ÄNTLIGEN) och det är ganska mycket att göra. Men jag ska i alla fall äntligen få måla !
Imorgon är jag ledig och då ska jag börja packa inför London (åker på LÖRDAG!), göra fläderblomssaft och hjälpa pappa i köket.
Var på stenshuvud med Elna igår gick dit och hem 2,5 timmes promenad. Fick dock ont i mitt knä tror jag går snett jag skada foten och det är ju kanske inte så bra....

Morning

Klockan är kvart i 9 och jag ligger i sängen. Även om jag har sovmorgon typ varje dag vaknar jag ändå innan 8 varje morgon - men går aldrig upp innan 9. Snart ska jag dock masa mig upp ur sängen och köra och lämna bilen på verkstaden. Och i eftermiddag ska jag jobba, har tänkt cykla till bussen 40 min cykelstur typ kommer vara stolt över mig själv om jag faktiskt gör det.
Tänkte att jag skulle bjuda på en fin morgon bild på mig själv också.

New week - new adventures

Måndag morgon och jag sitter och kollar på Grey's som vanligt. Det är typ mitt liv när jag är hemma. Helgen bestod av jobb och loppmarknad hann även med en liten tur till badet. Det har blivit så fint sen jag sluta att jag nästan vill tillbaka.
Blev självklart fotbollstittande också!
Beställde resa till London igår med Amanda igår också - kommer bli så sjukt roligt!
Veckan kommer bestå av jobb och midsommar firande i Varberg. Det kommer bli en bra vecka tror jag.

Friday

Fredag idag och då börjar min jobbvecka! Jobbar 17-22 (jobbigt liv jag har) är dock lite irriterad då jag missar Sverige matchen ikväll men det får väl gå...
Denna vecka har jag dock fått veta att Sverige är ju supersnabba när det gäller postleverans. Gjorde nämligen en fotobok till Josse i födelsedagspresent från mig och dem andra tjejerna och beställde den i lördags kväll skickades tisdag kväll kom till mig onsdag lunch skicka den på eftermiddag upp till Arvika och IGÅR var den framme. Jag är grymt imponerad av detta måste jag säga.
Tjejerna <3
.
Som sagt ska jag jobba ikväll och innan det blir det inte mycket gjort, skulle lagat lunch till pappa och mig (senaps biffar MUMS) men pappa ringde precis och sa att han inte kommer hem så det blir mat till mig själv.
Imorgon blir det jobb på eftermiddag/kväll innan jag antagligen åker till Anna för filmmys.
Jag har det ganska bra hemma ändå - även om jag saknar mitt Skövdeliv

Får man säga att man vart duktig?

Idag vakna jag tidigt - halv 9! Steg upp ur sängen 9 och gick ner och åt frukost. Efter frukosten fixa jag tvätten innan jag tog bilen till Stenshuvud där Anna vänta på mig då vi skulle bestiga detta "berg" idag. Efter att vi bestigit berget gick vi ner till stranden och kände på vattnet måste säga att jag trodde det skulle vara kallare men varmt var det ju knappast. Efter Stenshuvud körde jag hem till farmor & farfar där lunchen väntade blev biffar med potatis och sås - himla gott och trevligt sällskap. Men ingen rast ingen vila då jag visste att jag hade saker att göra. Så efter lunchen fick jag köra till gårdsbutiken som ligger en liten bit hemifrån och köpa ägg innan jag körde hem och börja fixa med saker. För denna eftermiddag har jag tänt fyr i pannan för första gången i mitt liv och det brinner än (!), hängt upp ännu mer tvätt, fixat med lite annat hemma, bakat tårta till brodern min som fyller år imorgon och självklart ville han ha den jobbigaste tårtan att göra och kört och lämnat lite saker till pappa. Måste säga att jag är lite stolt över mig ändå.
Ikväll blir det att cykla ner till byn där handbollslag möter fotbollslag i fotboll. Synd bara att det är OS år för annars hade Kim Andersson också vart med och spela men man kan ju inte få allt.
Stenshuvud i vintras - lite finare idag men hade inte kameran med mig.
Pappa, jag och brodern min när dem hälsa på mig i USA.

Student

Två år sen jag tog studenten och igår var det min älskade kusins tur - Amanda. Hon hade allt tur igår då hon slapp regnet i utspringandet men när vi gick mot bilen öppnade himeln sig. På kvällen blev det studentfirande i tält hemma hos henne med vänner och släktingar. En bra kväll och det var roligt för mig att träffa all släkt igen.
<3

back at home

Nu sitter jag i mitt barndomshem, vid samma bord som jag alltid ätit frukost vid, samma hus där jag växt upp och med min kära familj. 5 år sen jag kalla detta hemma på "riktigt" nu är det bara ett hem. Varje dag märker jag att jag har förändrats så otroligt mycket under denna tiden. Jag gör saker på ett helt annat vis än vad min mamma gör vilket ibland leder till att vi hamnar i luven på varandra (som man kan säga) men min familj får iallafall god och ny mat av mig - det är kanske det bästa med att jag bott hemifrån så länge jag har lärt mig laga annan mat.
.
Iallafall denna vecka har jag provjobbat två dagar - gick sjukt bra! En gammal tant sa till och med till mig att aldrig sluta vara så trevlig och glad. Det värmer. Igår blev det fotboll och sen nationaldagsfirande nere på torget. Och idag blir det jobb igen men först lunch hos farmor & farfar.
Saknar mina underbara Skövdevänner <3

ett dygn

Om mindre än ett dygn sätter jag mig på tåget mot Skåne. Helt otroligt - vill verkligen inte åka hem.
Idag blir det sista packningen, systemet och ikväll ska vi fira Annie. Men kan ju säga att jag inte är jättepigg har en näsa som producerar snor som jag vet inte vad men det ska vi glömma ikväll.
Imorgon går tåget 08.55 kommer vara välditg pigg under hela morgondagen....
<3

two days

Två dagar kvar i Skövde innan sommaren kommer och jag flyttar hem i tre månader. Igår blev det firande av Annie med vin, ost och kex HIMLA gott kan jag berätta. Känner hur det vattnas i min mun bara av tanken, det kan man leva på! Efter ost och vinkvällen blev det såklart den vanliga torsdagsutgången, sjukt bra som vanligt och mycket folk. Detta är ett bra slut på ett otroligt bra år. Idag blir det början till packning och film med massa godis !
RSS 2.0