Någon som är trött?

Jag är grymt trött. Vakna för 20 minuter sen efter att jag tagit eftermiddagsluren. Skönt som bara den ska du veta. Och jag har världens bästa bevis på att jag är helt slut. "Lutande pisa i torna" var min smarta kommentar när dem sa att Johan var sned. Haha ja trött får man faktiskt vara på en lördag eftermiddag.

sovit något?

Känns lite som om jag har börjat härma Jenny pga alla mina fina citat jag lagt ut. För det var ju faktiskt hon som började med "citatbloggen" men det var ju roligt så jag hängde på. inte för att jag har något citat idag än ska då också tilläggas.

Jaja men i alla fall. Idag spela vi match och det kunde väl gott bättre. Börjar bli trött på att komma hit och säga att vi förlorat igen. Men jag gjorde i alla fall som mina tränare sa. Prata mer med backarna och sköt mina egna insparkar. Duktig Hanna !

När jag kom hem efter fotbollen får jag veta att några här på elevhemmet hade gått och lagt sig vid 5 tiden i morse. Två timmar innnan jag steg upp. Jag hade varit död nu om det varit jag.

Vilken dag !

Hur ska jag kunna börja med att berätta om den här dagen? Men jag kan ju börja med att skriva Amandas citat från igår "Jag bet mig när jag hoppa längdhopp" Ja, behövs ord? Och när jag ändå skriver ett citat kan jag ju gå över till mitt citat som jag sa idag när Amanda och jag prata om smördåstårtor "Det är inte gott med vindruvor på skinkorna" Självklart mena jag skinkorna man äter på mackor och sånt men man kunde ju misstolka.

Okej, då får jag kanske börja. För två dagar sen upptäcke ida att hon saknade mat från hennes kylskåp. Efter att hon sagt det börjar ju folk kolla i deras kylskåp och då upptäcker flera personer att dem saknar mat. Väldigt mystiskt tyckte vi men sen tänkte vi inte mer på det. Idag när vi satt där nere kommer Therese ner och säger att det finns en chepkines där uppe som äter. Så vi gick upp och kolla på honom. Ingen vi någonsin sätt. Så Katarina börjar prata med honom och han säger att han är här och hälsar på en kompis. Knappast. han går efter en stund och Katarina ringer till polisen. fatta vad läskigt !

Senare åkte jag och Ida till Willys för att handla. På bussen hem när den svänger åker Idas matpåse ner på golvet och hennes sköljmedel spricker och åker rakt ut på golvet alltihop. gissa vad jag skratta! Haha

Och en dag till

Den här dagen började med ett prov jippi säger jag bara.
Jag kan matte egntligen men fattar mig inte på funktioner.
 Vad ska jag ha dem till sen`?
onödigt vetande säger jag bara !
Hoppas jag får G/VG i alla fall

Prov

Idag var det då prov i spanskan det gick väl ehh jag vet inte får nog återkomma med det när jag får tillbaka det igen nästa vecka eller något.
Till svar på min mammas fråga som snart kommer läsa det här inlägget det är blandat skulle jag tro men mest semlor. Så nu var det gjort.

Dagen har annars varit hektisk och intensiv. Sluta skolan kvart över 4 var på körskolan halv 5 skulle varit där till halv 7 men som tur var fungera inte filmen så vi fick gå en halv timme tidigare. vilket var väldigt bra för halv 7 kom Ola och hämta mig för jag skulle på träning. Och träningen var knappast nådig grymt jobbig och blir knappast chokad om jag har träningsvärk i morgon. Men nu måste jag snart sova men är för trött för att gå in på mitt rum och göra mig i ordning för min sköna säng!

Okej en sak till Jenny ska lägga ut ett citat som jag skrev till henne på msn innan så jag måste vara förre henne !

"Hanna säger:

jaha var det det det var

Hanna säger:

vet om att det blev många det men det var meningen det "

Soffan

Sofia har ont i sin armbåge. Orsaken är för att hon kasta sig i soffan som sedan v'lte bakåt så hon slog sig. Det var grymt roligt.
Och nu sitter hon här och härmar katter som sitter fast i stupröret och är hes för den inte fått vatten, är glad är glad för han har kommit loss och en som är påkörd. Sofia i ett nötskal ! 

Jag borde göra spanska! Uppsats imorgon men vill eller kan inte !

Lång fika

När vi kom hemfrån skolan idag så gick jag, Ida, Ida, Anneli, Amanda, Amanda och Therese och fika på princess. Måste ju fira fettisdagen. När vi kommer dit sitter Jenny där med  hennes kompisar och fikar också. Hon berättar också att några i vår klass precis också varit där. Och i kön stod matteläraren. Många som var sugna på fika idag helt enkelt.


Prata med dem på Expert också och dem sa att dem inte hade hittat något fel på den och att jag skulle förklara vad det var som var fel igen. Men hallå kunde ni inte sagt det lite innan? Det tog väl ändå inte 4 veckor att räkna ut? Blir så himla sur!

My Friend

Min kompis hade konstiga tankar idag på naturkunskapslektionen. Bara för hon inte förstår vad vi menar!

"Jonas Meyerdahl, min kära vän. Ojojoj.
-   "Ge mig en tempursäng för 50 000 så går jag med på vad som helst."

Jag vet inte... men är det bara jag som associerar till dirty things här? ;)

Hahahhaahaha. 2 sekunder senare...

Hanna säger: "men jag har ju ingen mus!!!" (till datorn)
Jag svarar: "vad bra, då kan du ju inte bli smittad" ;)

Vi läser om könssjukdomar..."


Och Jonas ville ha en tempus säng för att sova ifall någon inte förstod detta. Ta åt dig Jenny !! ;)

Mystiskt

Och en sak till. Det kom precis in en mystisk person till elevhemmet !

Semla!

Idag är det då semladagen ifall någon missat detta. Det är faktiskt inte så lätt att komma ihåg jag vet någon som inte visste det. Säger dock inga namn. det får nog bli en promenad till ett ställe där dem säljer semlor efter skolan. Och då kan jag ju samtidigt gå till expert och fråga vad som händer med min dator för det ska inte ta 4 veckor att laga skiten. Blir ganska så sur på dem. Vill ha min dator är ganska beroende faktiskt. Och speciellt nu när jag till och med har en uppsats att skriva (choken där va? Ja. jag förstår er) och då är det lite jobbigt utan min dator för då måste jag sitta där nere och det vill jag ju inte. Tyck synd om mig nu!

Monday

Jag läste precis en kompis blogg där hon hade skrivit 10 bekännelser och den tionde bekännelsen var grymt bra "Jag lurade barnen i skolan att min syster låg död på vinden" Okej, hur kommer man bara på en sån sak att säga till någon? Och sedan erkänna att man gjort det? Nej, det var väldigt roligt men inte riktigt dagen höjdpunkt. För den kom när jag kom hem från skolan idag så prata jag med Swart, Ida och Jesper och det är så att J. pappa har fått jobb i Helsingborg så dem ska flytta dit. Och J. har mobbat mig så att jag är dansk men nu blir det istället han som har närmre till Danmark än mig! Riktigt roligt :D


Annars har jag bvarit grymt trött idag. Och tycker synd om Amanda som fått stå ut med mitt gnäll om trötthet och Jennys gnäll som hungeheten!

Dator borta

Snart tar Emma tillbaka sin dator.
Jag kommer sakna den enormt mycket!
 Jag vill ha min dator !

Slut :(

Snart är detta lov slut. Och det är något som jag inte ser framemot har verkligen haft ett toppenlov. Men mycket kladdkaka, vänner, nya vänner, fester, familj och så. Vill inte att lovet ska vara slut! Men imorgon börjar allvarlet igen men då är det snart helg i alla fall.
Tack till er som gjort lovet bra :D <33

Överraskningsfest !

Då åkte man tillbaka till Vänersborg igår. Satt på tåg från halv 12 till kvart över 6 typ. Sen tog jag bussen till Vargön där jag skulle på överraskningsfest för Albin och Grötte. Kvällen bjöd på mycket cider, snack och många nya människor. Vissa trevliga vissa inte så. Och en som gick runt med en whiskey flaska hela kvällen utan att dricka men han var ändå stupfull hela kvällen. Kvällen var bra och jag är glad att vi gick hem till Jenny när vi gjorde för då höll det på att spåra ut. Idag väckte Jennys mamma oss 20 över 10 så dår gick vi och åt frukost sedan åkte vi till lokalen där vi var igår och prata med dem snälla själarna som hade städat allt. För det var ju inte lite äckligt på golvet. Sedan körde Hampus pappa hem oss alla. Och nu sitter jag här och tråkar och undviker att göra läxor!

Fotostudio

Idag åkte mamma, jag, kusin, faster och två kompisar till kusinen ich blev fotade, sminkade och fixade i håret. Väldigt roligt men lite jobbig väntan innan man fick komma till sminkningen och fotningen vi var där nästan 5 timmar. Men annars var det väldigt roligt och bilderna blev otroligt fina. Bilderna kommer finnas på min facebook och bilddagboken om någon vill se. !
Och sen när vi kom hem nu ikväll gjorde jag och min bror cheescake till imorgon. Mest jag måste jag tillägga !

At Home

Nu är jag äntligen hemma i Skåne. Skönt att slippa vara ensam på elevhemmet längre och skönt att slippa laga mat och diska ! Haha

Idag blir det först en tur till Tomelilla, sen blir det klippning för bara slanten som gäller raka av mig håret kanske? Eller nej inte riktigt har jag tänkt. Och ikväll blir det Anna och Sara ska bli otroligt roligt att träffa er igen.

:)

Om X antal timmar är jag hemma. Så om ni vill ha tag i mig så får ni komma til elevhemmet till klockan är halv 2 efter det får ni leta på tågen som går här i Sverige. Det ska bli skönt att åka tåg gillar verkligen det och det var länge sen sist nu. När jag kommer hem ikväll ska jag äta semla. Ska bli gott. Imorgon ska jag först klippa mig och sedan ska jag träffa mina underbara söta vänner.
Snart :)

AHH!

Jag har en kompis som kom med världensbästa idé innan att gå på toaletten när man är kissnödig :D

Och en sak till jag vågar inte kolla på CSI. Jag tycker om programmet men när man är ensam på elevhemmet är det lite läskigt faktiskt. Jag kolla 7 min och sen hade jag skrämt upp mig tillräckligt så jag gick och låste in mig på rummet . Patetiskt nästan

Borde!

Hanna har en del borde.
Hanna borde städa hennes rum.
Hanna borde hänga upp tvätt.
Hanna borde diska.
Hanna borde städa köket och tvrummet.
Hanna borde packa.
Hanna borde sluta kolla på One Tree Hill.
Hanna borde sluta sitta framför datorn.
Detta kommer ta lång tid för Hanna!

Kladdkaka

Kladdkaka är väldigt gott tom två dagar i rad, tur att det var med olika personer i alla fall. Skulle lagt ut bilder men jag tog inga bilder men jag väntar på att få av J. och A. !
Var på expert också för att kolla när min dator blir färdig med dem sa bara att den reparedades just nu eller nåt. Vill ha min dator !

Hem

Jag åker hem i morgon :D

Ost

Igår blev det kladdkaka på elevhemmet med J. A, T och H. Svin skoj skatt och prata och lyssna på musik och A. och T. hitta en studdsboll som dem lekte med haha det var lite roligt faktiskt! Sen kom S. upp och åt kladdkaka som hon sedan kasta på mig inte snällt vill jag säga. Hade roligt igår kväll i alla fall :D

Okej om någon undrar varför jag har skrivit mat som rubrik dem tre senaste inläggen det är för att E. gjorde det och jag ville testa !

Bröd

Snart kommer Jenny ! Ska bli roligt med någon att prata med det finns ju inte så mycket att göra här just nu. Förutom att sitta vid E.S dator och kolla på One Tree Hill på tv en väldigt bra serie BTW.
Vill att det ska bli sommar så att jag kan åka på teckenspårkslägret ska bli så himla roligt !

Göra som Emma? Kyckling

Jag har en vän som är väldigt snäll som lånar ut hennes dator till mig fast hon åkt härifrån!

En annan vän ska komma till elevhemmet ikväll så jag slipper vara själv :D

Vilken fredag!

Fick tillslut åka till Örebro igår och sova över till idag på ett vandrarhem. Det var lite nervöst när jag skulle byta i Karlstad och sen hitta till vandrarhemmet lite jobbigt var det men det gick tillslut och jag kom til vandrarhemmet i god tid. Väldigt skönt. Egentligen kan jag säga mycket på gårdagens resa men det orkar jag inte skriva.
Idag var då början på kursen det gick väl bra gjorde inte så mycket bara men ändå. Börja prata med en tjej som ag antagligen ska jobba med i sommar på lägret väldigt trevligt. Vill att det ska bli sommar nu så jag kan åka till lägret ska bli så grymt roligt.!

Kommer vara ensam på elevhemmet from i morgon klockan 11 någon som vill hitta på något?

Äntligen

Nu har det äntligen löst sig med Örebro resan.
 Jag åker redan imorgon så ska jag sova på vandrarhem natten till lördag det blir mysigt ju :)
 Sedan åker jag till Vänersborg igen på lördag kväll.
Nu är det bara biljetterna jag saknar som jag ska hämta ut imorgon. Ska bli väldigt trevlig helg !

Köra mig till Göteborg?

Jag ska till Örebro på lördag för att gå ledarutbildningen till Lägret i sommar. Men det finns inga tåg dit som är bra och jag vet inte hur jag ska göra! HJÄLP!

Och jobbet är mitt

Om jag blir medlem i UH (klart) och anmäler mig till deras ledarutbidning (ska ringa dit imorgon). Skit bra tycker jag men det negativa är att det bara är 4 dagar men fyra dagar med bara teckenspråk räcker nog också tror jag. Hoppas bara att jag kan anmäla mig imorgon för sista anmälningsdatumet var i måndags men hon sa det fanns platser kvar. hoppas hoppas !

Prov

Har precis slutat öva till Naturprovet jag har idag. Känns mest som att jag kommer aldrig få in allt ändå så vad är poängen? Sen har vi teckenspråksredovisnig också idag. Har verkligen  inte haft något att göra i skolan på flera veckor men nu så har vi helt plötsligt jätte mycket.

Min pappa  fyller 49 år idag ! Bara ett år kvar innan han blir gammalgubbe ! ;)

I Don´t Like This

Nej, nu blir jag sur dem höjer hyran med 200 kronor hur roligt är det? 2000 kronor för 12 kvadratmeter är det verkligen värt det? Hade varit billigare att flytta hem fast det skulle jag inte göra men ändå. Funderar starkt på att hitta en lägenhet tillsammans med någon eller själv. Hitta en för 1942 kronor på 25 kvadrat känns lite bättre faktiskt. Men det får vi se sen.

Måste göra läxor men I. kollar film så vi får vänta en timme till.

Fotboll

Var på cup igår och jag erkänner att jag börjar tröttna ordentligt på att förlora nu är så himla tråkigt vill inte mera. Hoppas det blir bättre nu när vi börjar spela ute och spela ute också. Verkligen hoppas jag det.
Men idag cocha jag och E. ett lag i Länsförsäkringarnas Cup och det gick lite mycket bättre för vi vann alla matcher utom en då vi spela lika kan ju säga att det var lite roligare !

Kom hem inatt vid halv ett sov som en stock halv två och sedan ringde klockan 8 så jag är lagom trött nu.
Dem där nere ska till Carinas ikväll vill också men jag får väl vänta några månader till. Men snart så !
Istället sitter jag, I. och A. här uppe och kollar på melodifestivalen.

Imorgon måste jag städa och plugga funderar på att skolka från fotbollen imorgon så jag blir av med min förkylningen.

Sen måste jag ju bara säga Tack till Elna min störtsköna kusin som tack för hjälpen av min design på bloggen <33

jag erkänner

Okej då jag erkänner jag är sjuk. Mår inte så bra, trött, nysig och min näsa rinner hela tiden.
Skönt att man bara hade en lektion dag i skolan i alla fall. Och att träningen är inställd ikväll är också ett plus.
Men i morgon ska vi åka till Bengtfors och spela cup ska bli väldigt roligt :)

I Am Not Sick

Hela elevhemmet säger att jag är sjuk jag är inte det. !!!!!!!!!!!!!!!! bara så ni vet

Idag har jag varit och spelat volleboll väldigt roligt hoppas att ni får ihop ett lag till sportlovet bara . :)

Here We Come

Nu är det bestämt vi ska åka till Wien ska bli så otroligt roligt !

Jaa!

Fick sms precis "Dt 'r svårt att erkänna men ja tror kanske ja stannar hemma ändå, vill du ta hem mina saker i skåpet?" Hon är förståndig ändå min kära granne. jag slapp tom övertala henne !

Hmm?

På mitt förra inlägg fick jag en komentar som undrade när barn slutar vara det egentligen? det var en väldigt bra fråga må jag säga. För vissa jag känner är gamla men fortfarande barn(!) och inte på ett roligt sätt eller jo ibland men det blir för mycket ibland av dem faktiskt.


Jag håller på att bli sjuk men vill inte. Men min granne är redan sjuk gjorde varmchoklad till henne innan snäll kompis hon har :) Jag ska försöka få henne att stanna hemma resten av dagen vi har faktistk bara två eller tre lektioner det borde hon kunna missa. Jag och I. kan göra klart teckensaken själva tycker jag faktiskt. Men hon kommer inte gå med på det tror jag men ändå jag kan ju alltid försöka. Men en sak är bra med att hon är sjuk jag tar hennes dator. !

Barn?

Ibland undrar jag om dem i min klass är småbarn eller snart myndiga?
RSS 2.0