Frukost - bästa målet på dagen

Gick upp lite tidigare idag än vad jag behövde och tog en skön promenad. Nu sitter jag hemma och avnjuter min frukost (smoothie med papaya, mango, spenat, banan och kvarg - MUMS! och självklart har jag mina ägg och mitt kaffe också) och kollat på julkalendern som myysig, även om inte alla håller med mig hehe.
Idag står det plugg på schemat, en tur till gymmet och mys med tjejerna.

Ekonomistyrning

Räkna, räkna och räkna det är vad jag gjort idag. I januari har jag två tentor en om organisation och ledarskap och en om ekonomistyrning. Just nu känns det som om jag kommer faila båda två, fattar inte hur jag ska klara dessa två tentor! Men det ska väl gå på något sett, vet fortfarande inte hur dock.. Efter skolan tog jag mig till gymmet och körde ben och mage - vilket känns nu. Så otroligt skönt!
Ikväll har det varit myskväll med Emma - Pochahontas stod på schemat!

Plugg

Min plan för dagen var gå till gymmet och plugga, idag har jag gått till gymmet och pluggat i kanske hela 10 minuter... Så himla duktig känner jag mig och ångesten blir ju mindre och mindre eftersom jag pluggar så bra! ELLER? SÅ himla trött på mig själv.. Jag har iallafall skrivit rent lite anteckningar och skrivit ut alla gamla tentor så nån dag denna vecka SKA jag faktiskt börja plugga på riktigt. Måste.bara.göra.lite.roligare.saker.först..... Men jag var i alla fall på gymmet idag och körde ben/mage så något bra har jag gjort. Ikväll blir det julmys med tjejerna, snickerskaka, muffins och glögg står på schemat!

December

December är en månad fylld med mysfaktor det är vitt (eller just nu iallafall), fina ljusdekorationer, massa värmeljus och en härligt kallhet. Jag älskar december det är en månad som är helt enkelt mysig och julen är underbar. Men även om jag älskar december hatar jag den också. Den är psykisk jobbig, det har snart gått 8 år sen du försvann men även om det gått så pass lång tid betyder inte det att det inte gör mindre ont. Jag undrar hur ditt liv hade varit idag om du levt jag undrar hur mitt liv hade varit idag om du levt. Dagen närmar sig med stormsteg och mitt humör svänger från jätteglad till att jag bara vill krypa in under täcket och gråta. December är en underbar månad men också en månad som jag hatar. Jag hade gett allt för att höra dina standard ord "Men jag är ju lite bättre än alla andra" du kanske inte var lite bättre än alla andra men jag saknar dig lite mer än alla andra i alla fall. "Svårt och finna ord, för du var min bror. Jag saknar dig" Malcom i Xfaktor skrev en låt som går på repeat just nu.

God start på dagen

Fredag igen, herregud vad tiden går kändes ju som igår det var fredag!
Gårdagen bjöd på skola större delen av dagen, köpt ny vinterjacka (min andra gick sönder), en promenad och sen myskväll med vänner. Min fredag började på gymmet och körde rygg och armar - härligt!! Sitter nu ny duschad framför tvn med min frukost. Snart blir det plugg med min grupp innan jag tar helg!

Smattret

Idag skulle jag vara duktig och gå upp tidigt (06.30) för att simma. Stiger upp går dit och upptäcker att jag tagit fel på dagarna och det är imorgon dem öppnar tidigt... Smarta Hanna! Tog en promenad i det kalla snöiga vintervädret istället. Sen blev det skola hela dagen med tråkig ekonomistyrning - något jag måste börja plugga ordentligt på! Efter skolan stack jag till gymmet och körde slut på magen och benen - känns härligt nu! Ikväll blir det glöggmys med tjejerna.

Lördag

Äntligen är det 1 dec vilket betydde JULKALENDER! Satte klockan på 08.40 och gick till tvn och kolla på första avsnittet. Första avsnittet var bra så hoppas resten är det också! Efter den var slut tog jag en promenad till gymmet där jag hade tänkt ta mage och ben pass. Gick bra ända tills jag börja göra upphopp gjorde tio stycken innan det börja snurra i hela huvudet, kallsvettades och kände mig spyfärdig. Då sa jag tack för mig och gick hem istället. Vet inte riktigt vad det var som hände för nu mår jag bättre. Nu har jag precis avslutat frukost (omelett) och ska göra en sats chokladbollar (ska testa med ett lite annorlunda sätt än igår) innan jag och Emma ska shoppa. Bra start på dagen ändå!

RSS 2.0