Två dåliga dagar gick över till en superdag

Haft två dåliga dagar där jag varit trött på precis ALLT, plugg, träning, killar och ja till och med några vänner men idag när jag vakna kände jag att det hade vänt en del. Och nu sitter jag med ett leende på läpparna och tycker att livet är ganska great ändå! Jag har nått ett av mina stora mål detta år och det är fortfarande bara feb! 5 kg till innan sommaren borde inte vara några problem och jag känner på mig att jag kommer vara sjukt snygg när sommaren börjar och jag längtar så in i bomben!
Omtenta imorgon känner mig ganska säker på den, det borde gå bra eller jag hoppas verkligen på det! Efteråt blir det thai med några vänner, vilket jag kommer äta med gott samvete!
LIFE IS GOOD!

Sköld

Jag hade en sköld som stängde ute känslor, den har varit på uppbyggnad under senaste månaderna och den var grymt bra. Nu är den borta och känner med mig att jag måste ha tillbaka den, är inte stark nog att inte ha den. Det är för tidigt för att jag ens ska "få" bry mig men jag är patetisk så därför gör jag det ändå. Snälla sköld kom tillbaka jag behöver dig denna vecka..

Life

Det är måndag klockan är snart 11 och jag sitter och pluggar. Tänker lite på mitt liv och inser att just nu har jag det bra. Träningen går bra, maten går bra (även om jag har stunder då jag ser på mig själv och tänker att inget händer och jag bara vill ge upp) och jag har superbra vänner! Det ända negativa i mitt liv just nu är att jag är fruktansvärt trött på allt plugg... Omtenta på fredag, om det beror på att jag är osmart eller inte är en annan fråga. Men den känns ändå hyfsat okej! Funderar på att gå till skolan och skriva ut lite papper till de andra två tentorna jag har i mars och börja fundera på hur jag ska lägga upp plugget.
Imorse var jag iaf ute och sprang hade tänkt springa 5 km men fick sån j*vla håll efter 3,5 då gav upp efter 4, nöjd ändå.
Stanna till på Willys och handlade massa mat (pengar idag!!) innan jag gick hem och åt frukost blev ägg och smoothie som vanligt men gjorde en ny variant av smoothien tog banan, kiwi, papaya, mango, kvarg och apelsinjuice - supergott!

Ska plugga egentligen

Ska plugga just nu egentligen men ville ändå skriva.
Så veckan har flutit på bra, varit uppe varje morgon och sprungit även tors när jag hade seminarium kl 8(gick upp 6). Igår sprang jag 3 km på 16 min 28 sek vilket är rekordet för i år, känner mig nöjd med det just nu med tanke på att det är snö, is ute och att jag sprang det på tom mage!
Känner mig väldigt nöjd med mig själv när jag ligger i soffan, midjan är mindre, låren är mindre typ alla kläder är för stora och jag kunde inte vara gladare! Än är jag inte nöjd men det är på gång och det känns sjukt härligt! Jag KOMMER vara smal till sommaren och jag längtar!

Why do I do this?

Imorse när klockan ringde första gången tänkte jag "Varför gör jag detta?" Samma tanke kom andra gången klockan ringde och den höll fast i mig när jag klädde på mig SEN kom jag ut och börja springa och kommer på att jag vill detta och att när jag ser att mitt hårda jobb funkar så blir jag bara mer peppad till att träna mer så, så enkelt är det!
Idag blev det 4,3 km, ingen bra tid på grund av att snön och isen vilket gjorde att jag inte kunde springa fort alls men men bättre än inget! Idag blir det dock inget gym i eftermiddag då jag faktiskt inte har tid då jag ska hålla min första teckenspråkslektion!

Kaffe utan mjölk

Ny vecka nya möjligheter, ska försöka träna varje dag denna vecka och se hur länge jag orkar innan jag måste ta en paus, ska bli spännande att se hur länge jag klarar.
Idag började jag iaf med min 4 km löptur, tiden blev 23 min 49 sekunder vilket jag tycker är ganska bra för att vara mig och för att vara på morgonen innan jag ätit något. Ska till skolan några timmar och plugga JO-fall innan jag ska fika med en tjej som funderar på att bli aupair.

Söndag

Herregud, alltså igår var min kropp så otroligt trött hela dagen! Att jag ens kom iväg till gymmet och badhuset igår var ju ett mirakel. Hela eftermiddagen kände jag mig helt slut i både knopp och kropp och tänkte att imorgon MÅSTE jag ha vilodag för att jag ens ska vara människa. Men imorse när jag vakna kändes min kropp som en ny(!) inga smärtor i kroppen och tröttheten som jag haft de senaste 3 dagarna var som bortsprungna så jag tog mig ut på min 4 km löpning imorse ändå och i eftermiddag ska jag på mitt första Step pass detta år och även ett Corepass. Vet inte om min plötsliga energi kom från att jag åt ganska mycket igår och blev en del kolhydrater eller om den kom för jag faktiskt "bara" simmade och sprang igår men jag klagar knappast för jag har sett fram emot Step hela veckan. Och jag är just nu i behov av nya träningsbyxor eftersom de jag har just nu har blivit för stora så jag får dra i dem varje minut typ så om någon vill sponsra mig med nya byxor säg till!
Idag blir det plugg igen och ikväll ska jag ha dejt med Emma - hyfsat bra dag ändå!

Löööördag

Idag är det lördag vilket betyder simning! Har blivit en liten tradition att gå dit på lördagar, härligt sätt att börja helgen på känner jag. Idag gick jag dock först till gymmet och sprang 3 km innan jag gick ner och simmade i en halvtimme. En halvtimme brukar ge 1 km så gissar på att jag simmade - orkade inte hålla på koll på räkning, Josefine brukar göra det åt mig!
Nu är jag hemma, har precis ätit frukost och har börjat på mitt plugg. Ska bli klar med mitt kompendium till ord&led tentan idag så jag kan skriva ut den och börja plugga ordentligt till omtentan om är om två veckor(!). Sen ikväll blir det myskväll med Amanda och kanske Emma.

Second day

Så igår bestämde jag ju att jag skulle öka mina 3 km morgonrunda till 4 istället. Imorse när jag vakna var jag verkligen inte sugen på att gå ut och springa, kroppen sa till mig att vila men när jag väl kom upp ur sängen ville jag ju såklart ut och springa (no pain no gain). Kom ut och känner verkligen hur hela kroppen säger till mig att gå in igen, inte mycket energi i min kropp denna morgon kan jag säga. Tänkte först att jag bara tar mina 3 km men alltså att jag ska bryta mitt eget löfte efter bara en dag funkar ju inte! Så jag bet i det sura äpplet och sprang mina 4 km, 1,5 minuter saktare än igår men jag gjorde det i alla fall! Snart ska jag iväg till skolan och plugga.

Snyggast i stan

Så veckan har än så länge gått bra, har fortsatt med mina morgon löpningar (igår blev det dock promenad pga för mycket snö) och idag la jag till och med på 1 km så from nu blir det 4 km varje morgon istället för 3. Har precis gjort lite magövningar och armhävningar så nu är jag väldigt snygg vill jag påstå!
Idag står det städning, tvättning och pluggning på schemat - så blir det när man är ensam på Alla hjärtans dag.

8 duschar senare

2 joggingpass, 2 promenader, ett simpass och 5 gympass senare är jag ganska slut. Och eftersom jag nästan bara kört armar och rygg denna vecka är dem spaghetti nu! Men nästa vecka hoppas jag att min sträckning gått över och jag kan kötta lite ben! Looking forward to it! Ikväll blir det middag på pitchers med några tjejvänner och imorgon blir det utgång!

Not alone anymore

Fredag idag och äntligen slipper jag gå till skolan själv då Josse kommit tillbaka(!). Tog en promenad imorse och som sagt ska jag snart till skolan och plugga. Efter pluggningen blir det gymmet igen och ikväll ska några tjejer ut och äta - mysigt!
Denna vecka har varit full med träning och jag har haft så sjukt mycket energi! Blivit promenad/löpning eller simning på morgonen och sen gymmet på eftermiddagen. Har dock fortfarande ont i låret från sträckningen så har blivit uppvärmning på crossen och ingen benträning denna vecka vilket är synd då jag älskar att träna mina ben! Men har blivit ganska mycket armar och rygg istället - skönt!

Snow again

Och nu kom snön tillbaka, vilket jag är väldigt positiv till förutom att det blir halt på vägen men annars gillar jag det. Började dagen med en liten morgonpromenad, blev inte så lång och ville inte springa pga. mitt lår halka till flera gånger och var livrädd att jag skulle trilla och sträcka låret ännu mer..
Hade tänkt gå till skolan idag och plugga men bestämde mig för att stanna hemma och plugga och fixa lite.
Blir att dra till gymmet i eftermiddag och köra lite armar och rygg.

Sträckning

Även om förra veckan inte var mycket träning på grund av magvärk och att jag inte åt helt okej så var vågen ändå positiv igår när jag ställde mig på den - SCORE! Har nått ett delmål nu och nu är det bara att kämpa på till nästa.
Har börjat dagen och gårdagen med 3 kilometers joggning och sen hem för frukost. Väldigt skönt att börja dagen på detta vis. Ska försöka fortsätta med denna vana men kanske promenera ibland. Har dock lyckats få på mig sträckning i baksida lår IGEN... Väldigt konstigt dock för trodde den försvann förra veckan när jag inte tränade för kände inte av den alls i söndags men igår kom den gradvist tillbaka, väldigt konstigt. Men men, jag får väl vara försiktig nu igen och försöka få den att gå över. Idag blir det föreläsning och sen gymmet innan jag ska hänga med Emma ikväll, vilket var alldeles för längesen det hände.

Veckan

Så denna vecka har det inte blivit någon tärning direkt. Har haft problem med magvärk hela veckan så har tagit det väldigt lugnt. Var på vårdcentralen idag och kollade upp det men dem kom inte fram till något tyvärr men jag får hoppas det blir bättre. Idag strålar solen ute så jag tänkte testa mig på att faktiskt träna också, så tog på mig löparkläder och sprang 5 km. Tror att min magvärk gjort ondare i veckan för att jag faktiskt inte har tränat också men har haft för ont för att gå och träna så det har blivit en liten ond cirkel där. För idag när jag var ute och sprang gjorde det ont första minuterna men sen försvann det så får tänka på det i fortsättningen. Men iaf det blev 5 km löpartur (31 min, hade gått under 30 om jag inte fått håll....) och sen gjorde jag lite ben- och armövningar i lekparken här nedanför. Eftersom mina vänner överger mig ikväll så ska jag väl försöka få min lägenhet bebolig igen och imorgon bär det av till Göteborg för AuPair intervjukonferens.
RSS 2.0