Splasch?

ALF: Hur låter det när man blir överkörd av ett tåg? Och om man tar bort ljudet från tåget. Låter det smasch? Plasch? Eller hur låter det?

Ja, jag kanske borde nämna att jag och ALF gick på ett tåg spår och hon var full så det är inte så hemskt!
Ja, Filip och Sanna blev tagna av fältare! Dem ringde hem till Sannas mamma så dem fick hämta henne. Jag ringde till Filip och fråga hur det var med honom, så då fick jag prata med en fältare som jag berätta att Filip bor i Helsingborg så ingen kan hämta honom så dem fick köra honom hem!
Haak ska vi nog inte börja skriva om tror. Och inte Jesper och Elvira heller! 
Jag kan ju säga att jag är glad att jag inte var full ikväll i alla fall!

Yees Booox

Ida är full som bara den! 
Jag har ingen mer dricka eller jo men jag vill spara! 
Amanda och jag har shottat i minttu i våra shotglas! 
Maten vi grilla var god.
Och jag ska nog inte börja med att prata på Alfen! Som skriker Hanna. Hanna? Vill du ha cigg? 

Ida!

Hello Kitty Freak! Ida kunde du inte komma på något bättre så du var tvungen att ljuga? ;) 

Emma kom in precis och fråga vad vi höll på med, det lät som tredje världskriget här! Men det var bara Ida och jag som "bråka" om min dator som faktiskt är min! 
Och nu har vi värsta seriösa tjej bråk med att bara säga dumma saker till varandra! Wohoo!

Idag hade jag körlektion gick bra må jag säga och det sa läraren också! Skit vad jag är duktig! Nu är det bara utvärderingen av min idrottslektion och mitt rum som ska städas kvar att göra idag! Och sen ikväll blir det grilning och dricka! :D

hanna är dum emot mig.

hon vill inte ge mig sylt, sen när jag får sylt får jag det på händerna av henne.
hon är dum emot mig. 

Fy fan hanna.. 

/ ida 

Det moderna köket

Vi här på elevhemmet är välidgt moderna av oss, inte nog med att vi har egna datorer utan vi har även mannen som lagar maten och kakorna. Så alla tjejer och kvinnor gör som oss låt mannen göra att det tråkiga jobbet!

Jag har otroligt ont i min mage och Haak är lite konstig! Och med lite menar jag MYCKET!

Romantiken

Jag vill inte skriva romantiken!
 Men jag måste verkligen skulle varit inne innan 
påsklovet men nu är det innan fredag som gäller. 
Men jag kan inte och jag bara ordbajsar hela tiden.! 
HJÄLP MIG!

Snart slut?

Jag borde sluta spela fotboll jag vet det men jag vill inte. Jag skadar mig ju hela tiden nu har jag ett dubbelt så stort långfinger som jag borde. Detta är inte bra! 

Idag har vi börjat öva på låten som vi ska teckna på invigningen av den "Nya Arenan" jag har inte ändrat uppfattning om låten den är hemsk men jag tror att det kan se fint ut när vi tecknar den faktiskt eller jag hoppas på det :)

Hanna leker rolig

Hanna: Men varför är inte rabarderna större då?
Mamma: För det fortfarande är för tidigt.
Hanna: Men klockan är ju faktiskt tolv! 

Hmm någon som är ordentligt trött efter igår eller har jag ingen bättre humor? Kan ju också tilllägga att jag skratta så jag grät. Någon som vill ha skjuts av mig till Smedstorp tänkte övningsköra dit! Eller inte !

Johoo!

Idag åkte mamma och jag till stora staden Simrishamn för mamma skulle ha kläder till kvällen då jag ska på min kusins 20 årsfest. Jag fick även en sjal och ett par blåa leggings till 80-tals festen. Så nu har jag alla kläder klara skulle jag tro! 
Efter det åkte jag till Elin där dem andra också kom dit så baka vi kladdkaka och snacka lite skit. Väldigt roligt att träffa alla igen nu efter att jag varit i Wien och Sara varit i Grekland.
Nu är det bara kläderna som också ska på sen kan jag åka till Jens! 

Telenor nisse är bra på sitt jobb !

Hanna: Ursäkta, kan jag fråga en sak om mitt abbonemang?
Telenormannen: Ja, visst.
Hanna: Min pappa står på mitt abbonomang men jag fyller snart 18 kan jag få byta över det till mig då?
Telenormannen: Ja, det går bra vad har du för telefonnummer idag och vem står det på?
Hanna: Jag rabblar upp mitt telefonnummer och säger Roland.
Telenormannen: Vad var namnet?
Hanna: Roland.
Telenormannen: En gång till jag har svårt för skånskan.

Det här var i Malmö. Varför jobba i malmö som säljare om man har svprt för min skånska? Jag har knappt någon skånska tänk om min pappa skulle pratat med honom då hade dem fått stå där hela dagen ju! Illa du!

Home

Lyssna precis på låten Home vilket jag tyckte lät passande då jag åker hem idag kvart över två! Ska bli skönt att åka tåg igen förutom att jag åkt väldigt mycket transportfordon den senaste tiden vad jag kommer på är det faktiskt bara båt jag inte har åkt. Bil, flygplan, tunnelbana, tåg, spårvagn, gått och cyklat har jag gjort så då fattas väl ändå bara båt? 

"I belive in you ! I alla fall just nu
 men kanske inte 
om en och en halv vecka för 
då ljuger du om du säger nej! "


Nu är vi på gång

Idag köpte jag klänningen jag ska ha på Amandas och Carros 80-tals fest! Det blev en typ rosa aktig sak som jag ska visa på bild sen. Det är inte riktigt åttiotal men om jag fixar super heta leggings och snygga skor och krusat hår kommer det bli otroligt bra! Det bästa med klänningen är att jag kan ha den i sommar också och den kosta bara 55 kronor på second hand svin bra! 

Fotboll

Helt allvarligt fotboll är inget roligt när man bara förlorar hela tiden. Nu är jag verkligen trött på det och vill bara vinna! Hoppas vi tar dem på lördag då jag inte är med! Men hoppas!

Idag hade vi matte två gånger jätte roligt fick reda på att jag måste få ett G+ eller VG för att få mitt VG i slut betyg och det ska jag nog fixa!
Hade körlektion också och den gick så himla bra! Jag tvärstanna också och det var grymt roligt. Kanske ska leta upp ett ställe hemma sen så att jag kan tvärstanna bara för ett djur kommer eller något sådant! Haha nej men skämt och sido.

Måste göra läxor verkligen måste men jag vill inte är så otroligt tråkigt. Men imorgon åker jag hem så jag får se till att göra lite läxor på tåget :)

Ja du!

Jag har märkt att sen jag åkte till Wien har mina besökare halvrearts kan det vara så att dem tröttna på att jag inte skrev varje dag? Eller tyckte dem samtidigt att min blogg vad tråkig? Lite roligt ändå.
Idag vart det skola fick lyssna på låten som vi ska framföra på invigningen av ishallen den suger! Och då menar jag det verkligen. Finns inga ord för att beskirva den sången. Jaja
Sluta skolan kvart över fyra Frida kom och hämta mig halv fem duktig jag är som klara det och då hade jag även gjort varma mackor eller Erkas gjorde det men ändå!

Jag är duktig ?

Under resan så har jag fält den roligaste kommentaren (chokad?) vi prata med hotellnissen om hur man lättast skulle komma någonstans så skulle jag fråga "Is it there" men gissa vad smartot Hanna säger "Is it is?" Amanda C har retat mig sedan dess mest av alla! Men men man måste skämma ut sig utomlands också !

"Hemma"

Nu är jag äntligen hemma i Vänersborg skönt. Och för er som klagar på att ni är trött för ni behöver gå upp 6 7 tiden på morgonen sluta klaga! Vi gick upp tjugo över fyra eller jag gjorde det och dem andra 10 över. Det roliga med det här är att i lördags somna jag vid fyra tiden. Ops vända dygnet eller något?
Idag har dagen då mest gått åt på flyget och flygplatsen. Men nu är jag här igen. Röd och fin om ansiktet kommer vi till regniga blåsiga kalla Vänersborg! Jippi vad roligt. 
Det blir nog till att sova en stund snart :)

Varmt

Det blev inget stört diskotek igar hitta inga bussar eller sant som man kunde ta sig hem med. Sa vi gick till ett ställe som vi hade fatt gratis biljetter till. Där var typ inget folk, men vi gick runt lite pa stan och till tva barer innan vi gick tillbaka dit och satte oss. Kan ju säga att vi kom hem halv 4 inatt och sedan gick upp 9 imorse inga sovmorgnar här inte! Idag har vi varit pa tivoli akte en skit rolig berg och dal bana där man lag ner ni läste rätt lag. Skit roligt verkligen. Vi har väldigt varmt här ocksa och jag har haft en tubtop pa mig hela dagen sa gissa vem som är ordentligt röd i anstiktet och nacken gör lite ont kan jag meddela. Men skönt att sommaren är pa väg med storm steg vilket jag hoppas det även är i Sverige!
Imorgon blir det tva dövskolor och pa tisdag morgon vid 5 eller nagot sant aker vi hem! :)

Mamma! Skicka ner den till Wien är du snäll. Jag klarar mig inte utan den ända till den 25 april ;)

Another day

Stör mig fortfarnde pa att snabelaet är pa fel ställe och att y:et är det men det ska nog ga ända skulle jag tro!

Idag har vi steigit upp klockan 6 ja ni läste rätt hemska tanke. Klockan 8 var vi pa skolan och lyssna pa nagra trakiga föredrag om olika saker som jag inte förstod mycket av. Efter det akte vi till slottet otrligt snyggt! Vi köpte även mozartkulor. Dem är väldigt goda! Vi akte hem till hotellet helt sjävla sen ocksa och det var jag som läste kartan! Fast Mia sa vart vi skulle ga och vi fraga 2 pers men vi hade nog klarat det själva ända! Imorgon ska vi klättra pa klättervägg far se om det blir roligt!

Vi som leker österrikiskor!
Och just det imorgon ska vi nog till europas största diskotek!

Vienna

Det tog sin lilla tid att komma in hit mest beroende pa att tangentbordet är olikt svenskan och jag inte har koll pa vilka bokstäver jag har i mitt lösenord men det gick tillslut! (Fick dock kolla pa google efter ett svenskt tangentbord men det behöver ingen veta)

Vi har det i alla fall väldigt bra! Vid 5 idag var det 26 grader i skuggan vilket är otrlogt skönt och nu är klockan 10 typ och vi kan ga utan lang tröja! Rena sommaren här som ni förstar! Kajsa firar sin 18-arsdag i Wien idag Grattis till henne! Och Lina sin 18- arsdag pa lördag grattis till henne med!
Idag har vi varit pa ett ställe här i Wien som handla om deras version om sveriges dövas riksförbund. Väldigt intressant far jag säga. Där var folk som jobba där som var döva fran Spanien och Italien ocksa vilket är otroligt roligt! Man förstod ju tom lite! Pa mandag ska vi besöka tva dövskolor som nog kommer bli lärorikt!

AJ!

Ajajajajaj! IDag åker jag och vad gör jag ? Jo, jag leker lite med resväskan och får den rakt på storetån! Det gjorde väldigt ont vill jag påstå! Och jag kom på precis att dagen innan jag åkte till Stockholm klämde jag långfingret i dörren! Det är nog inte meningen att jag ska åka någonstans! Men nu är det snart ingen lidelse i min tå! Väldigt bra! 

Just nu kollar jag på O.C har hittat en bra sida där jag kan kolla på tv program! Och eftersom jag inte kan se fortsättingen av Desperate Housewives (har inte kommit några nya avsnitt) så tänkte jag kolla på detta. Har inte sett alla avsnitt någon gång så det ska bli roligt!

På väg till Wien om en timme ! :D

Wien !

Imorgon åker vi till Wien! Vilket betyder att jag kanske nog kommer stänga av mobilen så bli inte rädd om jag inte svarar! Det ska bli så otroligt roligt längtar verkligen. Jag borde sova nu egentligen har ju inte ens packat klart ännu! Jag får nog gå upp lite tidigare imorgon så jag hinner det innan vi åker. Jag ska ju faktiskt göra en bagyette också. Ses om en vecka !!! :D

Glömde en sak!

Jag och AnnaPanna hitta världens snyggaste byxor med matchande sjalar till!
 Vi gillade dem verkligen, skit alltså. 
Jag är lite besviken på mig själv att vi inte köpte dem!
 Det var helt vanliga färger som man inte ser direkt !

Packa?

Många har tydligen redan börjat packa inför Wien resan, men inte jag! Jag har inte ens börjat packa upp sen jag kom hit igår. Känner att jag kanske är lite efter men det kommer nog gå bra ändå tror jag! VI åker ju ändå inte förräns halv 11 imorgon så det är ju länge! Eller inte. Men jag kommer nog ha packat tills dess så det är inte så farligt faktiskt! 
Kollar på Desperate Housewives på datan nu. Har kommit på att ladda ner är ju ganska onödigt när man kan se det direkt från internet. Skit bra och man slipper vänta så länge! 

Nu ska jag gå ner till tvätten och sedan ska jag kanske börja packa !

Överby

Överby med Anna idag! Ska bli skojigt! Sen efter det blir det till att gå till biblioteket och hämta en bok jag bestältt. Äntligen ska jag få läsa En Shopaholic Bekännelse. Hoppas den är bra nu! Har inte så mycket att tillägga faktikst :)

Vänersborg

Nu är jag tillbaka i Vänersborg, skönt att vara tillbaka till det normala! Även om det knappt finns något folk på elevhemmet men ändå. Imorgon blir det Överby med Annapanna! Jag ska hämta mina linser och så :) Ska vli trevligt att umgås med henne lite nu innan jag åker till Wien. Och på tal om Wien så börjar det närma sig med storsteg om två dagar så sitter jag eller kanske sover jag på ett hotellrum i Wien! Längtar verkligen så otroligt mycket. Ska bli svin skoj!
Prata med Haak i fonen precis. Jag saknar henne och dem andra som också har praktik just nu. Tycker ni kan komma tillbaka inom snar framtid :D

Vänersborg

Idag ska jag inte åka Epa (haha) nä, för idag ska jag åka tåg, tåg och tåg. Ett pågatåg, ett öresundståg och ett väst trafik tåg. Väldigt skojsigt. Igår kväll var Anna här hos mig, vi kolla film och snacka skit väldigt trevligt !

Nästa gång jag skriver så är jag 40 mil härifrån! SES!

Ohooo

Alltså skit vad cool jag var igår, jag åkte EPA ohhhhhhhhh skit ingen är så cool som jag. Åkte runt i Tomelilla och ragga alltså, och drack hembränt och öl och var rasistisk. Det låter verkligen som jag va? Nej, riktigt så illa var det inte. Men jag åkte epa med min kusin och vi körde runt i Tomelilla men inte ragga vi och inte drack vi eller jo kanske vatten. Men jag hade en trevlig kväll med min kusin!
Och vem har sagt att jag har fördomar mot dem som kör epa och gamla volvo bilar i Tomelilla? 
Idag lagar jag mat för mamma jobbar, pappa hjälper till eller jag säger till honom att göra det. Liksom sätta på riset borde han klara för jag tycker det är för långt att gå från datorn och till spisen. (En trappa och sedan genom hela huset JOBBIGT) 
Ikväll kommer Anna till mig, och imorgon åker jag igen till Vänersborg och sedan på onsdag åker vi till Wien!
Epan jag åkte med! ;)

Glass

Jag har precis gjort världens godaste glass eller
 jag hoppas på att den blir världens godaste glass :D

Rekord !

Okej, gissa hur många som varit inne på min blogg idag!? Okej har ni gissat? Om ni gissa på noll har ni fel! Om ni gissa på två har ni nästan rätt! Jag har haft en unik besökande idag! Men två stycken från samma dator så antagligen samma person då! 

Idag har vi sol igen ! Knappast att jag klagar är grymt skönt och roligt när den där gula saken tittar fram då man inte får se den så mycket i Vänersborg! Men det hoppas jag det blir ändring på för jag har ju till och med köpt solglasögon! Typ tredje paret i mitt ungdomliga liv, men då har jag förstört två par också så det kanske inte är så konstigt! 
Ikväll ska vi till min kusin, sen åker nog jag och hon iväg någon annanstans ni vet jag ska vara cool ikväll och åka epa! Ni är otroligt avundsjuka på mig jag vet! Men det är inget jag kan göra något åt, det är bara till att gilla läget! 

Och jag hoppas att amanda bjuder på denna! <3

Just det!

Jag glömde säga att när vi körde genom Kivik idag så såg jag singelpappan, ni kanske har hört talas om hans blogg singelpappa.blogg.se  Han är i alla fall en grym bloggare som skriver om livet efter att hans minsta barn och hans fru(?) dog i en bilolycka för ett år sedan. 

Konstrunda

Ohhh jag, brodern min och pappa åkte en runda på "konstrunda" eller vi åkte genom Kivik (massor av folk) och köpte glass i Vitaby! Min bror och pappa skällde på stockholmarna typ 100 gånger, Dem kan inte köra bil, men kör då, varför blinka när dem inte svänger m.m. Ni ser vad min släkt gillar stockholmare va? Eller förresten dem flesta av oss österlenare som kör vid den här tiden av året tänker så om alla andra bilar som kör! 

Jaja i alla fall så blev det inget konsttittande men det blev en glass!

Ännu en fin dag

Detta är ju inte klokt har varit strålande väder nästan hela veckan, har inte sett regn eller jo på natten regna det men då har jag sovit! Har suttit ute lite och gjort läxor men min dator tål inte det så länge så nu ska jag gå ut och läsa en bra bok.

Idag har jag även varit på andra sidan vägen och köpt fika av min granne och hans kompis (dem är typ 9) väldigt gott och så kände jag mig snäll också ju!

Och dagens skämt idag blir 

Fru Fritzel till herr Fritzel innan dem ska sova på kvällen

-Har du släkt i källaren? *Asgarv*

Pluggar

Den du! Jag pluggar, visst inte svenska som jag borde (tråkigt) och inte spanska heller som jag borde (ännu tråkigare) utan jag pluggar pedagogiskt ledarskap. Ska göra en redovisningen om skillnaden mellan manligt och kvinnligt ledarskap. Någon som har någon bra kommentar till det?

Do I Want To Know?

Min bror kollar just nu på Grey´s Anatomy från början han dock kommit till säsong 3, detta är andra gången han ser programmen. Jag däremot har sett dem ganska många gånger uppe i Vänersborg, om jag ska vara ärilig vill jag nog inte veta hur många gånger. Likaså med One Tree Hill det är nog 3-5 gånger. Men visst det låter hemskt men om man inte har något att göra så gör man det. Och det tar kanske 1-2 veckor att kolla på alla avsnitt. Hemskt egentligen men vad ska man göra åt saken?

Tandis

Idag var det till att gå upp tidigt (tio i nio) för jag skulle vara hos tandläkaren. Det gick väl som alltid, kom på att om två år måste jag betala för att gå hos tandläkare och det känns inte riktigt som om jag vill det men det får väl gå.
Jag handla ett par solglasögon när jag ändå var i Simrishamn och så ladda jag på mitt rabattkort som skrek efter pengar. 

Om en månad så ska jag på en 18-årsfest där temat är 80-tal men jag vet inte vad man kan ha för kläder någon som har någon idé? 

Röj

Jag lärde Amanda S röj fast jag inte förstod det. Slå det om ni kan! Men nu har jag förstått hur man gör. Känner mig ganska duktig. Det blev ingen fika med Amanda för jag kom på att jag skulle laga mat till oss ikväll och bussarna går ju inte så bra hit igen. Men vi tänkte att vi kunde göra det imorgon istället men då kom Amanda på att hon skulle jobba. Surt men vi ses ju på lördag i alla fall.
Idag har pappa och varit i Kivik och växlat pengar till mig väldigt snällt att han körde mig dit för jag växla ju mina egna pengar! Så nu kan man råna mig för nu har jag pengar. Haha 

Aha

Jaha nu fattar jag Emma jag trodde du mena att min mamma väckte mig som fiskmåsarna gör i Vänersborg. Men då ska jag genast ändra mig till att det finns en sak till som skiljer (men det finns många egentligen) vi har inga fiskmåsar här heller!

Idag blir det äta hos farmor och farfar, efter det ska jag tigga skjuts till Rörum så jag och min kusinvitamin kan åka till SImrishamn och fika, det var länge sen jag umgicks med henne! Och jag måste även växla pengar till Wien resan jag kommer blir fattig :) 

Ingen fiskmås Emma

Men Emma kallar du min mamma en fiskmås taskigt du!

Idag har mamma och jag varit i Kristianstad och shoppat lite, det blev en tröja och två par skor. Tack så mycket väldigt snällt!

Kollade på fotboll nu på kvällen dem är ju lika dåliga som vi förlorade bara men men. /:

Sova snart?

Idag har jag hunnit med mycket men inte gjort det jag skulle gjort. 
Det som jag gjort är
- Klar med ledarutbildningen till hörselskadade lägret
- Hängt ut tvätt och tagit in den
- Tömt dismaskinen
- Bakat kladdkaka
- Tvättat mammas bil (erbjöd mig göra det)

Det som jag inte gjort
- Läxor 
- Läst i körkortsboken

Ja, lite ångest har jag men det är ganska lungt faktiskt. Jag lärde mig även att starta Mikaels bil som var väldigt trögstartad men det funka tillslut, egentligen fick jag inte röra den för att den är ny men det strunta jag i.! 
Jag har även varit nostalgisk idag så jag lyssna på riktigt gamla skivor som jag lyssna på när jag var liten, det var otorligt roligt och jag kunde fortfarande låtarna !

Brutalt uppvaknande

Mamma ringde mig klockan 11 idag, jag sov då ska jag tillägga så det var lite jobbigt. Och medans jag pratade med mamma så ringde den andra telefonen också. Aldrig får jag vara ifred alltså! Haha 
Min röst är inte som den brukar den är ganska hes, skulle hört mig igår när jag försökte sjunga gick inte så bra det!
Två saker är annorlunda här än i Vänersborg (okej mer egentligen men detta är två "roliga" saker) tangentbordet är annorlunda för jag har laptop annars ju och vår bil är annorlunda jämfört med körskolans. 

Idag blir det lite pluggande har jag tänkt :)

Tröttare än dig må jag påstå.

I helgen har det varit träningsläger. Vi började i fredags med två träningar, och sedan på kvällen kan jag lova att vi var totalt utslitna vid 11 halv 12 blev humorn lägre än vanligt. I lördags hade vi också två träningar (chokad där va?) Och på kvällen gick vi på restuarang och grilla vår egen mat på en lava sten skit fräckt och gott. Efter det åkte vi tillbaka till vandrarhemmet och hade lekar drack cider mm. Väldigt roligt! Våra tränare klädde ut sig till påskkärringar och sjöng singstar vilken syn alltså!
Idag kom mamma och pappa och hämta mig i Trelleborg, roligt :) Och nu sitter jag här tröttare, hesare och ont i min kropp mer än vanligt. Men det är väl så det ska vara efter att man varit på träningsläger. Har haft en grymt rolig helg i alla fall och det är väl som är meningen!

Och en sak till min kompis Amanda flyttar sin 18-årsfest bara för att jag ska kunna komma!! Du är ju bäst må jag säga :D

Påskägg

Jag och dem andra som är kvar på elevhemmet fick påskägg av Nina och Sofia med väldigt gott godis i ska också tilläggas! Dem är väldigt snälla! :D

Min klockan är ställd på 05.00

Vilken är bäst?

Dem flesta jag känner använder Internet Explorer men jag började använda Firefox förra veckan då jag tyckte den var både bättre och snabbare.
 Men nu har jag hittat en till Google Chrome vilken är sjukt snabb, just nu i alla fall.
 Tror jag ska fortsätta med denna! Någon som har tips på en ännu bättre?

Och nu lyssnar jag på Switchfoot

ÅNGEST/STRESS?

Bara så att ni vet så har jag Påsklov nu vilket är otroligt skönt!  

Imorgon bitti halv 6 bär det av mot Frändefors då jag ska åka på träningsläger i Trelleborg i helgen. Ska bli sjukt roligt. Men att gå upp 5 är kanske inte världens roligaste men det kommer väl gå bra tror jag! Och sedan på sön kommer mamma och pappa hämtar mig i Trelleborg så jag är hemma resten av lovet sedan!
 Idag måste jag då packa (både till träningsläger och hemresan), städa mitt rum/köket/tvättstugan/tvrummet, tvätta och jag borde göra svenska uppgiften men jag gör den på lovet tror jag. Har inte ens börjat och har ingen aning om vad jag ska skriva. Men städningen av mitt rum är nästan klart och jag har sista maskinen i tvätten i. Bara till att vänta på att det ska torka så att jag kan packa klart. Jag kommer ha den största väskan med mig till Trelleborg vilket kanske inte är så konstigt då jag ska vara borta en vecka mer än dem. 
Och om någon undrar vilken musik jag lyssnar på samtidigt jag gör allt detta är Hannah Montana. Eller just nu är det, det men det blandar väldigt mycket. 

Lurat någon?

Har ni lurat någon idag då? Jag har försökt men ingen har gått på det. :(

Skulle haft träning ikväll men den blev inställd för många är sjuka lite skönt men ändå tråkigt.

Jag försöker komma på något att skriva men jag kommer inte på något men för 5 min sen hade jag jätte mycket att kolla på jag kommer bara inte ihåg vad det var.

Jo, en sak till jag gillar verkligen solen som kommit fram och den värmer mycket :D
RSS 2.0