Ida <3

Ida Haak du är en snäll tjej du.


Hon hjälpte mig att fixa till bloggen så den blev så fin som den är nu ! Hon är verkligen en jätte bra vän och sen skada det ju inte att hon skrev snälla sak till mig. Men jag gillar henne inte jätte mycket egentligen för hon la upp världens fulaste bild på mig när jag hoppa runt i Gävle haha.

Men jag älskar dig ändå Ida Haak <33

By ida haak

Jag var nyss in och tittade på hannas blogg , och insåg att jag är inne på den minst 2 gånger om dan.
Hanna vet inte om att jag sitter på hennes blogg just nu ;D

Hon ställde mig en fråga nu på msn  :

Vad hon ska skriva om ?

ALLT !! :D

Men hanna ska veta att jag älskar min skåning finns ingen bättre skåning än hon <3
Du äger hela skåne ;D  <333

MVH IDA HAAK :D

ps. det är ja som har gjort hannas blogg :D

Denna bild bjuder vi på :D

Måndag

Då är det en ny vecka igen trevligt :)!

Idag vakna jag vid halv tio då läste jag äntligen slut på Harry Potter boken :). Sen har jag inte gjort så mycket kollat lite på tv spelat dator. MEN jag har även beställt biljetter till Vänersborg den 6 aug-9aug :D Men smart som Hanna är beställer hon utan att tänka. För det är nämligen så att den 9 ska min granne ha sin 40 årsfest tio meter ifrån vårt hus så där kommer hela min släkt vara och självklart mamma, pappa och min kära broder så vem har då Hanna tänkt ska hämta henne den kvällen ? Jag är inte alltid jätte smart faktiskt inte alltid i alla fall. Men men det löser väl sig förhoppningsvis :D.

Om en vecka är jag på Liseberg ska bli svin roligt att träffa Amanda och Emma igen :D Längtar !!

Trött

Igår var det den efterlängtade festen (!!) Skit va roligt det var, träffa min mammas kusiner (dem var ju lika galna om min moster mfl i min konstiga släkt) träffa också mina nästkusiner som jag inte tror att jag träffat innan det var väldigt trevligt. Den ena av mina nästkusiner kom precis från talangjakten i Ystad (hon vann!!)  hon tävla faktiskt mot några som varit med i lilla melodifestivalen :).
Men idag är man lite trött och sliten och svin ont i halsen. Ska jobba om en timme så jag får väl cykla snart ska ju faktiskt handla mat också :).
Och just nu pratar jag med Ida i telefon :)

Ändrade planer

Det blev lite ändrade planer ändå idag. Skulle ju egentligen inte jobba men Viktor skulle någonstans så jag fick rycka in och jobba kväll. Det var två bra saker som innebärde med detta och det var att jag tjäna pengar och att jag slapp hjälpa till med festen :). Nu ska jag kanske kolla film och sen sova...

20 & 50 års fest

Idag hjälper jag då min bror och min morbror med att skära köttet som de ska bjuda på i morgon när dem firar sina födelsedagar. De var ganska tråkigt men de funka. Annars så blir det nog inte så mycket mer idag ska hjälpa till lite mer inför imorgon.

Annars så har jag inte så mycket mer att berätta. Kanske skulle vara att jag saknar alla från Vänersborg<3

Utkast: Ja, då ...

Ja, då har man gått och skaffat en blogg då.

Idag har man då jobbat från två till tjugo i tio. Funderar just nu på om man ska skriva att man jobbat till tio eller bara till halv tio. Hmmm ?
När jag precis hade låst dörren till badet kommer det två som ska tjuvbada (onödigt) jag var ju bara tvungen att gå in igen för att "hämta en sak". De blev nog lite chokade och gick ut igen men jag gissar på att just nu när jag sitter här badar dem ändå, men vad kan jag göra åt de? De kunde väl åtminstone vänta en halv timme till så jag hade cyklat därifrån. För annars skiter jag i att dem gör det. Men men vad kan jag göra åt saken?
RSS 2.0