Bananbröd

Just nu har jag bananbröd i ugnen och det luktar så himla gott att jag vill ta ut den NU och bara äta hela! En nyttig variant är det ju såklart, kokosmjöl, banan och kvarg bland annat. Sen sist jag skrev så har jag åkt skidor med mamma (längskidor blev en mil SJUKT kul!), pluggat och tränat med Josse. Idag blev det 1 km simning. Igår kväll var Emma här och vi kolla på gladiatorerna tillsammans och bara myste. Ikväll kommer Josse, Emma och Andrea över så ska vi laga mat och kolla på film tillsammans. Skönt med en lördagkväll utan alkohol - vet inte sist det hände här i Skövde men det ska bli Myyyyyys!

Parents are coming to town

Har kommit in i rutiner igen, promenad på morgonen, skola med Josse (vi börjar i tid inför omtentor!) och sen gymmet med Josse också. Så himla skönt. Ikväll kommer min familj då mamma fyller 50 år imorgon. Ska bli mys! Men först skola och gymmet.

Frukosten idag består bl.a. av kardemumma kaffe - MUMS!

Lördag

Lördag igen, var tar tiden vägen? Idag började dagen med 3 km på löpbandet och 1 km simning med Josefine! Skön start på helgen (som jag ändå haft sen i tors men ändå). Igår kväll blev det mys med tjejerna - film, tacos och chips! Hur mysigt som helst och GOTT!
Ikväll är planen utgång inte jättemånga som ska ut men det ska bli skoj!

Fredag

Fredag idag - woohooo! Börja min fredag med en promenad innan jag kom hem och avnjöt min frukost. Snart bär det av mot skolan för att hjälpa Josse med ekonomistyrningen och jag har tänkt börja läsa den nya kurslittrraturen samtidigt. Efter skolan blir det gymmet med Josse innan kvällen kommer avslutas med tjejkväll. Kommer bli en bra dag idag tror jag!

Träningsvärk

Ojojoj, min träningsvärk jag fick efter i tisdags är inte nådig - sjuk ont! Men det är bara till att köra ändå. Igår blev det rygg och armar, passet var kanske inte det allra bästa då jag fick sjuk magvärk efter en stund men jag körde på så gott jag kunde.
Idag har jag "vilodag" - måste få träningsvärken att gå över men med "vilodag" blev det 1 km simning imorse.

Ny vecka

Igår var det äntligen dags för gymmet igår! Kände riktigt att jag samlat på energi förra veckan när jag vilade hade asmycket energi och det var så himla skönt! Det blev rygg och armar träning vilket känns av lite idag.
Nu på förmiddagen gick jag till gymmet med Sarah och planen var att köra ben/rumpa och mage. Dock kändes låret av när jag gjorde utfall så blev lite rumpa och mage istället.
Nu blir det lunch i form av torsk, broccoli och någon sås som jag inte helt bestämt än! MUMS!

Tenta

Tenta igår - den SÖG! Men men får köra en omtenta på den.
Mitt låt är fortfarande sträckt om man säger så, betydligt bättre men vissa rörelser gör ont och om jag sitter med böjda knän för länge känns smärtan. Men bara för att jag inte kan träna betyder inte det att jag skiter i allt. Inget socker och bra mat! Ikväll blev det köttbullar med blomkåls"mos" och sallad - super gott!
Imorgon blir det sista plugget innan ekonomitentan som är på fredag och vilken jag är mycket mer förberedd på :)

Trötthet

Tog som sagt paus från gymmet igår och tog en promenad istället. Så idag var jag mer än taggad för att köra ben och mage!! Körde 10 min uppvärmning först innan jag tänkte köra utfall gör först en och känner att det spänner lite i låret men tänker inte så mycket på det två senare har jag smärta! Helvete ett sträckt lår är inget som jag ville ha i min planering.. Men men får vila tills låret är helt igen och det går att använda.
Annars har jag pluggat sista inför tentan som jag har imorgon. Känner mig förbered ibland och helt förtvivlad ibland. Men men omtenta finns alltid!

Sunday

Söndag idag vilket betyder två dagar till tentan och jag är verkligen inte förberedd men satsar på omtenta!
Igår blev det gymmet igen (fjärde träningspasset denna vecka) körde igenom lite av varje och massa hopprep vilket man blir helt slut av. På kvällen gick jag över till Emma då vi skulle haft plugg kväll men blev filmkväll istället med dipp och grönsaker. Bra lördag men nu har jag laddat upp inför en dag i soffan med plugg. Ska försöka komma ut på en promenad om några timmar också.
Längtar till lördag när denna skiten är över för denna gång!

And it continues

Dagen började med en promenad - så himla skönt! Kom hem gjorde frukost försökte mig på att äta gröt men kan verkligen inte med den konsistensen så åt mina ägg och smoothie som vanligt. Blev skola efter det vilket verkligen inte går bra - ångesten är TOTAL! Men men, gick till gymmet efter skolan och pumpade ben och mage! Och fick ett glädjande besked på vågen så känns sjukt bra ! Till middag blev det oxytterfile i ungnen med en sallad och sås.

Let´s do this

Så imorse började jag dagen med en joggingtur men märkte väldigt snabbt att min energi var lika med 0. Inte mycket mat igår och ingen mat innan springturen gjorde att det inte fanns mycket energi i min kropp. Men en tre kilometers tur fick jag till det i alla fall. Efter det blev det skola där jag plugga inför tentorna som jag har nästa vecka, vilket jag redan vet att jag iaf kommer faila en. Men det finns som tur är omtentor! Efter skolan tog jag mig till gymmet och körde armar och rygg, testade även på att hoppa hopprep mellan övningarna för att höja pulsen (hög puls hög förbränning) och kände att man blev tröttare, så definitivt något jag ska göra fler gånger. Kul på gymmet idag också för man ser verkligen att det är nytt år, hur mycket folk som helst! Till mat blev det en god kycklingrätt som jag improviserade ihop och nu sitter jag med ännu mer plugg. Kul liv eller inte, men bra start på året!

Nytt år, nya möjligheter

Julen är över och nytt år har kommit. Har haft ett break med träningen och kosten under julen - tyvärr men så är det. Men nu är jag tillbaka i Skövde och är sjukt sugen på att gå till gymmet och äta nyttigt! Var på Willys och handla massa mat. Testade även på att göra tonfiskröra med kvarg istället för crème fraîche och måste säga att det var ingen större skillnad. Mer protein och mindre kalorier - SUPERBRA!
Imorgon blir det iväg till skolan för massa plugg och självklart efter det träning!

RSS 2.0