Läxor på hög !

Hanna har mycket läxor som är på min säng som jag borde göra faktiskt ! Men gör hon dem när, för Hanna går ut på en promenad, kollar på film och kollar på tv.
Just nu går Ensam Hemma på tv som man aldrig sett innan eller vad tycker du ?
Imorgon är det skola igen efter den här långhelgen ska bli lite skönt men jag hade gärna stannat här en dag till som Emma gör. Hon kommer ju inte hit förrän på tis, jag som saknar henne så. Illa du Emma !

Göteborg

Igår hade man då studiedag men vem går upp kvart i 7 ändå? Jo, jag bara för att följa med klassen och litauerna till Göteborg lite knäpp kände man sig faktiskt.
Var och lyssna på två skolor för invandrare det var väldigt intressant faktiskt. Sen på eftermiddagen fick vi gå i Göteborg och shoppa så jag köpte två julklappar och en kofta till mig själv väldigt nöjd med köpen :)
Sen när vi återkom till Vänersborg hade vissa bestämt sig för att gå och kolla på bio men problemet var att bion inte börja förrän 1 timme och 45 min så snäll som jag är frågade jag dem om dem ville komma till elevhemmet en sväng det var ju ändå inget folk där. Så där satt vi i stora tv rummet och hängde.
Bion var rolig också Step Brothers blev det tillslut :)

Hade en väldigt rolig dag fast jag fick gå upp så tidigt :)

Pedofil?

Var på föreläsning idag om hur farligt nätet egentligen är. Det var en väldigt intressant föreläsning och man fick lära sig sådant man redan visste om nätet men också nya saker. Men det värsta var nog att det är vilken person som helst som håller på med små barn som tex en präst har blivit tagen på det och en politiker som arbetade med kvinnojämställdheten. Hallå varför gör man detta egentligen det är ju hemskt. Nej, förstår mig inte på människor ibland.

Mössa vs Sprit

Hade en rolig diskussion idag i skolan om man var tvungen att välja mellan spriten eller mössan när man tog studenten vad skulle man valt? Kan säga att dem flesta valde spriten utom 2 typ. Roligt kan man ha i skolan.

Mat

Har precis ätit mat väldigt gott :) Det blev Korvstroganoff med ris idag :)

Idag har jag haft lång dag i skolan men sista lektionen som är 2.5 timmar lång men den gick ganska fort hade roligt där i alla fall :)
Och vissa i min klass har inte alls temperamentssvårigheter.

ALFEN har kommit hit

Min kära söta ALF har kommit tillbaka till Elevhemmet hon var efterlängtad :D ( ALF = Amanda Linnea F )

Idag vakna jag lite innan elva och började läsa min bok tänkte läsa ut den men det orkade jag inte med. Så istället gick jag upp och gjorde havregrynsgröt (ovanligt) och åt frukost istället. Senare åkte jag, Amanda och Emma till Överby där jag handlade julklappar till Brodern, Elin, Sara och Johanna så nu är några julklappar klara :) Har nog aldrig börjat så tidigt med mina julklappar så tidigt som i år.

Den 11 dec bär det av mot Stockholm med skolan ska bli skojigt värre. Ska faktiskt betala min kära lärare pengarna i veckan!! Sen den 12 blir det att åka hemåt till Lucia ska bli trevligt :)

Fútbol

Jaja det gick väl sådär med fotbollen men jag hade roligt och det är väl det som är poängen tycker jag :)

Nu är jag väldigt väldigt trött och vet inte riktigt vad jag ska göra. Men jag kollar på Veronica Mars och sover nästan. Ikväll blir det väl inte så mycket kolla på tv eller något.

SOVA

Fotboll

Och äntligen är det dags för Rasta Cupen! Ska snart iväg och spela ska bli så himla roligt :D

Alla gillar brudar

Den nya låten som alla borde lyssna på faktiskt ! http://www.youtube.com/watch?v=WKV7Crl-41g
Den är grymt bra och fräck !! Och videon är BÄST

Skolan

Sitter här i skolan och har precis slutat, men eftersom jag är så snäll eller ibland i alla fall följde jag med Jenny. Och sen kom Amanda också så nu sitter vi här och inte gör så mycket :)

Besatt

Nej, jag måste skaffa ett liv, nu sitter jag här igen och kollar på Veronica Mars inte bra inte bra faktiskt :P 

Börjar halv tolv ungefär idag med teckenspråk och sen blir det engelska en timme och sen är vi duktiga och slutar !! 
Ikväll ska jag nog gå och kolla på fotboll någon som vill hänga med? Och imorgon ska jag spela igen det var ett tag sen nu så roligt ska det bli :)

Och Grattis till Malo som fick jobbet som elevhandledare !

Veronica Mars

Kollar just nu på sista avsnittet i säsong 1 av Veronica Mars. Det brinner där kan jag berätta :P

Ikväll ska jag på Öppet Hus i skolan får se om någon kommer och kollar på teckenspråk får se snart ju :)

Annars har jag kollat på Nothing Hill i skolan idag på engelsk lektionen med svensk text :D Haha Komiskt faktiskt.
Jag har även varit på upphämting i spanskan lärde mig faktiskt en del idag och jag lärde mig mycket om Andalucia i alla fall :D

Stunkit?

Heter det stunkit eller stink ? En väldigt diskussion vi har här. Det heter ju stinka stank och vad? Tuff fråga faktiskt.

Emma hade då världens bästa gåta idag Hon började att laga mat när klockan var tio i och då kokte hon 7 minuters makaroner när hon kollade på klockan nästa gång när maten var klar så var klockan 8 min i. Hur funkar detta? Hon kokte så länge man skulle också :)

Plugga

Har läx förhör om en timme och 50 minuter och har inte pluggat något nästan. Måste verkligen börja faktiskt :)

Grattis :)

Haak klara uppkörningen idag Grattis säger vi till henne :) Tvivlade inte på dig <333

Nu sitter jag här med datorn i knäet och pratar med min älskade kusinvitamin Amanda. Hon har precis gjort slut med hennes pojkvän över TELEFON lite dålig stil må jag säga men det är hennes val. Hon är stor flicka och kan göra som hon vill. Eller förresten inte stor flicka men hon kan ändå få göra som hon vill jag känner mig snäll idag. Hoppas hon klarar sig bara .

Älskar dig ändå <333

Fri

Kom hem tidigt från skolan idag pga att min lärare inte kom till lektionen. Ganska skönt att komma hem två timmar tidigare bara därför. Väldigt skönt :) 
Kom hem och satte mig en liten stund vid tv och hörde på Emma när hon klagade på att hon var tvungen att gå i skolan sista veckan av jullovet och på sportlovet. Förstår henne faktiskt inte klokt egentligen att dem måste spela på loven faktiskt, icke roligt det. För en gångs skull är jag glad att jag är tondöv :D Förstår mig inte på lärare ibland faktiskt.

Ikväll blir det lite läxor och sedan blir det träningen framåt kvällen. Till helgen ska jag ju spela Rasta Cupen här i Vänersborg. Ska bli roligt att spela fotboll igen :)

Duktig

Nu har jag gjort mina labbrapporter som jag skulle och jag har gjort min teckenspråks läxa. Jag har också städat hela köket och mitt rum. Jag känner mig väldigt duktig och är stolt över mig själv som orkat göra detta !
Men Amanda SÄR (Sämre Än den Riktiga) tyckte att jag var lat för att jag inte gick ut med soporna som HON inte gjort förra veckan. Haha :P
Hon skriver lite taskiga meddelande till mig på Whiteboard tavlan men jag vet att hon innerst inne tycker om mig. Och jag har faktiskt bevis för det 1. Hon menar inte det egentligen. 2. Hon ligger i min säng och leker med min mobil just nu. och 3. Hon ville hoppa i min säng. Så jag vet att hon gillar mig ändå.

Nu kom Amanda den riktiga in på mitt rum också. Hon sa att jag var irriterad innan men det var jag inte ! Hon är faktiskt bättre än den andra Amanda

Skolan något bra

Jag hade nästan rätt och Amanda hade väldigt mycket fel för en gångs skull ! :D

Vänersborg fick sina stadspreviligerium 1640 visst jag sa 1646 till Amanda men hon sa 1619 så jag var lite bättre än henne för en gångs skull :D

Blind

Vi på elevhemmet här i Vänersborg har fått en whiteboard tavla där vi skriver lite roliga saker på! Lite roligt ändå. Det kommer fram lite roliga citat och ibland vad vi har gjort på kvällen. Den är väldigt smart faktiskt :D
Nu har jag faktiskt gjort lite på min läxa teckenspråk. Jag kan ju allt som jag ska berätta om lite duktig känner jag mig allt. Men jag och Amanda vet fortfarande inte hur blind tecknas någon som kan hjälpa oss?

Nu kollar jag på Veronica Mars en gasnka bra serie faktiskt men jag gillar Greys Anatomy bättre. Min kompis är helt besatt av Veronica Mars så när jag flyttade upp hit till Vänersborg fick jag alla avsnitt som finns så jag var ju faktiskt tvungen att se på det då :) Faktiskt glad att jag gjort det, jag tror hon blir nöjd nu när hon vet om att jag kollar på den för andra gången! haha

Marknad

Kom precis hem från "julmarknaden" i Vargön. Det var inte direkt en julmarknad inga pepparkakor det lukta inte glögg och det fanns inte så många tomtar. Men men det gick väl bra ändå.

Nu sitter jag här och undviker att göra mina läxor och att städa snart kommer väl Amanda in och säger att vi måste göra den ena läxan för vi ska berätta om den gubben i morgon på teckenspråk men det får jag väl ta då :D
Och städa måste jag ha gjort innan jag somnar ikväll.
Jag blir ju förbannad på mig själv att jag inte städat ännu och sen måste jag ju städa köket också för jag har ju köksvecka men gud vad jag blir trött nu. Sen blir jag förbannad på dem som inte städar och diskar efter sig i köket hur svårt kan det vara ? Och sen att vrida ut trasan när den är full med vatten varför gör ingen det? Det blir ju så äckligt. Vissa vill man bara stå och skälla på i en evighet men men. Det får väl gå.

Ja, just det glöm inte bli medlem på gratisbio och vara en aktiv medlem http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=51882
GRATIS biobiljetter är ju inte helt fel :)

5 Min

Ja ni om en liten stund kommer min buss och jag har inte klätt på mig ännu. AAAAAA Så egentligen jag har inte tid att sitta här men det gör jag ändå.

Årsfest igår kväll god mat och trevligt folk :)

Idag bär det av mot Vargön där vi ska gå på en marknad:) Och i eftermiddag blir det v'äl förhoppningsvis STÄDA och LÄXA att göra . Mitt rum är ett bombnedslag!

Duschat

Kom hem från träningen för en stund sen. Åt nästan direkt var svin hungrig och nu har jag precis duschat. Känner mig väldigt mycket fräschar nu än innan. Nu blir det att kolla film med Amanda och sen får jag väl börja med att göra mig i ordning för vad kvällen har att erbjuda :)

Har fixat skjuts nu också ju :D

Just det en sak till

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=51882  Gå in här om ni vill få gratis biobiljetter :)

Träna

Sitter och väntar på att min tränare ska komma och hämta mig. Vilket då nog inte är förräns om 15-25 min . Men det är väl bra att jag går upp i tid och att jag blir klar i tid! Duktig flicka det är jag ibland:)

Idag ska jag då förstås träna sen blir det hem och äta, duscha, umgås med lite folk här och sen ikväll ska jag på årsfest med klubben. Får se hur det är har ju aldrig varit där men det ska bli intressant.

Och just nu lyssnar jag på Celine Dion med låten "Alone". Den var faktiskt bra :)

Köket

Sitter på köksgolvet med Ida och Amanda äter lax. Jag har då precis ätit fiskgratäng vi är ju snart värsta smarta här ju. Hallå jag åt ju lax i onsdags med! Vi kommer ju börja få MVG i allt nu ju :D


Nänä skämt och sidor, här är ju bara lite kallt på golvet fryser ju häcken om mig. Skriver med Anna och Emma på sms också gör jag och sen om en timme eller så ska vi gå till ungdomshuset och se på någon hiphop sak. Ja, får se vad det är för något :)

Matteprov

Idag blev det matteprov kan säga att jag inte hade någon aning om hur det skulle gå eller om jag kunde det. När jag gick därifrån hade jag samma känsla har ingen aning om det gick bra eller dålig. Det var en första gång men men jag får väl hoppas på det bästa :)

Och sen tror typ hälften av elevhemmet att jag varit sur idag men så är det inte alls var bara så himla trött när jag kom hem från skolan. Mådde skit och frös. Men men dem får tro vad dem vill jag vet sanningen i alla fall. Men lite jobbigt är det  när dem håller på hela tiden om varför jag är så sur.

Men imorgon är det en ny dag ! :D

Now and then

Ja nu sitter man framför sin dator igen... Jag stör mig på att mitt lösenord till internet inte funkar. Måste gå och prata med IT nissarna imorgon det här går ju inte. Men det är snällt av Amanda att jag får låna hennes!
Ikväll ska jag då träna igen det var så skönt i måndags har verkligen saknat min träning.

Imorgon är det först lektion i ledarskap och sedan blir det matte prov Lycka till säger jag bara!
RSS 2.0